Öncelikle tebrik ediyorum. Üyelik tarihin 2007 eylül. Yani 1.5 sene önce. Sadece 1 konu açmışsın oda bu konu. Helal be. Başkalarının sırtından geçinmek böyle birşey olsa gerek. Unutmadan söyleyeyim yardım istediğin tümcep diye bir uygulama yok. Yada yanlış yazdın tam olarak belirtseydin yinede yardımcı olurduk.

Öncelikle tebrik ediyorum. Üyelik tarihin 2007 eylül. Yani 1.5 sene önce. Sadece 1 konu açmışsın oda bu konu. Helal be. Başkalarının sırtından geçinmek böyle birşey olsa gerek. Unutmadan söyleyeyim yardım istediğin tümcep diye bir uygulama yok. Yada yanlış yazdın tam olarak belirtseydin yinede yardımcı olurduk.
Tümcep kampanyası 30 nisana kadar sürecektir.
300 dakika limitinizi aştıysanız, indirimli süreniz bitene kadar indirimsiz arama yaparsınız.
İ
arkadaşım kimsenin sırtından geçindigim yok sadece internet kafalerden girebiliyorum nete işim oldukça ayrıca üslubuna dikkat et hakaret etmektense adam gibi söylesen bende ona uygun bir cavap yazardım yok artislik yapmaksa amacın ilk önce şunu bil bi konuda artislik yapacaksan okonu hakkında bilgi topla ondan sonra yapp tümcep diye bir uygulama var ve bu uygulamayıda bu site sayesinde ögrendim diyer birçok şey gibi eger katkı sunacak kadar GSM oparatörlerinden anlasaydım sonuna kadar katkı sunardım zaten yalan yanlış sagdan soldan duydugum gerçek olup olmadıgını bile bilmedigin konular hakkında insanlara yalış fikir verip yanlış şeylere sürüklemektense sessiz kalıyorum senin gibi kafa karıştırmıyorum.
CEVAP YAZIP DOGRU BİLGİ VEREN AŞAGIDA ALINTI YAPTIGIM ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
İ

arkadaş şayet internet kafelerden bile girsen 1.5 senede insan hiçmi paylaşım yapmazmi. Elbette yardım isteyeceğiz, yardım bekleyeceğiz. Birgün herbirimizin yardıma ihtiyacı olur, kimse dört dörtlük değildir. Bu siteyi iyice araştır, her tarafını gez bak nasıl ayakta durduğunu anlarsın. Ben burada artistlik yapmak için değil paylaşım yapmak ve gerektiğinde de yararlanmak için burdayım. Üyelik yapıp sinsice yayınlanan bilgileri ve oyunları ve uygulamaları indirip sefasını sürmüyorum. Internet kafelerden girebilirsin bu sorun değil çünkü benimde kendime ait bir bilgisayarım yok, bende internet kafelerden giriyorum. Ama sadece yararlanmak için değil. Kampanya ile ilgili bilgiye gelince, kampanya linkine tıkladığın zaman turkcellin sayfası açılıyor, ama sen turkcellin ana sayfasından girerek bu kampanyayı bulsana, yani turkcellin bu kampanyasını herkes görmüyor, sitemizde yayınlanıp gerilere gitmiş olabilir, çünkü maxicep hızıyla baş döndüren bir forumdur. Bu yüzden ben bu kampanyayı görmedim. Sana da yanlış bilgi vermedim sadece bilmediğim için olmadığını söyledim. Mesajı iyi oku ki cevabı doğru veresin. Ben ne suçluyum nede artist, burada paylaşım yapmaya ve yapılanlardan yararlanmak için burdayım.![]()
bak bu konuyu uzatmayalım saçma bir hal aldı artık sana özel hayatımdanmı bahsediyim kardeşim 12 ay asteymen olarak askerlik yaptım geldim bu süreyi çıkınca geriye 3 ay kalıyor bunumu açıklayım illa takdın yok sınsıceymış yok başka bişeymış kardeşim bundan 1.5 yıl önce girdim kayıt oldum 1-2 hafta sonra askerdeydim nedir yanı olayın senin anlamadımkii konuyu kapatalım burası bizim tartışmalarımız için yapılmış bir site degil birde yok illa devam edelim diyorsan ben ankaradayım sende ankaradaysan ver adresini pm den geliyim yüz yüze görüşelimm

arkadaşım kimsenin sırtından geçindigim yok sadece internet kafalerden girebiliyorum nete işim oldukça ayrıca üslubuna dikkat et hakaret etmektense adam gibi söylesen bende ona uygun bir cavap yazardım yok artislik yapmaksa amacın ilk önce şunu bil bi konuda artislik yapacaksan okonu hakkında bilgi topla ondan sonra yapp tümcep diye bir uygulama var ve bu uygulamayıda bu site sayesinde ögrendim diyer birçok şey gibi eger katkı sunacak kadar GSM oparatörlerinden anlasaydım sonuna kadar katkı sunardım zaten yalan yanlış sagdan soldan duydugum gerçek olup olmadıgını bile bilmedigin konular hakkında insanlara yalış fikir verip yanlış şeylere sürüklemektense sessiz kalıyorum senin gibi kafa karıştırmıyorum.
CEVAP YAZIP DOGRU BİLGİ VEREN AŞAGIDA ALINTI YAPTIGIM ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
İ