Satılık İnternet Paketi Lazım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Satılık İnternet Paketi Lazım !
Arkadaşlar Yaklaşık 3 Aydır cepten internet kullanmaktayım. Elinde 100 mblık İnternet paketi olan arkadaşlar varsa mutlaka pm Atsın Satın Alabilirim Acil LAzım...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar elinde internet paketi olanlar mutlaka pm atsın şifre karşılığı kontor yollayabilirim

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar acil lazım lütfen

cenkozgen

cenkozgen

Üye
elimde 10 tane 100mb paket var su an :D ama sadece kntr transferi yada kntr kart şifresi ile alışveriş mümkündür. 1 tane 100 mb paket 40 kontr, 4 tane 100mb paket 150 kontor kart şifresi ile alışveriş yapabiliriz.

bankaya para yatırma işi çok da işime gelmiyor..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Cenk abi Hayırlı işler :)

Sayın üyelerimiz @cenkozgen güvenilir bir üyemizdir. Daha önce de kendisinden alış veriş yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Güvenilir bir üyedir :oke:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
Cenk abi Hayırlı işler :)

Sayın üyelerimiz @cenkozgen güvenilir bir üyemizdir. Daha önce de kendisinden alış veriş yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Güvenilir bir üyedir :oke:

valla cok saol ne diyim. zaten artık izmirdesin görüşürüz senle bol bol:D

milivam47

Üye
bende va bidene verem ayıbsın yaw ne demek zaten beleş de nasıl buraya mı yazam :)

xaresx199

Üye
Abiler bendede var ama ben nasıl satcagımı bilmiyorum?! Bi yardım ederseniz sevinirim

bilgekralll

Üye
abicim burdan kontor karşılığı ile satbilirsin numaranı verecen kontör gönderene şifreyi yolluyon kardesim. ucuz verirssen bende alabilirim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bol kazançlar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
eyvallah ama her tarafa msj kasıp durma. daha geçtiğimiz ocak ayında üye olmussun 400 küsür tane msjın var :nono:

Aynen yaa.. Arşiment adlı üye de aynısını yapmaya başladı.. Uyuz oluyorum böyle üyelere :@

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kastıgımız yok.. Hem böyle birşey yapsam elime ne geçecek ki .. Alemsiniz beyler x)

erfc20

erfc20

Üye
ne varki bunda isteyen istedigi kadar mesaj yazabilir bi sınırlama yok :yuru

cenkozgen

cenkozgen

Üye
elbet sınırlama yok ama yani benden cok msjı var konuda neredeyse :S ha paket almışlığı da yok hani öle yazıp duruyor.

neyse site yönetiminden rica ediyorum bu benim yazdıgım msj dahil gereksiz msjları silerlerse sevinirim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardeş senin konuna bilgi vermek için yazıyoruz neyse yazmam bi daha , tamam

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Kardeş senin konuna bilgi vermek için yazıyoruz neyse yazmam bi daha , tamam

Sadece bu konuya değil hiçbir konuya bilgi içermeyen ya da soru sormayan gereksiz mesajlar yazmazsanız forum kirlenmez..

PaLovera

Üye
messenger ile irtibat kurabiliriz veya isterseniz burdan ?

atalay012

Üye
bende istiyorum vasa kontör karşılığı alabilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt