şebeke hatası

Sponsorlu Bağlantılar

ersen_elgun

Üye
    Konu Sahibi
şebeke hatası
Kardesım waptan bısey ındırcem hep ındırcegım sırada sebeke hatası dıyor.hattım vodafone telım samsung x700 mesala kankamsn ındıreyım dedım yıne sebeke hatası dıyor. Onerınınızı beklıyorum

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kardesım waptan bısey ındırcem hep ındırcegım sırada sebeke hatası dıyor.hattım vodafone telım samsung x700 mesala kankamsn ındıreyım dedım yıne sebeke hatası dıyor. Onerınınızı beklıyorum

Kardeşim dediğine göre birine özel diyorsun, o yüzden bu soruna bildiğim halde cevap vermeyeceğim.. önce kalabalığa hitap etmesini öğren , ondan sonra indirirsin...!:oke:

kacmaz72

Üye
slm bende d900i var hattımda vodafon internete bağlanmak işin ok tusuna basıyom sonra hata verioo şebeke hatası bunun internet ayarlarını yazıp yada resimli anlatım olarak yayınlarsanız cok super olurr şimdiden tşkkk

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayarlarınız yanlış...Maxicep aramaya gelip Vodafone internet ayarı yazıp arayın

tolgaaydin

Üye
merhaba herkeze selamlar bende d 900 i var şebeke aranıyor diyor sonra servis yok diyor ne yapmam lazım ? imei numarası 00000000000000 oldu ne yapmam lazım lütfen yardım edin herkeze kolay gelsin :ağlarım:

asli123

Üye
Kardeşim dediğine göre birine özel diyorsun, o yüzden bu soruna bildiğim halde cevap vermeyeceğim.. önce kalabalığa hitap etmesini öğren , ondan sonra indirirsin...!:oke:
niye kıllık yapıyosun bzmde ihtiyacımız var burda amacın ne anlamadım ama söylemesen de olur :oke:

isimim yok

Üye
:ehesoylucek birsey yok öylesine yazdim:ehe
:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt