Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok İlginç bir Pc Mağrifeti!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™
Üye
Çok İlginç bir Pc Mağrifeti!!!!!
Bu resmi Bilgisayarınıza kaydedin,bir klasör içine koyun ve klasörün görünüm ayarlarını "küçük resimler"(Thumbnails) yapın,farkı görün.!!!!!!
Yorumları Eksik Etmeyin........
Solamente
Üye
Yanında bi öcüüü var
Nedved
Emekli Yönetici
o neydi bee....resme trojan girmiş....
Mustafa Furkan
Üye
Güzeldi..
Praetor
Emekli Yönetici
Sarmaş dolaş birilerini gördüm saniyelik
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
İşte O Resim Bu Resim Oluyor...
Praetor
Emekli Yönetici
Nasıl yakaladın bunu yahu? Ben mağra yöntemleriyle çeşitli programların içinde evirdim çevirdim ama olmadı
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
O da Bizim Ayrıcalığımız Olsun...
Praetor
Emekli Yönetici
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Ooopsss Kızdırdık Mı Yoksa...
Praetor
Emekli Yönetici
Hani paylaşım platformuyduk falan ya, enteresan oldu tabii
Ama neden kızayım yahu, paşa gönlün bilir
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Yok Ya Olurmu Öyle Şey... Bilgisayarımda Yüklü Olan Bir Sağ Tuş Eklentisi Sayesinde Görebiliyorum... Bunlar Benim Ufak Tefek Askerlerim...
bu sağ tuş işlev programlarına bende hayranım ama daha ekranı bi baştan bi başa dolduramadım yaa... Bu kopyalama sepeti nedir?
resimde çok eski yaa biliyordum...
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Kopyalama Sepetinin Görevi... Farklı Farklı Klasörlerdeki Çeşitli Dosyaları Tek Bir Klasörde Toplamak İstiyorsanız Eğer... Bi O Klasöre Girip Kopyalayıp Bir Ana Klasöre Gelip Yapıştırmak Yerine... İstediğiniz Dosyaları Kopylama Sepetine Atıyorsunuz... Tek Bir Tık İle Bütün Hepsini Tek Bir Klasöre Alabiliyorsunuz...
Kopyalama Sepetinin Görevi... Farklı Farklı Klasörlerdeki Çeşitli Dosyaları Tek Bir Klasörde Toplamak İstiyorsanız Eğer... Bi O Klasöre Girip Kopyalayıp Bir Ana Klasöre Gelip Yapıştırmak Yerine... İstediğiniz Dosyaları Kopylama Sepetine Atıyorsunuz... Tek Bir Tık İle Bütün Hepsini Tek Bir Klasöre Alabiliyorsunuz...