Turkcell'den NEREDEYIM servisi (yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den NEREDEYIM servisi (yeni)
Turkcell Neredeyim servisi müşterilerimizin o anda bulundukları yeri coğrafi ve adres olarak ileten konum tabanlı SMS hizmetidir. Müşterilerimize bulunduğu konuma göre mesaj olarak aşağıdaki bilgiler iletilir;
-Adres bilgisi,
-En yakın noktalar ve telefonları,
-Coğrafi standartlara uygun olarak konum bilgisi,
-Polis ve Sağlık acil durum telefonları
NEREDEYIM yazıp 7777'ye SMS gönderilerek bu hizmetten faydalanılabilir.
Mesaj olarak aşağıdaki gibi bir metin gönderilir.
BULUNDUGUNUZ BOLGE : Istanbul, Beyoğlu, Asmalı mescit, Guven Sk
SIZE EN YAKIN NOKTALAR : Kasımpasa karakolu 502m (02121234567), Beyoglu dispansereri 45m (02121234567), Şişli Etfal 2km (02121234567)
COĞRAFİ KONUMUNUZ : 30derece 43dk 22sn Kuzey , 41derece 23dk 34sn Doğu )
Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hızır Acil 112, İtfaiye 110
Servis kullanım ücreti 2SMS/4 kontördür.

Saygılarımızla,
TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.
Tülay Kılıç /Burcu Cirit
Müşteri Çözüm Merkezi

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Hahahah çok iyi yaa :):)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bravoo turkcelle bi bu kalmıştı.güzel oluyoree:ehe

morfrap

morfrap

Üye
bi de ücretsiz olsa. harika olur

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea daha bu servisi tanıtamadan Turkcell çıkarttı ama Turkcell'in bu servisi Avea'dan daha yoğun olacak gibi geliyor.

Avea Kim Nerede servisi kullanım bedeli:
KimNerede kullanım bedeli olarak aylık 6 YTL / 40 kontör ödersiniz. Bu bedel karşılığında 2 hat izleyebilirsiniz. 2 hat üzerine eklenecek her hat için aylık 2 YTL / 14 kontör ödersiniz.

sA'

sA'

Üye
güzelmiş. :D

piri.reis

piri.reis

Üye
Avea daha bu servisi tanıtamadan Turkcell çıkarttı ama Turkcell'in bu servisi Avea'dan daha yoğun olacak gibi geliyor.

Avea Kim Nerede servisi kullanım bedeli:
KimNerede kullanım bedeli olarak aylık 6 YTL / 40 kontör ödersiniz. Bu bedel karşılığında 2 hat izleyebilirsiniz. 2 hat üzerine eklenecek her hat için aylık 2 YTL / 14 kontör ödersiniz.

hocam ikisi çok farklı şeyler.

turkcelin bu servisinde diyelimki tanımadığınız bir şehre gittiniz ve bulunduğun yeri bilmiyorsun diyelim.
neredeyim yazıp yolluyorsun, turkcell sana hangi caddede olduğunu, önemli noktalara uzaklığını söylüyor.
aveada böyle değil. o kimnerede servisi, bu ben neredeyim servisi.

ysr86

ysr86

Üye
bence kim nerede de ayrı bi güzel. Çoluğunun çocuğunun nerede olduğunu bu şekilde öğrenebilrsin ;) kendimizin nerede olduğunu sora sorada bulabiliriz :)

piri.reis

piri.reis

Üye
bence kim nerede de ayrı bi güzel. Çoluğunun çocuğunun nerede olduğunu bu şekilde öğrenebilrsin ;) kendimizin nerede olduğunu sora sorada bulabiliriz :)

turkcellde de var.

tam nerede ismi.

ysr86

ysr86

Üye
turkcellde de var.

tam nerede ismi.
Sağolasın açıklama yapılmış. peki sen hiç denedin mi güvenilir midir. Çünkü ben turkcellin sitesinde bulamadımda?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu servis tarafımdan denenmiştir. 4 kontör ücreti ile konuda yazdığım bilgileri sms ile sana yolluyor. Hesablarken yer olarakta baz istasyonunu kullanıyor.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
hocam ikisi çok farklı şeyler.

turkcelin bu servisinde diyelimki tanımadığınız bir şehre gittiniz ve bulunduğun yeri bilmiyorsun diyelim.
neredeyim yazıp yolluyorsun, turkcell sana hangi caddede olduğunu, önemli noktalara uzaklığını söylüyor.
aveada böyle değil. o kimnerede servisi, bu ben neredeyim servisi.

Anladım abiciğim :) Bu serviste de beleş yararlanabileceğimiz bir şey var mıdır acaba :D

paradox1026

paradox1026

Üye
aveanın ki de Turkcell'inkide saçma bence gerek yok en azından benim için bunun bedeli kucuk iş adamları falan kullansa 100-150 kontor onlar için cerez parası valla bireyseller için gecerli kurumsal şirketler için gayet mantıklı

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
GüzeL Servis , tskler

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence gereksiz bir servis.. En azından benim gibi sıradan kullanıcıların işine yarayacağını sanmıyorum..

arşiment

arşiment

Üye
bazı yönlerinden turkcellden iyisi yok

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Zevkle ne alakası var? Sen zevkine Taksim Meydanı'ndayken neredeyim diye Turkcell'e sorucaksan o farklı tabi..

Bilmediğin yabancı olduğun tanımadığın yerlerde birebir.. şimdilik evimdeyim gereksiz ama bir gün lazım olur elbet..

papi40

papi40

Üye
o nerede diye servis olsa. kişinin numarasını yazıp göndersek keşke

Takipçi Satın Al

Üst Alt