Vodafone'dan Faturalı Cep Limitsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Faturalı Cep limitsiz Tarife'nin avantajlarından en uygun olanını seçip
kendi tarifenizi yaratın, özgürce konuşun ve limitsiz mesajlaşın.

Siz de Faturalı Cep Limitsiz Tarife'yi size uygun avantajları ile alın, ister tüm Vodafone'larla ve
sabit hatlarla limitsiz konuşun, ister her yöne limitsiz mesajlaşın, ister diğer operatörleri yarı fiyatına arayın.

Kendi iletişim şeklinize göre ek avantajlar seçerek özgürlüğün tadını daha da artırma fırsatı sunan Vodafone Faturalı Cep Limitsiz tarifesinde Limitsiz Sabit Hat avantajını seçerek, tüm Vodafone'lular ve sabit hatlarla ayda yalnızca 35 TL'ye limitsiz konuşabilirsiniz.
‘'Ekstra Avantajlar'' adımını kullanarak Faturalı Cep Limitsiz'in tüm ek avnatjlarını görebilirsiniz.

Faturalı Cep Limitsiz'de hiçbir ek avantajdan yararlanmadan ayda sadece 25 TL ödeyerek tüm Vodafone'lularla limitsiz ve ücretsiz, diğer operatörler ve sabit hatlarla ise dakikası 25 Kr'den konuşabilirsiniz. Faturalı Cep Limitsiz'de konuşmalar 6 saniyelik periyotlarla ücretlendirilir.

Konuşmanın ve mesajlaşmanın en avantajlı yolu Vodafone'da!

Cep Limitsiz paketi genel abonelik paketidir.

Daha ayrıntılı bilgi için:

papi40

papi40

Üye
:blink::blink::blink:

s.volkan

s.volkan

Üye
tarife başlayalı rahat 2 ay oldı sanırım :)

Ozan

Ozan

Admin
Yeni reklamlarla tarife etkili oldu özellikle çogu kisi opsiyonlarından habersizdi yani 5-10 lira farkla iğer operatörlerle yarı fiyatına yada sabit hatları ücretsiz arama gibi ..

Vodafone bir de, her yöne sınırsız çıkarmalı mutlaka en kısa zamanda ..

solgun50

solgun50

Üye
bence tarifeyi değil de reklamı başlık yapsaydınız asıl bomba 1 martta 59.90 sınırsız sms artı konuşma

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
bence tarifeyi değil de reklamı başlık yapsaydınız asıl bomba 1 martta 59.90 sınırsız sms artı konuşma

Arkadaşım böyle bilgileri nerden alıyorsunuz anlamıyorum ki,yok öyle birşey nerden uyduruyorsunuz.Kaynağını açıklada bizde bilelim olmuyor böyle:)

solgun50

solgun50

Üye
kill4you herkesin vardır illaki bir üstadı değil mi bak reklamları yapmaya başladım 1 martta şok olmayalım sonra saygılar:)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
kill4you herkesin vardır illaki bir üstadı değil mi bak reklamları yapmaya başladım 1 martta şok olmayalım sonra saygılar:)

Tamam o zaman 1 Mart PAZAR günü sen bu tarifeyi bekle(ama pazar günü açıklanmayacak)...Ben biraz daha geç bekliyor olacam.15 Mart a kalmadan bu tarife çıkacak bak gör.:oke:

solgun50

solgun50

Üye
ok zaten ben yazın 6300 aldım o yüzden hemen bu tarifeye geçemeyeceğim kontrat var ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...