(UIQ3) Asphalt 3 Street Rules HD

Sponsorlu Bağlantılar

mFmmFm

mFmmFm

Üye
    Konu Sahibi
(UIQ3) Asphalt 3 Street Rules HD
Oyun içerik olarak need for speed mobil versiyonu olmuş sanki oldukca güzel bir araba yarışı

Çalıştığı Modeller:
P1 - M600 - P990i

Alternatif:

SİTEDEN İNDİR

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: halo_0036 ve lloyd104

aka55

Üye
çok sağolll

mFmmFm

mFmmFm

Üye
    Konu Sahibi
birşey değil dostum

gokan_ulutas

gokan_ulutas

Üye
oyun geçekten süpermiş emeğine sağlık

monte84

Üye
linke girilmiyormiyor :S

mFmmFm

mFmmFm

Üye
    Konu Sahibi
İki linkte çalışıyor sorun yok ,tekrar dene istersen.

yağızaygün

yağızaygün

Üye
eline sağlık

brktnzcll

Üye
--paket korumalı kimlik kullanıyor-- diye bi yazı cıkıyo benim telde (m600i) bu sadece bu programda degil bi çok programda cıkıyo tam yükleme sırasında bunun nedenini veya çözümünü bilen varsa burda paylaşırsa sevinirim..

mFmmFm

mFmmFm

Üye
    Konu Sahibi
bunun için telefonu signed yapmanız gerekiyor:
aşagıdaki değişikliği yaptıktan sonra telefonumuz birdaha asla signed sormayacak sertifika işlemi istemeyecek devrim niteliğindeki bu hack i telefonumuzda nasıl yapacağımıza geçiyorum hemen

casp swich veya 1.py ile pc bağlantılı yapılan yöntemle

verdikten sonra downloadtan indirdiğiniz klasörün içinden çıkan installserver adlı dosyayı C:/sys/bin/ dizini altına gönderin ve signed kelimesini tamamen unutun sertifika, ***, unsigned, paket korumalı kimlik, işlemlerine tamamen son veridik böylece unsigned uygulamanın direk ve sorunsuz yüklendiğini göreceksiniz tüm uiq3 modeller için geçerlidir

download:

2. yöntem son zamanlarda bu işlem sis dosyası haline getirilmiş halde

daha sonra

modda iken sis dosyasını yükleyin çalıştırın ve çalışan programın menüsünden install ı seçin unsigned programı yükleyebilirsiniz

salihche

Üye
eline sağlık

tayfun_13

Üye
çok tesekkürler kardes emegine saglık

ist_gangsta

ist_gangsta

Üye
hocam emeğine sağlık ama link açılmıyor

mFmmFm

mFmmFm

Üye
    Konu Sahibi
link yenilenmiştir..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sağoll

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
rapid error veriyoo

HarryPersy

Üye
tşkler calısmaların guzel...eline saglık ..

Nedim Bilik

Üye
pc yemi tele mi ?:agla

padisah_58

padisah_58

Üye
bunun için telefonu signed yapmanız gerekiyor:
aşagıdaki değişikliği yaptıktan sonra telefonumuz birdaha asla signed sormayacak sertifika işlemi istemeyecek devrim niteliğindeki bu hack i telefonumuzda nasıl yapacağımıza geçiyorum hemen

casp swich veya 1.py ile pc bağlantılı yapılan yöntemle

verdikten sonra downloadtan indirdiğiniz klasörün içinden çıkan installserver adlı dosyayı C:/sys/bin/ dizini altına gönderin ve signed kelimesini tamamen unutun sertifika, ***, unsigned, paket korumalı kimlik, işlemlerine tamamen son veridik böylece unsigned uygulamanın direk ve sorunsuz yüklendiğini göreceksiniz tüm uiq3 modeller için geçerlidir

download:

2. yöntem son zamanlarda bu işlem sis dosyası haline getirilmiş halde

daha sonra

modda iken sis dosyasını yükleyin çalıştırın ve çalışan programın menüsünden install ı seçin unsigned programı yükleyebilirsiniz

herşey güzelde bende telefonun kendi dosya yöneticisi var ondada bu sölediğiniz dizinler yok x-plore yüklücem ancak korumalı kimlik diyor nasıl yapacam bilemiyorum.. telefonum p990i

bey googlemix

Üye
teşekürler iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gidioooooooooooooo

tarum36

Üye
teşekkürler kardeş..

Üst Alt