telefonu otomatik açma programı yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
telefonu otomatik açma programı yardım...
arkadaşlar telefonu otomatik açma programı var mı? .. yani telefon kapalı iken belirtilen sürede açılmasını sağlayan bir program var mı ? yada yapılabilinir mi ? bu konuda bilgisi olan , bana azcıkta olsa yardımcı olabilecek birileri varsa, cevap yazarsa sevinirim...

Aries-61

Üye
Aynı programı bende arıyorum. Böyle bir program var ama adını bilmiyorum.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
kapama var ama açma yok be hacı

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
kapama var ama açma yok be hacı

doğru diyosunda.. yani acaba bu program pythone ile yapılamazmı? çünkü telefon kapalı iken çalışan programlar var ama kapalı iken otomatik açılabilmesi için ne gerekiyor yada imkansız birşeyimi istiyorum.... neyse cevap için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Aynı programı bende arıyorum. Böyle bir program var ama adını bilmiyorum.
bak kardeşim umutlandırdın şimdi beni:sirit:.. bulursan ismini ver yeter

daRkadoLeSCeNt

daRkadoLeSCeNt

Üye
Kapama var da açma yok benim bildiğim

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bende onu sölüyom :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
su an icin böyle bir program yok

volpan

volpan

Üye
bu mümkündeğil ki zaten telefon çok az pil harcıyo bekleme modunda ne gerek var anlamıyorum bunun yerine zamana göre sessiz alma propğramları var onlara bakmanızı öneriyorum

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
bu mümkündeğil ki zaten telefon çok az pil harcıyo bekleme modunda ne gerek var anlamıyorum bunun yerine zamana göre sessiz alma propğramları var onlara bakmanızı öneriyorum
şimdi ne gerek var demeyin.... bu iş, ihtiyaç meselesi... gece yatarken telefonu kapatıyorum ama sabah saat 7 de açılmasını istiyorum... gece boyunca kapalı kalmasını sabahta erkenden açılmasını istediğim için bu programa ihtiyacım var... yani program yazmayı bilsem kendim yapacam :P: yani o kadar ihtiyacım var...

su an icin böyle bir program yok

şuan da yok... ama yapılabilinir mi? sende beni umutlandırdın...

bu arada bu özellik birçok telefonda standart olarak var... samsung, ericsson ve motorollada kullanıyordum. ama o telefonlar symbian değil o yüzden ben s60 ta bu programı kullanmak istiyorum.... ve şimdiye kadar hiç bir nokiada görmedim bu özelliği...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
şimdi ne gerek var demeyin.... bu iş, ihtiyaç meselesi... gece yatarken telefonu kapatıyorum ama sabah saat 7 de açılmasını istiyorum... gece boyunca kapalı kalmasını sabahta erkenden açılmasını istediğim için bu programa ihtiyacım var... yani program yazmayı bilsem kendim yapacam :P: yani o kadar ihtiyacım var...

şuan da yok... ama yapılabilinir mi? sende beni umutlandırdın...

bu arada bu özellik birçok telefonda standart olarak var... samsung, ericsson ve motorollada kullanıyordum. ama o telefonlar symbian değil o yüzden ben s60 ta bu programı kullanmak istiyorum.... ve şimdiye kadar hiç bir nokiada görmedim bu özelliği...

dostum dogru söylüyorsun motorola da bende görmüştüm...yalnız işletim sistemi olan cihazlarda suan için yapılmadı...zor birşey oldugunu sanmıyorum da...biraz daha bekleyelim...mesela ben hala yeni versiyonların hack ' lenmesini bekliyorum...:ehe
iyi forumlar....

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
dostum dogru söylüyorsun motorola da bende görmüştüm...yalnız işletim sistemi olan cihazlarda suan için yapılmadı...zor birşey oldugunu sanmıyorum da...biraz daha bekleyelim...mesela ben hala yeni versiyonların hack ' lenmesini bekliyorum...:ehe
iyi forumlar....

yok o değil yapılamama sebebini öğrensem sorun değil... peşini bırakacam bu işin ama yapılamama sebebini hala bilmiyorum.... "turn off" programı var fakat "turn on" programı yok :ah

• Beğen
Tepkiler: temhemila

xxxmust

Üye
arkadaşlar ben 7610 u ilk aldıgımda tlfon bayi yüklemişti hem açma hem kapama aynı program içindeydi ama hafıza kartını biçimleyince hepsi gitti

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Kardeş böyle bi program olsa telefon kapalıyken de şarj gider ve madem kaplıykende gidecek neden kapatalım açık durur hem arayan biri olursa onuda görürüz :) bilmem yinede yapılabilir

Symbiont

Üye
bir ara duymuşdum ama böyle deildi telefon tam kapanmıyordu bir bakıma beklemeye almak gibi bulursam eklerim s603rd söyleyim s602rd s60rd unutun bunu

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş böyle bi program olsa telefon kapalıyken de şarj gider ve madem kaplıykende gidecek neden kapatalım açık durur hem arayan biri olursa onuda görürüz :) bilmem yinede yapılabilir
mantıklı aslında şarj yer ama uyurken telefonu kapatmam lazım.... ya diyorumya ihtiyaç meselesi... bu pro bulunursa iyi olur benim için

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Niye ,telefonu açmaya mı üşeniyorsun:ehe

wertyytrew

wertyytrew

Üye
    Konu Sahibi

nurettinb

Üye
tam olarak emin değilim ama böyle bir pro var.hatta şimdi telefona kuruyorum

bilginizeeeeeeeeeeeeeeeeee....