Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12.02.2009 gunun fırsatı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53
Üye
Konu Sahibi
12.02.2009 gunun fırsatı
ilk 10.000 kişiye lig tv haber abonelıgı paketi
eQooo
Üye
iğrenç fırsatlar demeli...saol bilgi için dostum..
Hocam yanlış açmışsın konuyu. Lig TV aboneliği filan yok. Kayıt olan ilk 10.000 kişi Lig TV Haber Paketi aboneliği kazanıyor.
Haber paketi aboneliği var
tksharmely
Emekli Yönetici
Lig TV aboneliği olsa ne kadar güzel olurdu yaa
Bu kampanyadan hiç bir şey anlamadım. Turkcell bu kadar kalitesiz kampanyalar yapacağına hiç kampanya yapmasa daha iyi gibime geliyor.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Işte bu kampanya oldu
Aman gözlerim doldu
Katılacaktım ama
Malesef limitim doldu
arslansem
Üye
Bunun detayları yok ya 1 aylık mı ücretsiz mi
use2000
Üye
Bence üye olmayın pek işe yarar birşey değil. Detaylara gelince Günün Fırsatı kampanyalarının bir çoğunda kampanya detayı bulunmuyor. Turkcell bu işi biraz amatörce yapıyor galiba.. Ya da işine geldiği için böyle yapıyor
fbdr1907
Üye
güzel bir kampanya değil
kezman_796
Üye
kullanılmayan serwislere kampanya yapıyor işte sen bunu 1 ay kullancn sonra iptal etmeyi unutcn 1 ayda öle knt gitck tmmdr turkcell yine kazandı
Bence üye olmayın pek işe yarar birşey değil. Detaylara gelince Günün Fırsatı kampanyalarının bir çoğunda kampanya detayı bulunmuyor. Turkcell bu işi biraz amatörce yapıyor galiba.. Ya da işine geldiği için böyle yapıyor