Günün Fırsatında olanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Günün Fırsatında olanlar
Bir konu açmıştım günün fırsatıyla ilgili o konuda internet paketi hediye ediyorlardı günlük.bu günlük internet paketi ile ilgili bir kaç gün sonra tekrar internet paketi hediyesi vardı .27şubatta olan kampanya ya 2hattımla katıldım , internet paketi birine geldi diğerine gelmedi ben gelmeyen hatla tekrar denedim bu kampanyaya başvurdum gene gelmedi ve telefon açtım yemin ederim kfr ü haketti bu sefer bu turkcell.. aradım diyor ki bugün 1o kontore günlük internet paketi almissiniz kampanya hattınıza yüklenmiş dedi .. ben o gün 1o kontore paket almıştım ama bu günün fırsatı kampanyasından kazandığım değil ki .. Müşteri hizmetlerine güzel bi saydwm .. böyle bi hizmet mi olur ya .. Bilgili bi temsilcileri bile yok..

--------------- Ekleme ---------------

kimSe yhoq mu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Günün fırsatı son hafta

Solamente

Üye
abone merkezlerinden yada turkcellin internet sitesinden destek almayı denedinmi ?
mhy nin ismiyle birlikte sana verdikleri cevapla ilgili şikayetini dile getirmelisin Turkcell basit bir gsm operatörü değil eğer ortada bir yanlışlık varsa kontorlerini sana iade ederler :)
Ayrıca küfür kültürsüz insanların acizlerin işidir sanada yakışmaz . . .
Saygılarımla

ysr86

ysr86

Üye
bide türkçe harflerle yazsan ne güzel olacak:nono:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
abone merkezlerinden yada turkcellin internet sitesinden destek almayı denedinmi ?
mhy nin ismiyle birlikte sana verdikleri cevapla ilgili şikayetini dile getirmelisin Turkcell basit bir gsm operatörü değil eğer ortada bir yanlışlık varsa kontorlerini sana iade ederler :)
Ayrıca küfür kültürsüz insanların acizlerin işidir sanada yakışmaz . . .
Saygılarımla

çok denedim ya kardeş olmuyor işte o gün kontorle internet paketi aldık onu bahane ediyorlar , şu dün kü 2o kontorluk kampanya var ya hemen tanımladılar kontorlu olan kampanyaları tık yapıyorlar çok kurnaz bu turkcell

--------------- Ekleme ---------------

bide türkçe harflerle yazsan ne güzel olacak:nono:

Türkçe yazıyoruz kardeş .. açıklama uzun olduğundan ünlüleri çıkardım ona diyorsan

eemir99

eemir99

Üye
salla hediye yüklenior dedi yüklenmedii

Solamente

Üye
yaaa offf :D ben bişi demiyom turcelli seviyorum kullanma telden net zaten pc var sende sanırım :)

eemir99

eemir99

Üye
kardeş 3 defa katıldım hattınıza 48 saat içerisinde yüklenecek dedi 3 ün dede benim hattımda internet paketi vardı yklenmedi intenet paketimi iptal ettim gene yüklenmedii :S türkcell ayıp edior :S

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 3 defa katıldım hattınıza 48 saat içerisinde yüklenecek dedi 3 ün dede benim hattımda internet paketi vardı yklenmedi intenet paketimi iptal ettim gene yüklenmedii :S türkcell ayıp edior :S

kardeş %o1oo haklısın aynen.. Bende 2kez katıldım ilkinde kontorle aldığım günlük paketi bahane ettiler bu iptal oldu bi daha demeyeyim dedi olmadı gene .. Turkcell ayip ediyor ayıp !

arşiment

arşiment

Üye
çok ayıp etmiş valla turkcell geçmiş olsun kardeşim:@

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
çok ayıp etmiş valla turkcell geçmiş olsun kardeşim:@

beni sinirlendiren ne biliyor musun kardeş arıyorum böyle bir katılımınız yok diyor .. Hafta içi aldığımız 1o kontorluk 8saat şimdi 5kontor e indirdiler , kampanya bulamadılar aynı şeyi tekrar tekrar yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt