bütün sayılar birbirine eşit!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
bütün sayılar birbirine eşit!
25-25=75-75 bu işlemin sonucu

0=0 değilmi , bide şöle yapalım;

25-25=3.(25-25) , 3 parantezine alıp öle işlem yapalım ve 25-25 leri götürelim(sadeleştirelim);

1=3 olur. yanlışsam söleyin.bütün sayılar birbirine eşit! ?????

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
25-25=3.(25-25) , 3 parantezine alıp öle işlem yapalım ve 25-25 leri götürelim(sadeleştirelim);

1=3 olur.

Herşey iyi hoşda sen orda 25-25/25-25 işlemi yapıyorsun yani 0/0 belirsizliği buda cevabın mantıksız çıkmasına neden oluyor 0/0 belirsizliği limit konusu dışında düz matematikde kullanılamaz ....:oke::oke::oke::ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bi ara şey duymuştum 2 kere 2, 5 yapıyor diyee.. Ama buda ilganç:D

u.conay

u.conay

Üye
enteresan :hmmm

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
İşlemi yanlış yapıyosun dostum "25-25" 'leri götürdüğün zaman yerine "0" yazmalısın o zaman sonucu doğru bulursun

kutalmis

Üye
0/0 belirsizliği öf. Ömrümü çürrüttün be!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1266811' Alıntı:
Ben o teoreminizi çürürttüm ödülümü verin....:ehe:ehe
Çürüteceğin bir şey yok ki çürüttüm diyorsun Salih Baba, ben zaten çürük bir paylaşım yaptım bilerek ve isteyerek, zira maksat beyin jimnastiği :) Kaldı ki konuda cevabını da yine ben vermiştim :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çürüteceğin bir şey yok ki çürüttüm diyorsun Salih Baba, ben zaten çürük bir paylaşım yaptım bilerek ve isteyerek, zira maksat beyin jimnastiği :) Kaldı ki konuda cevabını da yine ben vermiştim :)

İyi o zaman sana ödül verelim.....:):):ehe:):)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu ayın ödül avcısı sensin :naughty:
Ben ödülümü sana devrediyorum :ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bu hesapla sebze meyve veya kıyma alırsak manav kasap bize borçlu çıkar ağbi.. Buda bizim sonumuz olur...:sopa:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1268308' Alıntı:
Tamam 100 kontorumu bi ara yollarsın....:ehe:ehe
Senin bana vereceğin ödülü sana devrettim ben :ehe Bir ara alırsın kendine 100 kontör :naughty:
bu hesapla sebze meyve veya kıyma alırsak manav kasap bize borçlu çıkar ağbi.. Buda bizim sonumuz olur...:sopa:
Millet villa ister yat ister, senin de derdin meyve sebze he? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt