Sonbaharda dökülen yapraktım
İlkbaharda geri geldim ben
Aileme dostuma selamlar olsun
Yağmur sonrası güneşim ben
yaP o zamaN saf yhaaceza tam bir sünepe.Ben bile cezadan daha iyi rap yaparım.
n:ikisine de laf yok bence ikiside ii rap yapıyor
tamam ceza rap söylemeye çalışıyo olabilir ama söyleyemiyo.çünkü ceza bir zamanlar sagonun yanındaydı unutma.kuvvetmiranın kurucusu sagoydu canım bana araştır falan demişsin ama bence önce bi sen araştır.ayrıca cezanın holocoust şarkısını iyice dinlerse orda şöyle bi laf var "kuvvetmira harp okulundan çıktı en baba rap" bu ne demek????kuvvetmira rap demek.ayrıca youtube.com da bi video görmüştüm ceza mı daha iyi sagopa mı diye orada yeterince kanıtlanmış bence sende izle de anla.ayrıca rap demek sadece küfür ve hızlı söylemek değildir.ha eğer sana göre öyleyse sagonun ilk çıktıgı zamanlarda sölediği şarkıları dinle bence silahsız kuvvet yani!!!!yap o zmn adamım sagonun yaptıına rap diosan rap in tanımına bi daha bak olur mu
--------------- Ekleme ---------------
rap aleminde tek rapci var türkçe rap nedir örenin öretmen de CeZa![]()
sen bi ara sagonun konserine git de gör bakalım playback mı orj. canlı mı??stara neden ceza geldi onu söyleyeyim.şimdi adamın biri bi gazete çıkarmak istiyomuş ve büyük gazete sahiplerinden biri demiş ki:star'daki yarışmaya neden ceza jüri olarak katıldı. neden sagonuzu çağırmadılar
"playback değil bu gerçek ses"
küfredebiliyo
reytingler onun sayesinde tavan yapar onun için ceza jüri olmuş orda yoksa sagoyu getirtselerdi oraya inanki çok daha iyi rap gçrürdün orada!!!
bence sen denk gelmek istememişsin yoksa sago playback yapmaz.bunu da hangi ..... sallamışsa??abi gidin konserine ne zaman playback yaparsa ve siz bunu ispatlarsanız o zaman konuşun bencene sagopası bee adam arabesk müzik yapıyo sagopa kajmer lise yıllarındayken ceza underground aleminde takılıyodu ayrıca içlerinde en iyi söz yazarı olmasa bile tam bir rap gırtlağı var sagopa gibi konserlerinde playback yapmıyo söylesenize sagopa kajmer tvde hangi programa çıkmış hangi hip-hop fest te canlı performans yapmış.ama ceza o street star duruşuyla tam bir rap yıldızı onu bütün dünya tanımaya başladı biraz geçte olssa