6600 telefon açılmıyor yardım ve görüşleriniz bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan89

Üye
    Konu Sahibi
6600 telefon açılmıyor yardım ve görüşleriniz bekliyorum
6600 telefonumun şarjı bitmişti şarj ettim telefonu açtım. nokia yazısı gelmedi. ekranın sadece aydınlatması yanıyor görüntü yok. tuşlara bastığımda ses geliyodu bende pin kodumu girdim. pin kodunun kabul edilme sesini ve ardından açılış sesi geldi. fakat ekran hala yok. tahmin yürüterek evin tel numarasını girdim. ev telefonu çaldı. anlayacağınız telefon çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. format denemelerini yaptım. bir şey elde edemedim. fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

i22l44

Üye
kardesim bende bi 6630 kullanıcısıyım
sen büyük ihtimalle düsürdün yada tel bi darbe gördü yada sıcak soğuk teplimesinden telefonun ekran kartı zarar gördüünden yapar bunu bi tamirciye göster en pahalı 30a patlar sana kolay gele

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Ses Var Görüntü Yok:)
Ama Ciddi Diyorum Telefonu Ekranı Avucuna Gelecek Şekilde Çarp Çalışma İhtimali Var ;)

ersan89

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah:)

öshan

Üye
anlasılan ekran kartı yanmıs doğaldır tek yapacağın sey gıt ekran fılmı tak en fzla 20tlye patla

wertyytrew

wertyytrew

Üye
biraz daha açıklayıcı olursan, yardımcı olabiliriz.. hiç hard format atmayı denedinmi?
eğer format attığın halde açılmıyorsa arkadaşın dediği gibi tanıdık bir telefoncuya götür 25-40 ytl arasında bir fiyat ile yeni bir ekran filmi takacaklardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt