N73 Dosya GizLémé Yardim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
N73 Dosya GizLémé Yardim...
Arkada$Lar N73'té ßazi DosyaLari GizLémék İstıyorum Bir Tane Program YükLédim Adi
Smart Guard Pro... Ama VidéoLari GizLédiğim HaLdé GaLéride Gözukuyor ßu Sorunu NasıL ÇözebiLirim Veya ÖnerebiLéceğiniz ßa$ka Dosya GizLémé Proqrami Varmidir ?
Ama GizLédigim Vidéo,Résim Vs GaLéridé Gösterméyécék ..
BöyLé ßir Proqram Lazîm
Lütfen YardimLariniza İhtiyacim Var

$imdidén Té$ékkürLér...

İyi ForumLar...

DérsimLi.h

cm_vrn

cm_vrn

Üye
x -plore u yükle sonra gizlemek istediğin dosyayı özelliklerden gizli yaparsın

bu dosyaya bakçağın zaman x plore den bakarsın...
:oke:

dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
x -plore u yükle sonra gizlemek istediğin dosyayı özelliklerden gizli yaparsın

bu dosyaya bakçağın zaman x plore den bakarsın...
:oke:

sagoL'da arkada$ım simdi dediğini yaptim. özelliklerden giledim klasörü ama galeriye girince videolar gözukuyor
anLiyacaqin İ$é Yaramadi

dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
SagoLasin Karde$ Bir Bakayim... :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş bir yolu daha var.E/sistem/yeniklasör. Yani sistem dizinine x-plorer programını kullanarak yeniklasör oluştur.görünmesini istemediğin Resim/video ları o klasöre taşı.telefonu yeniden başlat.(görüntülemek isteyince x-ploreri kullanman lazım)

dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bir yolu daha var.E/sistem/yeniklasör. Yani sistem dizinine x-plorer programını kullanarak yeniklasör oluştur.görünmesini istemediğin Resim/video ları o klasöre taşı.telefonu yeniden başlat.(görüntülemek isteyince x-ploreri kullanman lazım)

ßir Déniyéyim İ$é Yararsa Cok Mémnun oLurum ßro... :)

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/java-uygulam...-kesme-kopyalama-onizleme-jar-jad-157998.html

bu da bi java program. pro yu yükle dosyanın üzerine gel seçenek hide yap. gözükmez ben kullanıyorum

İ$é Yaramadi... ßuda :)

--------------- Ekleme ---------------

Cok SagoL Kardé$ émégine Yüregine SaqLik İ$é Yaradi ßu Défa... :)

İi ForumLar...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
yalnız kardeşim şunu untma o videolar telefonunda olduğu sürce ve de sen de realplyer dan izlediğin sürece realplayer / aç / en son klipler seçeneğinden başkaları da izleyebilir.ama bunu bilen yapabilir.haberin olsun...c/private klaöründe arama yap. şu dosyayı bul ' mediaplyer.dat ' bu dosyayı silersen o liste realplyerdan gider bu da çözüm yolu hadi kaloy geelsin..

lord74

lord74

Üye
dosya yi gizlicene tuş kilid kodu koy daha sağlam oluor :D

cm_vrn

cm_vrn

Üye
ya hiç bişi olmuosa dosyanın (gizliceğin dosyanın) uzantısını değiştr....:ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
BeSt cRypTo u kuLLan

osman ucay

Üye
n 73 dosya gizleme hafıza kartına my videos diye bir klasör yap gizlemek istediğin şeyleri içine taşı görmek isteyince dosya yönetiye git kaldırmak istersende bu klasörün ismini değiştir hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...