Flaşş:Vodafone'dan Sınırsız BOMBA!!

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
vodafon birde aylık 150 kontore her yöne 5 dakikası 1 kontor diye tarifede çıkartmış sanırım.bizim arkadaş dedi ama aslı varmı yokmu bilmiyorum

s.volkan

s.volkan

Üye
Çıkmayan tarife hakkında mesajlar atıyoruz..

Turkellin aran kazanda sonra çıkacağını sanmıyorum.

solgun50

solgun50

Üye
hehe:)

--------------- Ekleme ---------------

vodafonenin aylık 150 kontöre cep öğrenci tüm vfonelilerle 5 dakikası 1 kontör diğer şebekeler dakşkada 2 kontör...

solgun50

solgun50

Üye
arkadaşlar bugün 2 mart bu haberde balon çıktı yani sınırsız mınırsız yok...

greenmile

greenmile

Üye
bugunlerde ofisle ilgili bi reklam var onunla alakası var mı bunun?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
ortalık karışık Vodafone ve Turkcell hızla abone kaybediyor
Avea sınırsız ortalığı dağıttı Turkcell Aran Kazan Vodafone'u Korkuttu Tarife biraz zaman geçtikten sonra çıkabilir fiyatlarda değişim olur
Operatörler anlık kampanya yapmak istemiyor özellikle Vodafone kampanya sürelerini belirsiz yapmaya başladı farkındaysanız.
Herkese iyi günler gelişme olursa bildireceğim.

clubber_vdf

Üye
vodafone çalışanı olarak dün son dakika gelen ve doğru tarife haberini paylaşmak istedim 45 tl artı öiv toplam 54.54 tl dir kurumsal cep limitsiz dir tarife adı. vodafone lularla limitsiz konuşma sabit hat 1000 dk diğer operatörler 500 dk. sms 19 kr süre aşımından sonra dk fiyatı 15 kr ve 6 saniye bazlı Bilgilerinize. pazartesi çıkıyor reklamlar ve sitede pazar gece 12 den sonra yani

solgun50

solgun50

Üye
vodafone çalışanı olarak dün son dakika gelen ve doğru tarife haberini paylaşmak istedim 45 tl artı öiv toplam 54.54 tl dir kurumsal cep limitsiz dir tarife adı. vodafone lularla limitsiz konuşma sabit hat 1000 dk diğer operatörler 500 dk. sms 19 kr süre aşımından sonra dk fiyatı 15 kr ve 6 saniye bazlı Bilgilerinize. pazartesi çıkıyor reklamlar ve sitede pazar gece 12 den sonra yani
eğer dediğin gibi bir tarifeyse dakika satın almaktan farksız bir tarife yani avea nın 66 lığın çok gerisinde hatta turkcelin limonu bile bundan daha güsel umarım avea tekrardan sınırsıza geçer...

Üst Alt