Bedava 100 kontör!

Sponsorlu Bağlantılar

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Bedava 100 kontör!

Reklama bakalım ama aldanmayalım!!!

Siteyi az önce yenilediğimde bu reklam çıktı, aklımızdan çıkarmayalım, bu bir üyelik servisidir ve her hafta 50 kontörünüzü alıp, fi tarihine kadar her hafta ödeme yapmanız durumunda size 100 kontör vermektedir.

paradox1026

paradox1026

Üye
Maxicep tüketiciyi koruyan bir site değil mi neden böyle reklamlarla karşılaşıyoruz unutmayın bunlar para tuzağı ve bunun reklamını maxicepte görmek kullanıcı olarak beni üzüyor!

saago

saago

Üye
Maxicep tüketiciyi koruyan bir site değil mi neden böyle reklamlarla karşılaşıyoruz unutmayın bunlar para tuzağı ve bunun reklamını maxicepte görmek kullanıcı olarak beni üzüyor!
üstat sana sonuna kadar katılıyorum

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur
üstat sana sonuna kadar katılıyorum :vur bende katılıyorum amma ne yapalım her yer kaynıyor kenemi virüs mü kriz mi biri leri para kazanıyor birileri soyuluyor........:vur

cannnnner

cannnnner

Üye
çok güvendiğim ve çok memnun olduğum bi sitenin bölesi bi reklamı barındırması beni gerçekten üzdü

paradox1026

paradox1026

Üye
Maxicep yetkililerine sesleniyorum birçok kişi bu konuda mağdur olmuştur biz bilinçli kullanıcılar hataya düşmesekte sitemize yeni üye olanlar mağdur olabilir
Dikkate almanız dileğiyle!

cecman

cecman

Üye
Ya kardeşlerim basit bi reklam işte Suç MAXİCEP de diil Suç bu oyuna gelenerde Allah Aşkına Bu devirde bi soruyu bilene kim 100 Kontör Veriyor Ki . Günde en az 10 defa görüyordurum dikkate almazssanız bişey olmaz Size bi hikaye ile örnek veriym :D Bir Gün Bi köyde birisi bağırarak gelmişş azrail çocuk dağıto die hemen yaşlı bi amca ordan cevap vermiş aman bizim çocuklara dokunmasında...Lazım DEil çouk :D şimdi 100 kontör dağıtıolar Aman Bizim Kontörlere dokunmasınlarda :D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ya kardeşlerim basit bi reklam işte Suç MAXİCEP de diil Suç bu oyuna gelenerde Allah Aşkına Bu devirde bi soruyu bilene kim 100 Kontör Veriyor Ki . Günde en az 10 defa görüyordurum dikkate almazssanız bişey olmaz Size bi hikaye ile örnek veriym :D Bir Gün Bi köyde birisi bağırarak gelmişş azrail çocuk dağıto die hemen yaşlı bi amca ordan cevap vermiş aman bizim çocuklara dokunmasında...Lazım DEil çouk :D şimdi 100 kontör dağıtıolar Aman Bizim Kontörlere dokunmasınlarda :D

Hahahaha çok iyi yaaa :D

use2000

use2000

Üye
Demek ki parayı verince her yerde herşey olabiliyor. Böyle bir reklam alması gerçekten beni de çok üzdü..

NobLe

NobLe

Üye
Elbet vardır bi bildikleri ama bende üzüldüm gerçekten yakında bir açıllama yaparlar elbet bekleyelim bakalım...

Salihyet

Salihyet

Üye
Sandığınız veya kurguladığınız kadar büyük paralar dönmüyor.. Reklam paket bir servis olarak geliyor olabilir , henüz negative ile görüşmedim bu konuda.. Fakat böyle şeyler zaman zaman olur.

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu büyütmeyelim arkadaşlar.

Onlar (bu şirketler) bizim gözümüze bu reklamları soktukça, bizde daha çok bilinçlenelim, zarara uğramayalım diye açtım bu konuyu. Bu 100 kontör meselesini bilmeyen bir tane arkadaşı bile bilinçlendirsek kardır.

Mesela ben önce ekran görüntüsünü aldım, sonra linke tıklayıp, kapattım. Maksat foruma destek olsun, maksat insanlar bilinçlensin.

piri.reis

piri.reis

Üye
Konuyu büyütmeyelim arkadaşlar.

Onlar (bu şirketler) bizim gözümüze bu reklamları soktukça, bizde daha çok bilinçlenelim, zarara uğramayalım diye açtım bu konuyu. Bu 100 kontör meselesini bilmeyen bir tane arkadaşı ble bilinçlendirsek kardır.

Mesela ben önce ekran görüntüsünü aldım, sonra linke tıklayıp, kapattım. Maksat foruma destek olsun, maksat insanlar bilinçlensin.

Yaptığınız davranıştan dolayı teşekkür ederiz.

Yorumlar ile katkıda bulunan arkadaşlar, lütfen aşırıya kaçmayınız.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu ve buna benzer reklamlari bir çok sitede görüyoruz.Biz ücretsiz kontör kazanma yöntemlerini sizlerle paylaştık ve paylaşmaya da devam edeceğiz.Fakat bu tür reklamlara elbette inanmayacağız ama maxicep in de sizlere daha iyi hizmet verebilmesi için de her siteye gerektiği gibi bizim de ihtiyacımız var.Fikirleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

paradox1026

paradox1026

Üye
Yaptığınız davranıştan dolayı teşekkür ederiz.

Yorumlar ile katkıda bulunan arkadaşlar, lütfen aşırıya kaçmayınız.
sanırım bu sözünüz bana içimden gelenleri aktardığımı belirtmek isterim hepimizin arkadaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmaktayız zaten.
Saygılar.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
üstat sana sonuna kadar katılıyorum
:vur
üstat sana sonuna kadar katılıyorum :vur bende katılıyorum amma ne yapalım her yer kaynıyor kenemi virüs mü kriz mi biri leri para kazanıyor birileri soyuluyor........:vur
çok güvendiğim ve çok memnun olduğum bi sitenin bölesi bi reklamı barındırması beni gerçekten üzdü
Demek ki parayı verince her yerde herşey olabiliyor. Böyle bir reklam alması gerçekten beni de çok üzdü..
Elbet vardır bi bildikleri ama bende üzüldüm gerçekten yakında bir açıllama yaparlar elbet bekleyelim bakalım...
Hepimiz MaxiCep'i seviyoruz, ondan yararlanıyoruz. Gerek muhabbetinden gerek yardımlarından.
Koyunu doyurmazsanız yününden faydalanamazsınız, benzin koymazsanız araba gitmez.
Aş evleri bile bir yerden o "aş"ı sağlamak zorundadır ki paylaşabilsin.
Tüm üyelerimize daha iyi bir hizmet sunabilmek için belirli kaynaklara ihtiyacımız var.

Elbette bu iş bedava da yapılabilir.
Ama sizce o zaman bu kadar kaliteli olabilir mi?
Çöken siteler, gözü rahatsız eden temalar, zarar verme kastıyla gelen birisinin verileri silmesi...

Daha fazla güvenlik, daha fazla hafıza, daha falza hız, daha estetik olmak için daha fazla kaynak gereklidir. Şu anki kaynaklara göre MaxiCep sitesi, inanın bir mucizeyi başarıyor. Fedakarlık ana parolamız.

Mağdur olmamak öncelikle bilinçli olmaktan geçer.
Ancak yine de MaxiCep olarak üyelerimizin daha az mağdur olmasını sağlamaya çalışacağız.

Bilinçli olmaya sağladığı katkıdan dolayı konuyu açan arkadaşımıza ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

İyi forumlar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kimse şunu unutmasın, üyeleri düşünerek reklam tercihlerini yapmasaydık o reklamı günde bir kere değil de, zırt pırt göstermeyi tercih ederdik. Bu konuda biraz daha anlayış bekliyoruz sizden.

Bilginize ..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konuyu bilinçlendirme adına acan arkadasa bende tesekkür ederim:yuru bu tür durumlar karşısında mağdur olabilecek kişiler için örnek bir davranış :oke:ama söyle bir sey var bu konuyu kişinin görmesi için önce bu reklamdan gecip bu konuya bakması lazım ki o zamana kadarda kişi bu numarayı yiyebilir:)
Ama preator arkadaşımızda doğru söylemiş benzinsiz araba gitmez:oke::oke:Bu forumunda ayakta kalıp bazı seyleri çevirmesi için böyle seylere ihtiyacı vardır ki buna benzer seyleri artık heryerde facebookta veya baska forumlarda görmekteyiz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ama arkadaşlar cevabı bulamayanlar için söyleyeyim o gözler memati ye ait:ehe:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar günde bir kere görebileceğiniz ve kapatabileceğiniz ( tıklama zorunlulugu olmayan ) bir reklamı görmek hiç de sakıncalı değil zira son 3 ayda dikkat ettiyseniz site üstündeki 2 satır reklam sayısını teke indirdik burdan dolayı bir maddi kazanç kaybı yaşayacağımızı bilsek de fazla reklam olmaması açısından en çok kazanç sağladıgımız üst reklamları yarı yarıya azalttık.

Reklamlarımız msn popup reklam dısında çok az ve ideal durumda gerçekten bu seviyede bir site için. Msn popup reklamı ile söz konusu reklam, reklam kazançlarını dengeleyip tamamlıyor diyebiliriz. Bu reklamları almasak, zaten sitenin üstü yine dolacak ve daha rahatsız görüntü sağlayacak. En azından günde X kere, yada kapatılabilir reklamlar almak herkesin avantajına geliyor.

Reklamla ilgilenenler; reklam içeriğini tam anlamadan yorumlayıp da bir hareket etmemeli tabiki bu sadece internette degil, tv reklamlarında da bu sekildedir sonucta Turkcell şu anda örnek vermek gerekirse her yöne 15 Kr. konuşma kampanyası reklamlarını heryerde yayınlıyor ancak en altta katılım ve kampanya kosullarına baktıgınızda x tarihine kadar, x şartlarda olması durumunda yazıyor yani bizim sitemizdeki reklamlar da tamamen aldatmaktan uzak, şartları belli olan reklamlardır.

Reklamlarla ilgilenmeyenler ise, görmezden gelebilir veya kapatabilir.

Tek gerçek, reklamlar heryerde ve hayatımızda hep olacak, hep kullanıp kullanmama konusunda tercih hakkı bizlerde olduğundan, hem reklamverenler kazanacak hem de eğer sizin birşey kazanmanız vaad ediliyorsa siz kazanacaksınız.

Not: Her üyeye günde 1 kere görüntülenen ve kapatma imkanı veren parlatmalı reklamımız, haftalık alınmıstır yani hiçbir reklamın garantisi olmadıgı gibi onun da süresi sınırlıdır ve bellidir, sonsuz yıl görmeyeceksiniz..

Sevgiler,
Ozan

arslansem

arslansem

Üye
Şu bedava 100 kntr olayı kastı ama yaa :pro: ne bu her yerde karşımızda..Onlara inanıpta tıklayanlarda da kabahat :mahcup:

Takipçi Satın Al

Üst Alt