LAZOFLU
Emekli Yönetici
Extra içinde (insan) bayi!!!
Genelde turkcell extraların içleri hep aynıdır. Sağ tarafta fatura tahsilatı, kontör yükleme ve ücret alımları yapılan bölüm. Ortada 2 uzun masa sol taraftada online ve benzeri işlemler yapılan yetkililer var.
Ben numara taşıma için içeri girince bir hanım efendi karşıladı.
-hoş geldiniz... Nasıl yardımcı olabilirim?
-ben numara taşıma için gelmiştim.
-şu (sol) taraftan alalım sizi.
Şu taraf derken bayinin içinde bir köşede bulunan bir gençin yanına gittim.
-Numara taşıma işlemi yapacağım. dedim
-tamam hemen yardımcı olalım
kimlik fotokopisi aldı ve yedek kartı çıkardı ve forumu doldurmaya başladı. Tam o sırada extrada asıl yetkili olarak çalışan birisi geldi yanına.
Aralarında geçen konuşma
-Senin bu kartların okunmuşmu?
-Hayır olunmamış ama akşam çıkmadan hepsini okutuyorum, bir sorun çıkmıyor.
-O zaman biz biefendiyi şöyle alalım
şaşırdım aynı extranin içinde birbirlerinden haberi olmayan iki insanın konuşmasını şaşkınlıkla dinledikten sonra asıl yetkili olarak yanımıza gelen kadın beni bilgisayar başına getirdi ve işlemi yaptı. Ilk gittiğim kişi ise yarım metre genişliğinde 1 metre uzunluğunda bir masanın başında önünde PC olmayan sadece yakasında burada çalıştığını gösteren ve seyyar satıcılara benzeyen bir kişiydi.
Nasıl oluyorda turkcell kendi extra'sının içinde böyle birisi çalıştırabiliyor veya izin veriyor.
Ben numara taşıma için içeri girince bir hanım efendi karşıladı.
-hoş geldiniz... Nasıl yardımcı olabilirim?
-ben numara taşıma için gelmiştim.
-şu (sol) taraftan alalım sizi.
Şu taraf derken bayinin içinde bir köşede bulunan bir gençin yanına gittim.
-Numara taşıma işlemi yapacağım. dedim
-tamam hemen yardımcı olalım
kimlik fotokopisi aldı ve yedek kartı çıkardı ve forumu doldurmaya başladı. Tam o sırada extrada asıl yetkili olarak çalışan birisi geldi yanına.
Aralarında geçen konuşma
-Senin bu kartların okunmuşmu?
-Hayır olunmamış ama akşam çıkmadan hepsini okutuyorum, bir sorun çıkmıyor.
-O zaman biz biefendiyi şöyle alalım
şaşırdım aynı extranin içinde birbirlerinden haberi olmayan iki insanın konuşmasını şaşkınlıkla dinledikten sonra asıl yetkili olarak yanımıza gelen kadın beni bilgisayar başına getirdi ve işlemi yaptı. Ilk gittiğim kişi ise yarım metre genişliğinde 1 metre uzunluğunda bir masanın başında önünde PC olmayan sadece yakasında burada çalıştığını gösteren ve seyyar satıcılara benzeyen bir kişiydi.
Nasıl oluyorda turkcell kendi extra'sının içinde böyle birisi çalıştırabiliyor veya izin veriyor.