Arkadaşlar Lütfen Yardım.. N96 V12.043 Hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Martechh

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen Yardım.. N96 V12.043 Hack
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin N96 Version 12.043 Hack liyemiyorum n96 hack ile ilgili bütün konuları okudum ve denedim olmuyor hiç birşey yükleyemiyorum, yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :vur:vur:vur

Ayrıca bütün hack dosyalarını N95 8GB Version 31.0.015 tede denedim olmuyor. Lütfen Yardım

• Beğen
Tepkiler: zupa

ahenk

ahenk

Üye
n95 8gb hackleme forumda anlatiliyo hellox mapdrive yöntemiyle yapiliyo burda %90 bu yöntemi kullarak telini hackliyo eger sertifikan varsa sende yapabilirsin yoksa sertifika alip yapabilirsin

n96 düşük versiyonda onuda hellocarbide yöntemiyle yaparsın oda burda var modifikasyon bölümünü iyi incele anlatılanları harfiyen yaparsan çözüme ulasicagına umuyorum kolay gelsın

Martechh

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb hackleme forumda anlatiliyo hellox mapdrive yöntemiyle yapiliyo burda %90 bu yöntemi kullarak telini hackliyo eger sertifikan varsa sende yapabilirsin yoksa sertifika alip yapabilirsin

n96 düşük versiyonda onuda hellocarbide yöntemiyle yaparsın oda burda var modifikasyon bölümünü iyi incele anlatılanları harfiyen yaparsan çözüme ulasicagına umuyorum kolay gelsın

Öylede onların hepsini denedim sertifikamda var ama olmuyor bu yeni versiyonlarda

ahenk

ahenk

Üye
Öylede onların hepsini denedim sertifikamda var ama olmuyor bu yeni versiyonlarda
olmamasi için sebeb yok yapamıyo olabilirmisin
:deal:1 sertifikanin senin imei numaran için olanımı onu konrol et(singsis programıyla herhangi bir unsigned proyu signed yapıp teline yüklemeyi dene eger yüklerse sorun yok
2 hack anlatımı senin telindeki versiyon için olanımı (emin ol )
3 anlatımdaki sıralamayı aynen takip etmen (buda onemli)
4 hackleme yaptıktan sonra yükleme yapmak istediğin prolar saglammı uygun olanlarmı(telini belki hacklemiş olabilirsin ama prolarda sorun vardır)
son olarak denemenden sonra proları yüklerken telin ne hatası veriyo belirt
:nono:(canını sıkma saglığını bozma ) kolay gelsın
tek sertifikayla 2 telide hack yapmaya çalişmıyosundur umarim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bazı telefonların ve bazı versiyonların henüz hack erler tarafından kırılamadığı biliniyor.n96,n958 GB(31 ile başlayan versiyonu )en bilinenlerden.başka bazı modellerde var,6210 navigator de kırılamadı sanırsam.kardeş senin problemin de bundan kaynaklanıyordur herhalde

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Adkadaşım benim N96 kullanıyorum v eşu an da HACK li yakında nasıl hack yaptığımı burda paylaşacağım kesinlikle Hellocarbid ile hack yapamazsınız görüşmek üzere

v3dat

Üye
hack ne için gerekli ki:(

amon35

amon35

Üye
yanlış oldu

senam38

Üye
arkadaşlar bende n96 var ve yeni güncelleme yaptım v30 ama haritalara girdiğimde nokia map dan son sürümü indirin diyor bende ovi map indirdim ama sürekli hata veriyor lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!

xebatkar47

Üye
arkadaş n 96 rom pacher i yükle zaten bilgiler yazılıyor yükledikten sonra hacklersin

gsindir

Üye
bende n96 var garmin yuklemek istiyorumda sertifa suresi dolmus veya ayarlar yalnis yaziyo anlamadim gitti yardimci olabiliyomusunuz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt