Kandil Nedeniyle 5 Mesaj Kampanyasına Sınır !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbdr1907

fbdr1907

Üye
    Konu Sahibi
Kandil Nedeniyle 5 Mesaj Kampanyasına Sınır !!!
8 Mart 2009 SMS Gönderimi

8 Mart 2009 Mevlid Kandili'nde 5 SMS kampanyasına ve BizBize Kampus tarifesindekiler için 3 SMS kampanyasına saat sınırı konulmuştur.

Mesajlaşma trafiğinde meydana gelen yoğun talep nedeniyle, abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve SMS’lerin zamanında ulaşabilmesi için yalnızca 8 Mart Mevlid Kandili'nde 5 SMS kampanyasına ve BizBize Kampus tarifesindeki aboneler için 3 SMS kampanyasına saat sınırı konulmuştur. Kampanyamız 00:00-17:00 saatleri arasında geçerli olacaktır.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Zaten Bu Sınırlama Standartlaştı.Hep Aynı Hikaye.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Aaaa çok şaşırtıcı yahu :):)

solgun50

solgun50

Üye
ya müslüman memleketten para kazanan 3 kağıtçılar tepkiyi dile getirmek lasım bence...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ya müslüman memleketten para kazanan 3 kağıtçılar tepkiyi dile getirmek lasım bence...

Bence abartmamak lazım.. illa ki doğrudur yaptıkları.. mesajların birbirine gitmemesi daha mı iyi?

solgun50

solgun50

Üye
Bence abartmamak lazım.. illa ki doğrudur yaptıkları.. mesajların birbirine gitmemesi daha mı iyi?
iiide arkadaşım bu memlekette hava atmasını biliyorlar şebekemiz kuvvetli diye hem yılbaşı kutlamalarında neden bu kampanya askıya alınmıyorda dini günlerde alınıyor bence kasıt var ne de olsa yabancı sermaye firma bunlar...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
iiide arkadaşım bu memlekette hava atmasını biliyorlar şebekemiz kuvvetli diye hem yılbaşı kutlamalarında neden bu kampanya askıya alınmıyorda dini günlerde alınıyor bence kasıt var ne de olsa yabancı sermaye firma bunlar...

Yani insanların birbirlerine kutlama mesajları atmaları bir şekilde önleniyor mu demek istiyorsun?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yaptığı çok haklı. 38 milyon abonesi olan bir şebeke operatörü ne kadar kaliteli hizmet verse bunun altından kalkmaz. O gün tamamını bedava yapsa en az 20 milyon bilemedin 15 milyon kişi mesaj çekmeye kalksa ne olur sen biliyormusun? Mesajın yarın sabaha gider. Böyle olsa daha mı iyi. Bazı şeyleri düşünerek konuşmak lazım...

ilo53

ilo53

Üye
hep oyle oluyo hıc sasırmadım bemım 3000 mesajım var zaten

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar yaptığı çok haklı. 38 milyon abonesi olan bir şebeke operatörü ne kadar kaliteli hizmet verse bunun altından kalkmaz. O gün tamamını bedava yapsa en az 20 milyon bilemedin 15 milyon kişi mesaj çekmeye kalksa ne olur sen biliyormusun? Mesajın yarın sabaha gider. Böyle olsa daha mı iyi. Bazı şeyleri düşünerek konuşmak lazım...

Peki onu ben de düşündüm ama saat 17'ye kadar üzgün gidiyor da ondan sonra mı yavaşlıyor? Bence öyle günlerde hiç yapmıyorum dese daha mantıklı..

solgun50

solgun50

Üye
anıl ve oflu arkadaş bende diyorum ki bu adamalar yok şu kadar net abone yok bu kadar net kar turkiyede aynı anda tüm insanları konuşturabailecek şebeke diolar yani isteseler bal gibi yaparlar olay tamamen duygusal son olarak da oflu sen kafanı fazla yorma bu forumda düşünmeden hiç bir şey yazılmıyor ya bütün özel günlerde yaparsınız aynı kampanyayı yada hiçbirinde neden sadece kandiller bide sen düşün bakalım...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kısıtlamayı 17:00 da koyması o anda yavaşlaması anlamına gelmez bence. Bir şekilde bu kısıtlamayı koyması lazım. Türkiye genelinde akşam ezanı saat 5 gibi oluyor. Bundan dolayı bu saatte bitiriyor. Bu uygulama yaklaşık 1.5 sene öncesine kadar yoktu. O zamanlar çektiğimiz mesajlar ya meçhul oluyor ya kayıplara karışıyor yada bir sonraki gün gidiyordu. Kanaatimce yaptığı uygulama doğru. Bide illa saat 20:00 da yollanacak diye bir kanun yok, saat 17'den önce yollarsın olur biter. Önemli olan hatırlamak.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya zaten bi kandilde mesaj yollamaktan çekiniyorsan daha ben sana ne diyim..kızlara o kadar mesaj atıyoruz..akrabalarımıza mı atamıyacaz..onlara da kontorlu at bi zahmet.. Yaniii

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
son olarak da oflu sen kafanı fazla yorma bu forumda düşünmeden hiç bir şey yazılmıyor ya bütün özel günlerde yaparsınız aynı kampanyayı yada hiçbirinde neden sadece kandiller bide sen düşün bakalım...

Düşünmeye gerek yok, Türkiye müslüman bir ülke. Diğer özel gün derken, sevgililer günü, 23 nisan, 19 mayıs, anneler günü, babalar günü, dünya kadınlar günü vs... Şimdi sorarım sana bu ve benzeri özel günlerde kim şebekeyi kilitleyeçek kadar mesaj çeker. Hiç kimse. Ülkemizin insanı dini gün ve gecelere yoğun ilgisi var (ALLAH niyetlerini kabul etsin, nazar değmesin) bu nedenle sadece bu gün ve gecelerde en az her 5-6 kişilik aileden 2 veya 3 kişi rehberinin yarısına mesaj çekiyor. Sence bunun sonunda bunu hangi operatör alt yapısı kaldırır.
HEPINIZIN KANDILINI KUTLARIM. CENABU ALLAH (c.c.)'TAN IYILIKLERE VESILE OLMASINI DILERIM.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkür ederiz..OfluRecep seninde kandilini kutlarız.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Şu anlık sms e ilgim yok .. Kullananlar 1gün dayanın

arşiment

arşiment

Üye
turkcell hep böyle yapıyor her kandilde kısıtlama turkcelin ana sayfada mesaj gönder varya orayı kullanalım
Gün içinde Turkcell'lilere
göndereceğiniz
1 kısa mesajdan
sonra 15 mesaj
ücretsiz. diyo

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hazır arkadaşım onla ne alakası var şimdi. Ilk kez senden duyuyorum. Herkesin evinde PC yokki. Sadece PC olanlar ordan atsa bile gene alt yapısı dayanmaz. Önceki mesajlarda açıkladık. Dikkatlice okumanı öneririm.

arşiment

arşiment

Üye
okudum yinede fazla kontoru olmayanlar için benim yazdığım bi çara (ewde pc si olanlar için mesela benim:)

prince14

prince14

Üye
ya 20 kontor gitti her attıgım msj a kontor gitti battım a**k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt