Avea'dan ŞOK Uygulama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan ŞOK Uygulama!!!
sabah 5 akşam 5 kampanyasına dahilim sabah telefon geldi sayın müşterimiz aylık sınırımız 5000 dakikadır. aştınız ve bir dahaki ay aşarsanız HATTINIZ KAPATILACAKTIR dedi:(

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:heyo: GÜNAYDIN :) BAKMAYIN BU GSM ÖPERATÖRLERİNİN SINIRSIZ DEDİĞİNE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERMEMİZ LAZIM SINIRSIZ DİYORSUN SONRA SINIRI SEN KOYUYORSUN TAMAM İTİRAZIM YOK 5000 DK İLE SINIRLIDIR DE O ZAMAN DOGRU SÖYLEMİŞ OLUR TÜKETİCİYİ KANDIRMAMIŞ OLURSUN AMMA OLMUYOR ..............:@

cannnnner

cannnnner

Üye
aynı durum bir kaç sene evvel başıma gelmişti arkadaşımla beraber paket almıştık ve ikimiz sınırsız konuşuyorduk sözde. aynı türden mesaj geldi direk amüşteri hizmetlerini aradım ve şikayetci oldum madem öle hattımı kapatıyorum ve mahkemeye veriyorum dedim tabiki mırın gırın ettiler özr dilediler. bi sonraki ay teli hiç kapatmadım ve bir daha mesaj gelmedi. üstüne üstlük sanırım 100 kontör hediye yollamışlardı....

s.volkan

s.volkan

Üye
Nası konuşuyorsun o kadar ya :islik

papi40

papi40

Üye
arkadaşlar bu durumu suistimal etmemekte gerekir. ülkemizde bu tür suistimaller var ki onlarda böyle önlem almak istiyorlar.

Solamente

Üye
:( :( :( senmiydin 7 hattını birden iptal eden :) Turkcellden şaşmamak lazım mış iyi oldu bunu duyduğumuz :)
Saol arkadaşım Geçmiş olsun

s.volkan

s.volkan

Üye
turkcell napiyoki şaşmamak lazım..

sabah akşam bedava varmı kontörlüde öle bişi..

yada başka tarifesinde

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben boş yere demiyorum bunlar Emperyalist Güçler diye , kozmoz korusun:D :ehe:

Pr!nceSs

Pr!nceSs

Üye
artık bütün hatlar kampanya başlattılar ama bir süre sonra bu kampanyalar bile yetersiz oluyor en iyisi türkcell aıp işin oldugunda arıyıcaksın yada işi mesaja bagıcaksın (= benim yahptıgım gibi:D

Larock

Larock

Üye
arkadaşlar bu durumu suistimal etmemekte gerekir. ülkemizde bu tür suistimaller var ki onlarda böyle önlem almak istiyorlar.

o zaman desinler ki şu kadar süre bedava. yalan sölemenin gereği yok.

deliyurek88

Üye
bu adamların bu işten karı olmazsa hiç öyle bişey yapmazlar zaten hepsi tüketiciye geçirmeye çalışıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt