Heryöne bedava mesaj gönder böylesini görmediniz duymadiniz. (telefondan telefona)

Sponsorlu Bağlantılar

İSMAİLTOPCU

Üye
arkadaslar bende dun yaptımm herhalde turkcell caktı davayıı bana yenı servıs numarası gondermısler deıstırsem bıle gondermıo bende bır gun kullanabıldımm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Göndermiyo dahaa....:S

nihatgunes

nihatgunes

Üye
kimse mi gönderemio ya ?

GizemBaşkan

Üye
ben de gönderemiyorum :(

alemci03

Üye
:D biri haber vermiştir kesin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kim o hain:D

suskun_21

suskun_21

Üye
ya ama bi süre sonra göndermiyor neden acaba

fersefi2

Üye
***** mısınız +91 hindistana aittir bizim milletimiz böyle 1 deli taş tatr kuyuya 40 akıllı cıkaramaz saat farkı bak araştırın

ersoyw

Üye
gondermezz oldu artık

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
***** mısınız +91 hindistana aittir bizim milletimiz böyle 1 deli taş tatr kuyuya 40 akıllı cıkaramaz saat farkı bak araştırın

arkadasım bugun sabahta yolluyordu dunden bu yana 25-30 mesaj atmısımdır hattımda -30 kontor varken attım bedavaydi ama galiba caktılar:vur

beyto74

Üye
patladı

ars_mert

Üye
fdfdgghyryreyr

psikolaz

psikolaz

Üye
bu tip seyler ozel mesaj yoluyla yayılmalı boyle alenen baslık acarsanız patlar tabı

ahmeterby

Üye
yeni bi yöntem bulan olursa özel mesaj atsin bana çkk lazim yaa

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
googlede +919840011010 seklinde aratın ama web secenegini tıkladıktan sonra arayın yabancı sıtelerde buna benzer onlarca numara var ben bir kac tane denedim olmadı sansını denemek ısteyenler bu sekılde aratsın bulursunuz belki:deal:

ramon_0607

Üye
telsımde olmuyoo ya neden ?

mamooos

Üye
Kardes bzımkı olmuyor ben yaptım olmadı orjinal no yu da kaybettık ne yapcaj bana bır yol göster :((

DrHyde

DrHyde

Üye
sadece türkcelde çalısıyo 3 hatta denedım turkcel yedi :P

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kardes bzımkı olmuyor ben yaptım olmadı orjinal no yu da kaybettık ne yapcaj bana bır yol göster :((

arkadasım zaten artık olmuyor.orjinal no:
turkcell icin:+905329010000
vodafone icin:+905429800033
avea icin: +905598008000

hattın hangısıyse onun onundekı noyu gir düzelir:oke:

nehiir

Üye
aveada oluyo mu?deneyen varsa bılgı verir msinz

Üst Alt