Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her yasa kampus yapmayı bılen varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53
Üye
Konu Sahibi
her yasa kampus yapmayı bılen varmı
arkadaslar bızım burda kontur almak ıcın bır telefoncuya gırdım dedıler her yasa kampus yapıyoruz kımlık ıstemedıler ad soyad telefon numarası ıstedıler sonra verdım numara ısım soyısım 2 gun sonra baktım tarıfem bız bıze kampus
anilakarsu93
Üye
Ee zaten yaş maş olayın gereksiz prosedürleri... Adam bi tuşa basıyo tarife değişikliği için o kadar
erfc20
Üye
bugün gittim bende hat baskasına kayıtlıydı kampüscele geçmek istiyorum dedim kimlik fotokopimi aldılar tamam kampüscele gectiniz dedi 150 kontor yükleyince baslayacak dedi parada almadı
Arkadaşım git bi Turkcell Bayi'ye, iki dk da kampüslü olursun
use2000
Üye
Ben İstanbul'da oturuyorum benim adıma bir kampuscell li hat var bir tane de süper tarifeli hattım var. Süper tarifeli hattımı nasıl kampuslu yaparım? Yapma imkanı olan varsa yardımcı olsun lütfen.
maleguard
Üye
ya bende çok denedim burada hangi tlfncuya gidersem gidim burada olmaz dio :/
anilakarsu93
Üye
Arkadaşlar telefoncuya değil Türkcell Bayi'ye gideceksiniz. Ama Abone Merkezi'ne değil Turkcell Extra'ya gitmeniz gerekiyor...
use2000
Üye
Ben İstanbul'da bir çok extra ya gittim ama olmuyor. Eğer sen yaptırabiliyorsan numaramı pm atayım
Herhangi bir Turkcell Extraya gidin. Üzerinize kayıtlı bir Kampüs tarifesi var mı diye sorarlarsa Hayır diyin, sisteme bakmazlarsa sizi kampüse alacaklardır. Bir arkadaşım üzerinde 3 den fazla kampüs tarifesi yapmıştı.
use2000
Üye
Tanıdığı Turkcell Extra olan var mı?
prince14
Üye
ya ben kac kere gittim telefon ayarı yaptılar yani telden msj yolladılar sonra kimlik fotokobimi aldılar ama 2 gün sonra msj felan gelmedi kontor felanmı yüklemem gerek?
sonimparator22
Üye
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bir kampüsten faydalanabilirsiniz ben tokat turkcell extrada çalışıyorum. bundan iki hafta öncesnde yeni hat alan kişiler kampüslü olabiliyorlardı şimdi sistem daha kabul etmiyor. yani kampüs hattı olan ikinci bir hattını ne kampus yapabiliyor nede yeni bir hattını kampüsten açtırabiliyor boşuna uğraşmayın yani
anilakarsu93
Üye
Ee ikinci hat olmasa bile belki sen ilk kez kampüslü olacak arkadaşlara yardımcı olabilirsin.. Onlar sana numaralarını atsınlar sen de kampüslü yap. İstiyorsan kontör transferi fln yapablrler sana