• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Dj Kantik-Blow Disco Pump This Partyyyyy

Sponsorlu Bağlantılar

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Dj Kantik-Blow Disco Pump This Partyyyyy

yorumları unutmayın:sn:

• Beğen
Tepkiler: Necmati, murat_deniz, by_frtn_10 ve 2 diğerleri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
tesekkürler

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
usta ii gsll hoş şarkıda merak ettm bu dj kantik izmirli mi?

Solamente

Üye
ayy şarkı çokkk güzell :) :)

mihman

mihman

Üye
güzel şarkı teşekkürler

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
ewt güzel şarkı da Kantik nereli bilmiyorum öğrenince yazarim yorumlar için tşkler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

evet İzmirliymiş diyorlar:)

vig_vig

vig_vig

Üye
gzel sarkı

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
güzel şarkı;)

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim devamı gelcek:)

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
benim bildiiğim izmir yamanlardan:D:D:D:D

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
neresinden olduğunu bilyorumda İzmirliymiş o garanti:):)

heryunleqend

Üye
Dj Kantik-Blow Disco Pump This Partyyyyy şarkısı nerde

--------------- Ekleme ---------------

My Favourite Dj Tiesto and Dj Armin Van Buuren

emo67

emo67

Üye
güzel parça

NobLe

NobLe

Üye
izmir Yamanlar Tayfa Akar Abemm:kop:

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
güzel şarkı sağolasın

EXXELANCE

Üye
Güsel

ege391

Üye
Güzel şarkı ;) Saol adamım :)

5arg0n

5arg0n

Üye
şarkı harika

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler denicem...

GreLue

Üye
usta ii gsll hoş şarkıda merak ettm bu dj kantik izmirli mi?
manisali diye biliyorum facebook ta görmstm okuyun isterseniz

‎1987 Manisa dogumlu. -İlköğretim Sürecinde, tüm hobbyleri okulundaki electronic ses ekipmanları olmuştur. -Eğitim Ve Öğrenimindeki 5.inci yılında uygulamalı ders olarak okulunda ses ekipmanları üretmiştir. -2001 Yılında İmo Uluslar Arası Denizcilik Organi...zasyonu, TC.Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Lisesini Kazanmıştır. -Başarılı Bir Öğrenci Olan Ferhat KANTIK, Eğitim Süresi Bittikten Sonra Müziğe ve denize Olan ilgisini kaybetmemiştir. -ilk olarak birçok Organizasyon Şirketlerinin tonmaister ve dj'liklerini yapmaya baslamıştır. -Üretim e ilgisi olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK) Dünyanın En Büyük Studio Technologysi Üreten Steinberg Firmasına, Electro Pluck ve Bubbling instrumalar programlayıp sunmuştur. -2006 Yılında Dünyadaki birçok müzik üretim yarışmalarına katılıp Uluslararası dj sıralamalarına girmeye hak kazanmıştır. -(Britney Spears - Break The Ice) Productionu ile TheDjList de Dünyadaki En iyi 150 Dj i arasına girerek Türk Bayrağını temsil etmiştir. -2007 ilk projesi olan "Cep Melody" Productionları ile hedefini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. -Electronic müzikte başarılı ranklar ellde eden Ferhat KANTIK, Birçok Eğlence İşletmelerinde, Benimsediği Müzik Politikasını beğenilerle sunmuştur. -2009 yilinda Çıkardığı (Electro Clubbing) Albümü 4 Saatte 214178 kişi tarafından Download rankı Elde etmiş olup Fanlarının sayısı her geçen gün artmıştır. -1000 i aşkın productionu ve çok önemli müzik birikimi arşivine sahip olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK) Yerli, Yabancı birçok sanatçının müzik altyapısını oluşturmuş ve sektöre birçok reklam müziği kazandırmıştır.

Üst Alt