2012'de kıyamet kopacak..!

Sponsorlu Bağlantılar

> CeDRiC <

> CeDRiC <

Üye
2012'de kıyamet kopacak..!
New York Post, gazetesi 2012 yılında dünyanın sonunun geleceğini yazdı.

New York Post gazetesi, Maya takvimine sonu olarak gösterilen 21 Aralık 2012 tarihinin dünyanın sonu olabileceğine ilişkin bir haberi manşetine taşıdı. 3 yıl önce Maya takviminin sonunu öğrenen Belçikalı Patrick Geryl, petrol şirketindeki güzelim işini bırakarak zamanının kıyamet gününden nasıl kurtarmak için çabalamaya adadı
İncil, Tevrat ve Maya takviminden bulduğu verilerle tam üç tane kitap yazdı. Kendisine 20 kişilik bir "kıyametten kurtulma timi" kuran 53 yaşındaki Belçikalı, Afrika'da büyük bir arazi alarak burada sığınak inşa etmeye başladı.

Patrick'e göre bu tarihte bir göktaşı dünyaya çarpacak ve dünyanın manyetik dengesi değişecek ve yeni bir buzum çağı başlayacak. Dünya üzerindeki insanlara ise şunu öneriyor: "En iyisi işi bırakıp tatile çıkmanız. Ben her yıl 6 defa tatile çıkıyorum..."

Dwyane_Wade

Üye
Senaryo yazmaktan bıkmadılar işte...:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Haberleri yorum köşesine açalım lütfen :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu kıyameti bilmem ama şu an ülkemizdeki daha büyük galiba..
Bi de tim kurmuş hey Allahım ya..

yasininyeri

yasininyeri

Üye
kıyametin ne zaman kopacagını allahtan baska kimse bilemez ceşitli yoolarla bazı kelimeler saptırılarak kıyametin 2012 de kopacagı kanısına varmış . nasrettin hocanın göle maya calmasından farkı yok ya tutarsa

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Mayalar ileri bir teknolojiye sahiplermiş ama bunu bilmeleri imkansız gaybı ancak Allah bilir bence böyle birseye inanılması bile büyük bir günahtır.....

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçe de şampiyon olacak mı acaba biliyor musun ?

Töbe yarabbim. Kurban olduğum akıl fikir versin.

akula

akula

Üye
üç kitapmış dergide bu yazıyı yazan dingilin KURANI KERİM diye bir kitaptan haberi yok galiba

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir :)

iremm

iremm

Üye
Maya takviminden bahsedilmiş..Bu takvimi daha önceden araştırmıştım hakikaten ilginç kehanetler var.Araştırmamın sebebide şuanın teknolojisiyle yeni yeni fark edilen bir çok ast. bilginin o takvimde uzun bir tarih dönemi öncesinde bahsedilmiş olması...Öncelikle şunu belirteyim Maya takvimi kıyamet kopacak dediğiniz yukardaki tarihte sona eriyor "2012" belirtilen bu tarihte dünyada yeni bir uyanışın fiziksel etkiler vs. ile var olan oluşumun sona erip yeni bir oluşumun başlangıcından söz ediliyor...Bahsettiğim fiziksel etkileride şuanki "küresel ısınma" dediğimiz iklim olaylarına veya gök taşlarının yakın zamanda dünyaya çarpma ihtimalinin olmasına yorumlayabilirsiniz...
Başka bir olay bu takvimde sadece bu olayla ilgili değil farklı şeylerle ilgili kehanetlerde mevcut ve şuana kdr bunlar bilmsel olarak kanıtlandı..hakikaten ilginç..

Neyse..Asıl konumuza gelirsek bu kişi sadece Maya takviminden yola çıkarak bu görüşü ortaya atsaydı olayda bi mantıklı taraf bulunurdu ama ortaya Tevratı İncili atınca bi saçmalık var demeden geçilmiyor..Çünkü Tevrat ve İncilde kıyametle ilgili kısımda insanların bu olayda kaçmalarıının mümkün olmayacağından bahsedilmiştir..Bu adam niye böyle kaçma çabası içine girdi bu ilginç..

(hristiyan olan bir tanıdığım vardı "İncilde bahsedilmiştir" ile ilgili yorumum ondan kaynaklanıyor bilgim var bu kitap hakkında..)

ve son olarak..Her ne olursa olsun Maya takvimindeki kehanetler tutmuş dahi olsa kiyametin kopacağı zmnı yalnızca Allah bilir..

Nazy

Nazy

Üye
2013 yılında inatla bu konuyu hortlatacağım
bilgi için teşekkürler

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hadi madem inanıyorsun kıyamet gününe...
Demek ki inanıyorsun Yaradan'ın kudretine...
Kaçmak için sığınak ne ola bre şuursuz!..

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Ya nasıl oluyor bu anlamıyorum. Kanıt yok bişey yok gelmişler kıyamet kopacak falan. Hem nerden biliyorsunuz ki. Kıyametin ne zaman kopacağını Allah (C.C) bilir. Tamamen bir senaryo olup bu konunun kilitlenmesini ve de bunlara inanmayın. :@:nono:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla, Maya'nın kıyamet kehaneti bir yokoluş üzerine değil, varoluş üzerinedir. Ve bu varoluş bir değişim ile; aydınlanma ile; bilinç uyanışı ile olacaktır. Fazla irdelemedim ama Maya takviminin kehaneti olan kıyamet ile kutsal kitaplarda bahsedilen kıyamet birbirinden farklı anlamları çağrıştıran kavramlar gibi geliyor bana.

iremm

iremm

Üye
Bildiğim kadarıyla, Maya'nın kıyamet kehaneti bir yokoluş üzerine değil, varoluş üzerinedir. Ve bu varoluş bir değişim ile; aydınlanma ile; bilinç uyanışı ile olacaktır. Fazla irdelemedim ama Maya takviminin kehaneti olan kıyamet ile kutsal kitaplarda bahsedilen kıyamet birbirinden farklı anlamları çağrıştıran kavramlar gibi geliyor bana.

Öyle de zaten.. farklı anlamlar var birinde uyanıştan bahsediliyor (Maya) diğerinde dünyanın tamamen yerlebir olup yok oluşundan tamamen farklı şeyler o yüzden dedim ya ben İncille Tevrattan yola çıkan adamın böyle saçma bi kaçış çabası içine girmesi saçma çünkü bu felaketten kurtuluşun olamayacağı söz konusu.. bahsedilen kitaplarda (tevrat incil)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hiçbir Kutsal Kitapta Şu Tarihte Kıyamet Kopacak Diye Bahsedilmez..
Ama Kıyametten Hiçbir Şekilde Kaçış Olamayacağını (Yanılmıyorsam) İlahi Kitaplarda Görürüz..

Hadi Böyle Bir Şey Olsa Bile Sen 2012 Yılını Göreceğini Nasıl Biliyorsun ??

Mayalar'ın Takvimine Göre 22 Aralık 2012'de Kıyametten Bahsedilmiyor..
Çok İlgimi Çektiği İçin Mayalar Hakkında Ufak Araştırmalarım Olmuştu..
Mayalar'ın İnancına Göre O Tarihte "Söz Verdikleri Gibi Tanrılar Gökten İnecek ve Bizi Ödüllendirecek.."

Yani Daha Önce Mayalar'ı Ziyaret Eden Tanrılar Takrar Dönecek ve Mayalar'ı Ödüllendirecek..

Bir Kaynaktan Aklımda Kaldığı Kadarıyla Burada Tanrılar Olarak Uzaylılardan Bahsediliyor..

Yani Başka Bir Gezegen Dünyamız'ın Atmosferine Girecek Kadar Yakınımızdan Geçecek;
ve O Gezegende Yaşayan Uygarlık İle İletişime Geçeceğiz;
ve Dünya Teknolojik Olarak Çağ Atlayacak..
Tıpkı Mayalar'ın O Zamanlarda Matematik, Astronomi, Geometri Gibi Dallarda İlerlediği Gibi..

Kim Bilebilir.. ;)

Alıntı Değildir..

aytu123

aytu123

Üye
oldu cnm kim uleyn bu mayalalılar teke teke gelsinler:kop:

burak9400

burak9400

Üye
hepsi sallamasyon önce bu haberi okuyun daha 2050 yılını görmeden nereye:D2050'yi görmeden ölmem!gerekirse azraille pazarlık yaparım:D:D:D:Dhepsi şakaydı tabi ama şu haberi bi okuyun derim

alimax12

alimax12

Üye
kuranda kıyametin ne zaman kopacağını sadece allah biliyor yazıyordu hatırlarsam o zaman bunlar nasıl biliyor saçmalık

İmparatore

İmparatore

Üye
paylasim icin saol (icimi karartiniz)