Ozan
Admin
CaddePlus+ 'da Bu Ay : Maxicep.com Röportajı .. ( CaddeAjani.com - Ücretsiz E-Dergi )
Yaklaşık 5-6 ay önce açılmış olan
Tarifibizden.Com ve Basariligencler.Com tarafından da desteklenerek zenginleştirilen e-dergi içeriğine üçüncü sayıdan itibaren "Senin Hikayen Ne" ? sloganıyla "HİKAYE AVI" kategorisini hayata geçirmiş bulunmakta. CaddePlus + bu kategorisinde , web dünyasında uzun süredir hizmet vermeye devam eden sitelerin başarı öykülerini soru cevap şeklinde veya birebir bu sitelerin sahiplerinin ağzından metinlerle tanıtımlarını yapmaktadır !
İlk konuğu FRMTR.COM olan Hikaye Avı bölümlerinde, İkinci Konuk olarak MAXICEP.COM' u görmek istediklerini belirttiler ve bende maxicep.com sahibi olarak bu isteklerini kırmadım ve bir yandan da destek olmak istedim. Aksi nezaketsizlik olurdu ancak ben çok büyük keyif aldım ve sevindim ..
Neyse ki, Soru-Cevap şeklinde yaptıkları röportajları CaddePlus dergisinde bu ay yayınladıklarını tarafıma bildirdiler ve bende, sitemiz üzerinde merak eden üyelerimiz olabileceğini düşünerek belirtmek istedim ..
CaddeAjani.com Ekibi' ne Teşekkürler ve Başarılar ...
Web Sayfa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
etkinlik haberleri üzerinde yoğunlaşarak kendini bazı çevrelere duyurmayı başarmış bir web sitesidir ! Kısa zaman içinde yeni katagorilerle içeriğini zenginleştirerek içeriğini Caddeplus + ismiyle ücretsiz e-dergi şeklinde sunmaya başlamıştır. Tarifibizden.Com ve Basariligencler.Com tarafından da desteklenerek zenginleştirilen e-dergi içeriğine üçüncü sayıdan itibaren "Senin Hikayen Ne" ? sloganıyla "HİKAYE AVI" kategorisini hayata geçirmiş bulunmakta. CaddePlus + bu kategorisinde , web dünyasında uzun süredir hizmet vermeye devam eden sitelerin başarı öykülerini soru cevap şeklinde veya birebir bu sitelerin sahiplerinin ağzından metinlerle tanıtımlarını yapmaktadır !
İlk konuğu FRMTR.COM olan Hikaye Avı bölümlerinde, İkinci Konuk olarak MAXICEP.COM' u görmek istediklerini belirttiler ve bende maxicep.com sahibi olarak bu isteklerini kırmadım ve bir yandan da destek olmak istedim. Aksi nezaketsizlik olurdu ancak ben çok büyük keyif aldım ve sevindim ..
Neyse ki, Soru-Cevap şeklinde yaptıkları röportajları CaddePlus dergisinde bu ay yayınladıklarını tarafıma bildirdiler ve bende, sitemiz üzerinde merak eden üyelerimiz olabileceğini düşünerek belirtmek istedim ..
CaddeAjani.com Ekibi' ne Teşekkürler ve Başarılar ...
Web Sayfa
-
-
-
yazılımının bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.
Kuruluş amacına dikkati çekmek isterim..
Mesaj Kasmak İçin mi Yazdınız ? Pek Anlamlı Olmamış