Apple Türkçe iPhone Kullanım Kılavuzları

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Apple Türkçe iPhone Kullanım Kılavuzları
Apple, Turkcell ve Vodafone' un Türkiye' de iPhone pazarını umduğundan hızlı geliştiğini görmüş olmalı ki, iphone 3g için Türkçe kullanım klavuzu ve ürünle birlikte gelen diğer kitapçıkların Türkçe versionlarını yayınladı. Aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz

Sağ tıklayıp "Farklı Kaydet" yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ahmet_123456789, lazmutlu, cello-can ve 5 diğerleri

Netsky™

Netsky™

Üye
Saol

bahasay

bahasay

Üye
Emeğine sağlık....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel bir kaynak :maxicep:

serdarsa

serdarsa

Üye
ama ingilizce :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel Kaynakların İçin Teşekkürler.:spr

nurayelvin

Üye
ben bişey soracam ama acil cevaplarsanız sevinirim ıphoneda msj geldiğinde direk ekrana geliyor ve mesaj gözüküyor bunu engellmiyormuyuz şifre olduğu halde mesaj direk okunuyor bide telfon hafızasındaki numaraları nasıl sim karta aktarıyoruz

arsen12

Üye
video yu mpeg4 formatına çevirip itunes un video kısmına attım ,ama oradan iphone nasıl gönderebileceğimi bulamadım.Yardım eden olursa çok sevinirim.:(

Salihyet

Salihyet

Üye
Alırsam o aleti senin elinden alıcam nega :) bunu bil çok hoşuma gitti yaa :ehe

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
ben bişey soracam ama acil cevaplarsanız sevinirim ıphoneda msj geldiğinde direk ekrana geliyor ve mesaj gözüküyor bunu engellmiyormuyuz şifre olduğu halde mesaj direk okunuyor bide telfon hafızasındaki numaraları nasıl sim karta aktarıyoruz

Bu ozellik sadece fw 3.0 da var mesaj geldiginde ekranda sadece sms yaziyor eski fw lerde bunu kapatmanin bir yolu varmi bilmiyorum birde denedim bir ara intelliscreen yüklersen ekrana gelmesini engellersin yada bitesms programı var onunla ayarlarından kapatabilirsin tabi jb li ise telefonun

--------------- Ekleme ---------------

video yu mpeg4 formatına çevirip itunes un video kısmına attım ,ama oradan iphone nasıl gönderebileceğimi bulamadım.Yardım eden olursa çok sevinirim.:(
arkadaşım video bölümüne gel tw shovs yazıyor onun altına indir ekranı(ben ilk girişimde görmedim ve filim atamadım diye kafayı yemiştim:islik)ordan hangi filimleri indireceksen tik at yanına sync ye bas halledersin.

2.2.1dede bunu yapabiliyorsun,ayarlar/genel/paraloyla kilitlemeye gir,kilitlemeye icin kullandigin paraloyu gir,sms onizlemesini 0 yap,sonra zaman icinde 4saat sec mesela,simdi sms geldiginde telinde sadece gelen numara ve sms olarak yazar...

nesip01

Üye
iphone türkçe nasıl indirebilirim

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
2.2.1 sürümünü indir.indirmek için itunes programına tak ve otamatik olarak atar genel bölümüne gir sonra türkçeyi seç.

bay_san

Üye
Bu ozellik sadece fw 3.0 da var mesaj geldiginde ekranda sadece sms yaziyor eski fw lerde bunu kapatmanin bir yolu varmi bilmiyorum birde denedim bir ara intelliscreen yüklersen ekrana gelmesini engellersin yada bitesms programı var onunla ayarlarından kapatabilirsin tabi jb li ise telefonun

arkadaşım video bölümüne gel tw shovs yazıyor onun altına indir ekranı(ben ilk girişimde görmedim ve filim atamadım diye kafayı yemiştim:islik)ordan hangi filimleri indireceksen tik at yanına sync ye bas halledersin.

2.2.1dede bunu yapabiliyorsun,ayarlar/genel/paraloyla kilitlemeye gir,kilitlemeye icin kullandigin paraloyu gir,sms onizlemesini 0 yap,sonra zaman icinde 4saat sec mesela,simdi sms geldiginde telinde sadece gelen numara ve sms olarak yazar...

teşekkürler benimde çok işime yaradı bu

cetinvolkan

Üye
merhaba,
şimdi aşağıdaki video atma işlemini veya müzik atma işlemini detaylı anlatırmısınız çünkü daha yeni aldım ve bu yazmış olduğunuz cevaba göre bile zorlanıyorum hatta beceremiyorum ? diğer konuya gelince her data kablosunu taktığımızda ve bilgisayarımızda ıtunes yüklü ise biz farkında olmadan versiyonları güncelleniyormu yoksa herhangi bir işlem yapmam lazım mı ?

2.2.1dede bunu yapabiliyorsun,ayarlar/genel/paraloyla kilitlemeye gir,kilitlemeye icin kullandigin paraloyu gir,sms onizlemesini 0 yap,sonra zaman icinde 4saat sec mesela,simdi sms geldiginde telinde sadece gelen numara ve sms olarak yazar...[/QUOTE]

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
merhaba,
şimdi aşağıdaki video atma işlemini veya müzik atma işlemini detaylı anlatırmısınız çünkü daha yeni aldım ve bu yazmış olduğunuz cevaba göre bile zorlanıyorum hatta beceremiyorum ? diğer konuya gelince her data kablosunu taktığımızda ve bilgisayarımızda ıtunes yüklü ise biz farkında olmadan versiyonları güncelleniyormu yoksa herhangi bir işlem yapmam lazım mı ?

[/QUOTE]

Arkadaşım daha ne kadar açıklayıcı olabilirim siz biraz araştırmacı olun armut piş ağzıma düş modeli oldunuz iyice.SYNC nedir ne işe yarar bak anlamaya çalış çok kolay sen bunları yapmazsan nasıl JB yapacaksın.İphone aldıysan hakkını ver boz yükle sil bişey olmaz korkma o kadar para verdik gider bozulur deme istediğini yap istediğini yükle korkak alıştırma iphone kafa yor biraz.Daha zor sorular bekliyorum senden.

memelek

Üye
i phoneyi hiç bi zaman sevmedimm

maxiCEPCİ

Üye
meraba iphone telefona türk çe menü nasıl yüklerim yardımcı olursanız cok sevinirim

bellgin_

Üye
teşekkürler

speed32

speed32

Üye
Tesekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt