Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Öneri
Arkadaşlar bu pazrtesi telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum istediğim özellikler;

En önemlisi kamerası iyi olsun
Telefon güzel ses çıkarsın
Oyun,tema vs. yüklenebilsin

Bütçe 300,350 arası Nokia olursa iyi olur...

matrixugur

matrixugur

Üye
2.el N73 bulabilirsen al ses olarak enyuksek telefon o

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
yaa 2. el pek içime sinmiyo :S

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşlar bu pazrtesi telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum istediğim özellikler;

En önemlisi kamerası iyi olsun
Telefon güzel ses çıkarsın
Oyun,tema vs. yüklenebilsin

Bütçe 300,350 arası Nokia olursa iyi olur...

kardeş n73 e tavsiye ederim ama 300-350dedin biraz arastirayim..

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
dostum n73 kullanıcıları telefonlarından memnundur bisey demiyorum ama n73 ü kesinlikle tavsiye etmem...nokia nın en sorunlu telefonu bence...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
dostum n73 kullanıcıları telefonlarından memnundur bisey demiyorum ama n73 ü kesinlikle tavsiye etmem...nokia nın en sorunlu telefonu bence...

kardeş n73 o kadarda değil eksileri - wi~fi ,şu işlemci hızı 204mhz (diğer tl lere göre düşük tabi ).. Bi de şu joistiq ilerde sorun yaratabilir.. Ben kullanıyorum sorunum yok pek kardeş.. Sinir olduğum şey tl i açtığımda .. Bazı programlar tl açıldığında otomatikman arka plana gidiyor tl donuyor bi süre o kadar.

osezer10

osezer10

Üye
3600 slide bi bak istersen 3.2mp kamera sürgülü kapak hoş bi telefon.Ama ses en iyi olsun diyorsan 6233 derim bence nokianın en cok ses cıkaran telefonu bende n73 war cok fazla kasıyo 4-5 program,oyun falan yüklediğin zaman.ama ben memnunum sonucta 3.2mp kamera+carl zeis optik war ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt