Vista yı Xp ye Çevirme Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vista yı Xp ye Çevirme Yardım!!!
vistayı xp ye nasıl çeviririm??

--------------- Ekleme ---------------

xp cd sini takıp hemen format atsam olurmu

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
korkmadan atabilirsin kardeş...

burak9400

burak9400

Üye
format atarsın ama verilerinin hepsi silinicek ben format atmıştım bi abimin bilgisayarına vistada format işi bi başka daha zevkli:D mesela vista c sürücüsüne kurulu önce onu kaldırıyosun bilgisayar çöküyo sonra tekrar açılıyo pc kendiliginden xp kuruluyo ama kurarken c yi seçmeni tavsiye ederim

İmparatore

İmparatore

Üye
evet biosdan acarsan daha iyi olur C:/'yi forematlaya bilirsin

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
biostan hiçbişey yapmaya gerek yok deilmi

sadece xp cdsini takıp formata başlayacağım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım... Eğer Açılışda CD Sürücüsü Görünmüyorsa BIOS dan Ayarlaman Lazım... Ama Açılışda CD Sürücüsü İle Açılıyorsa BIOS Ayarları İle Oynamana Gerek Yok... C Üzerinde Senin İçin Lazım Olan Dosyaları D ye Yedekle... Demek İstediğimi C' nin Altındaki Program Files Dosyası Değil... Daha Sonra Tak XP CD' ni Formatlama İşlemine Başla... Umarım Gerisini Biliyorsundur... Anlatmama Gerek Yoktur Sanırım... Eğer Bilmiyorsan Söyle Anlatırım... ;) Kolay Gelsin...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
format atarsın ama verilerinin hepsi silinicek ben format atmıştım bi abimin bilgisayarına vistada format işi bi başka daha zevkli:D mesela vista c sürücüsüne kurulu önce onu kaldırıyosun bilgisayar çöküyo sonra tekrar açılıyo pc kendiliginden xp kuruluyo ama kurarken c yi seçmeni tavsiye ederim

o nasıl oldu kardeş...:sopa::allalla::allalla:

samayli

Üye
yha arkiler bnm pc xp vistayha ceviremiorum nedeni bnm pc ilk geldğinde xp işletim sistemi olduğu için vista cdsni taktığmda sürücü secenekleri gelmedği için c yi biçimlnediremiyorum acıl yardım edin dvd taktığımda c-d-e görüor ama c yi biçimlendirmek istiyorym sürücü secenekerlini bulamıyorum

m@cmilLan

m@cmilLan

Üye
kardeş vista kurulu pc kolay kolay xpye dönmüyo ama olmuyosa boot menüsünden cd rom u seç üçüncü bi seçenek olursa disabled yap en aşaıdakini o zaman olur :D

Üst Alt