E71 Sertifika Hatasına Son

Sponsorlu Bağlantılar

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
E71 Sertifika Hatasına Son
Arkadaşlar şimdiye kadar verilen e71 için serifika işlemleri ne yazıkki başarılı olamamıştır ben bu olayı çözdüm %100 oluyor. Şimdiye kadar verilen installserver'lerşn hepsi hatalıydı ben yabancı sitelerden doğru olanı buldum ve sizlere sunuyorum.

Eklentileri indirdikten sonra
1: explore programını telefona direk kurunuz sonra programı açıp: menü/tolls/configuration/ordaki tüm kutucukarı işaretleyip/aşğıda lagune var dil'i türkçe yapınız.

2: Secman programını telefona yükleyiniz. yükledikten sonra programı açıp :Seçenekler/turn plat.security off yazıcak seçim tuşuna basıp on seçeneğine getiriniz ve diğer hiç bir şeyle oynamayıp programdan çıkınız.
3: Ve sonra e71 için olan install serveri hafıza kartına mesala videolar klasörüne atınız.
4: X-plore programını girin / E diskine gelip sağ yön tuşuna basın /aşağı inip videos klasörüne gelin sağ yön tuşuna basın / bu klasöre atmış olduğumuz '' e71.exe'' dosyanın üzerine gelip ''C'' tuşuna basın şimdi dosya kopyalandı / sol seçim tuşuna bir kaç kez basıp geri diyin Disk bölümüne gelene kadar /sonra yukarı C diskine gelip sağ yön tuşa basın aşağı inip '' SYS'' klasörüne sağyön tuşuna basın ''BIN'' klasörünün üzernine gelip orta seçim tuşuna basın ve dosya buraya kopyanamış olacaktır. İşte bukadar sonra seçenekler diyip programdan çıkınız.
5: Teli kapatıp tekrar açınız ve serfika hatası ile artık ömür boyu klarşılaşmıcaksınız.

Lütfen yorumlarınız yazınız :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehmetÇelebi, kayhanercan, fatih eroğlu ve 8 diğerleri

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar kişibakmış ve bir yorum yazmamış. ilgililer konu kaldırılsın istiyorum.

cenkkss

Üye
birader kimse yorum yazmaz çünkü milletin aradağı bu değil. son versiyon e71 lerde secman yüklendikten sonra açılmıyor sadece bir uyarı veriyor ve öyle kalıyor. e71 son versiyonlarda(son vers. 200.118.1) secman veya onun işlevini gören sistem dosyasını açan bi uygulama varsa onu bulup koyarasan daha makbule geçer. emek verdiğin için teşekkür ederim

hakan.cbs

Üye
allah razı olsun kardes

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
birader kimse yorum yazmaz çünkü milletin aradağı bu değil. son versiyon e71 lerde secman yüklendikten sonra açılmıyor sadece bir uyarı veriyor ve öyle kalıyor. e71 son versiyonlarda(son vers. 200.118.1) secman veya onun işlevini gören sistem dosyasını açan bi uygulama varsa onu bulup koyarasan daha makbule geçer. emek verdiğin için teşekkür ederim

Secman yerine bunu yüklüyüp deneye bilirsiniz. umarım bunda işe yarar.

braves

Üye
eywallah saol.

divanitoh

Üye
emeğin için çok saol. ama linkler ölmüş yenilersen. ve benm telefon son sürüm.200.118.1yardımcı olursn sevinirim

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
telin son sürüm diğil :) yanlız senin sürümünde çalışmaya bilir yinede dene istersen

mkbiksi

mkbiksi

Üye
link göçmüş kardeş

aliorhan

aliorhan

Üye
arkadaşım verdiğin bütün linkler ölü.

tekin1973

Üye
linklerin hepsi olu

emre671980

Üye
arkadaşım linkler silinmiş galiba bu konu hakkında yardım bekliyorum.

salihkalender

Üye
liklerin ömrü tükenmiş

adilemreadilemr

Üye
rapid sitesi dosya yokmu diyor yoksa paramı istiyor çile çektiriyor

şbnem

Üye
e71 kullanıyorum, yalnız secmanı tl da kuramadım. yardımcı olursanız sevirim...

kevsersahin

Üye
Bana acil bu linkler ve programlar gerekiyor. yardımcı olurmusunuz.

dipdiver

dipdiver

Üye
link eror veriyor

waycell

waycell

Üye
linki falan boşverin arkadaşlar benim tel 4 sürümü bu tür programlara karşı nokia gerekeni yapmış kurmak ve programı kullanmak mümkün değil

seimselim

Üye
link açmıyor error veriyor. konu zaman kaybettirmesin ve kaldırılsın lütfennnnnn

mehmetx61

Üye
Arkadaşlar şimdiye kadar verilen e71 için serifika işlemleri ne yazıkki başarılı olamamıştır ben bu olayı çözdüm %100 oluyor. Şimdiye kadar verilen installserver'lerşn hepsi hatalıydı ben yabancı sitelerden doğru olanı buldum ve sizlere sunuyorum.

Eklentileri indirdikten sonra
1: explore programını telefona direk kurunuz sonra programı açıp: menü/tolls/configuration/ordaki tüm kutucukarı işaretleyip/aşğıda lagune var dil'i türkçe yapınız.

2: Secman programını telefona yükleyiniz. yükledikten sonra programı açıp :Seçenekler/turn plat.security off yazıcak seçim tuşuna basıp on seçeneğine getiriniz ve diğer hiç bir şeyle oynamayıp programdan çıkınız.
3: Ve sonra e71 için olan install serveri hafıza kartına mesala videolar klasörüne atınız.
4: X-plore programını girin / E diskine gelip sağ yön tuşuna basın /aşağı inip videos klasörüne gelin sağ yön tuşuna basın / bu klasöre atmış olduğumuz '' e71.exe'' dosyanın üzerine gelip ''C'' tuşuna basın şimdi dosya kopyalandı / sol seçim tuşuna bir kaç kez basıp geri diyin Disk bölümüne gelene kadar /sonra yukarı C diskine gelip sağ yön tuşa basın aşağı inip '' SYS'' klasörüne sağyön tuşuna basın ''BIN'' klasörünün üzernine gelip orta seçim tuşuna basın ve dosya buraya kopyanamış olacaktır. İşte bukadar sonra seçenekler diyip programdan çıkınız.
5: Teli kapatıp tekrar açınız ve serfika hatası ile artık ömür boyu klarşılaşmıcaksınız.

Lütfen yorumlarınız yazınız :oke:

İyi hoş guzel programları indir yıkle demişsinde bu programlarıda yukleyemiorumki bunlardada setrifika hatası verşyorr yardımcıı olurmusunuzz

program yukleyemiyorum telefonum E71

Üst Alt