Şişen pil kervanına Sony Ericsson da katıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vatozz

vatozz

Üye
    Konu Sahibi
Şişen pil kervanına Sony Ericsson da katıldı

Bu sorununun Nokia'nın kullandığı ( özellikle BP-6M ) Lithium-Ion pillerle sınırlı olmadığını ortaya koydu. Bir kullanıcının gönderdiği fotoğraflar, daha güvenli ve stabil olduğu kabul edilen Li-Polymer'de de ortaya çıktı.

Bu sayfada da resmini gördüğünüz pil, normal şartlarda 4 mm kalınlığında olması gerekirken, şişme sonucu kalınlığı 7 mm'ye kadar artmış yani neredeyse iki katın çıkmış durumda. W880i model cep telefonunda kullanılan pilin modeli ise BST-33 ve Sony Ericsson'un pek çok telefonunda kullanılıyor. Firma yetkilileri henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, şu model telefonların sahiplerinin BST-33 pil nedeniyle benzer bir sorun yaşama riski taşıdıklarını belirtelim; C702, G502, K530i, K550im, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i, W300i, W302, W595, W610i, W660i, W705, W850i, W880i, W950i, W960i, Z320i, Z530i, Z610i, Z750i.

goreleli_28

Üye
evet benim pilde şişmişti hemen değiştirdim

bilgi201

Üye
nokia 1600 pili şişmşti.bunun nedeni tehlikei ve önlemlerini açıklarmısınız.

by__

Üye
evet benim telefonum bu yüzden servise gitti yeni pil aldım servisten geldikten sonra ama sağolsunlar yenisini gönderdiler telefonun :d:D

berk_20

Üye
benim k530 vardı pili şişti servise gitti telefonu değiştirip yenisini verdiler bana

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar bu kadar kolay mı telefonun yenisini weriyorlarmı anlamadım mesela bi pil şişti diye yeni pil ttakmalaarı gerekir yeni telefon nasıl weriyorlar bende sorunum olursa W910İ telefonum war hakkımı arıyım 2 yıl garantisi sürmekte 3 aydır kullanıyorum süper bi telefon allahtan pilim öyle değil yani böyle bi durum olursa hakkımı aramam için neler yapmalıyım belirtirseniz sewinirim firma TEKNOSA lütfen bilgilendirin benide.!

SuRRouND

Üye
arkadaşlar benim telefonunda şarjı ( w810i) bir kaç aydır hızlı şekilde bitiyordu..:off:neyse telefondan şarj pili çıkarırken sorun yaşamaya başlamıştım.:vurGeçen hafta baktığımda şarj pili şişmiş , az önce bir daha baktım iyice şişmiş, hepsiburada'dan almıştım,garantisi hala devam ediyor, yollamayı düşünüyorum umarım telefonu değiştirirler..:megafon:bi ara şişik pilin resimlerini eklemeye çalışırım..

kadirhan_05

Üye
:ağlarım:yaa şişmesini engelleye bilir miyiz-?-:ağlarım:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
k750i denizde yüzmüş we bataryası 3 mm şişmiş.
ama ekranı,tuş takımı,joystick,kamerası,antenı,hoparlörü çalısıodu.

sedces

sedces

Üye
benim bu batarya dan telefon K660i

yemimle fotoğraftaki gibi şişti ...

trhon1903

Üye
bnde k750 i war 5 senedir kulanıyom ama pil de bi şişme olmadı.:aha:

--------------- Ekleme ---------------

yemin etme çarpılırsın.

nfsnihat

nfsnihat

Üye
şişen piller patlamaz. arka kapağı veya boardı çatlatır en kötü ihtimal. yada aşırı derece ısınıp anakarttaki devreleri yakar. şarj esnasında patlayan pil değil, şarj adaptörleridir (genellikle). Patlayan piller, Made In P.R.C (SQNY Ericsson veya NQKIA şekilnde yazan piller patlayabilir dikkat) Telefonun orijinal pillerinde şarj kesme devresi bulunur ve belli bir sıcaklığa ulaştığında veya pil dolumu gerçekleştiğinde, elektrik akımı yön değiştirerek direkt telefon boardına aktarılır. Saygılar...

sinanpp

sinanpp

Üye
şartlarda 4 mm kalınlığında olması gerekirken, şişme sonucu kalınlığı 7 mm'ye kadar artmış yani neredeyse iki katın çıkmış durumda. W880i model cep telefonunda kullanılan pilin modeli ise BST-33 ve Sony Ericsson'un pek çok telefonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt