n95 8 gb gpsorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
n95 8 gb gpsorunu
kardes cok sagolun sayenısde hackledım telı ama gpse ılk aldıım gunden berı herseyı denememe ragmen baglanamadım harıtalar programını actıgımda harıtaları yuklemıs ve son surum mapsı ındırmıs olmama rgmen uyduya baglanan sarı ısık hıc artmıyor sanıyorum yesıl olması gerekıyor sonunda gps modulunde bı problem olduunu dusunuyorum ve servıse gonderıcem ama hacklı olduu ıcın garantı dısı kalmısmıdır ve gps konusunda yaardımcı olabılecek var mı??şimdiden teşekkürler

trust-cloud

trust-cloud

Üye
arkadasım ilk once teln kızagın aç gok yuzune dogru beklet ne kadar beklettın bılmıyorum ama ben baya bi beklemiştimm ayarları gir gprs ayarlarına bak nerdeyim filan linki var gir onalar mutlak ama sana tavsiem nokınanın haritalar bişe yaramaaz bence 1 tercih garmın 2 tericih mc guıder olsun ben hepsını kullandım en iyisi bunlar

frknkara

frknkara

Üye
gprs te kontör gidiyormu yani o gökyüzüne tutup bekletmede ?

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ilk once teln kızagın aç gok yuzune dogru beklet ne kadar beklettın bılmıyorum ama ben baya bi beklemiştimm ayarları gir gprs ayarlarına bak nerdeyim filan linki var gir onalar mutlak ama sana tavsiem nokınanın haritalar bişe yaramaaz bence 1 tercih garmın 2 tericih mc guıder olsun ben hepsını kullandım en iyisi bunlar
pekı ılk seferde gprs le gırmek zorunlumu 1 aylık navıgasyon paketı bosa gıttı gıremedıım ıcın sonucta gps gprs le fazla bı alakası yok sanırım yaklnızca harıta yuklmk ıcın gereklı harıtalarda yuklu zaten

trust-cloud

trust-cloud

Üye
beyler gprs ayrı gps ayrı bunlrı karıstırmayın sen nokıanın haritaları kullanıyosan ilk başta nette baglanır sen bunu istemıyosan çevrim dısı olu seç nete baglanmaz seçmezden baglansa bile çok kısa bi sure baglanıyo ondanda en fazla 5 lnt gider gps senın 1 aylık varmıs gitmiş yazık olmus ama maxi cepten her hangigi bi navigasyon programı yuklersen de bedava kullanabılırsın iyi gunler

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
beyler gprs ayrı gps ayrı bunlrı karıstırmayın sen nokıanın haritaları kullanıyosan ilk başta nette baglanır sen bunu istemıyosan çevrim dısı olu seç nete baglanmaz seçmezden baglansa bile çok kısa bi sure baglanıyo ondanda en fazla 5 lnt gider gps senın 1 aylık varmıs gitmiş yazık olmus ama maxi cepten her hangigi bi navigasyon programı yuklersen de bedava kullanabılırsın iyi gunler

kardes sagolda sencede gps de sorun vardır dımı

ahenk

ahenk

Üye
Arkadasim ilk once acik bi alanda
Cihazin gps proramini ac
acik alanda dur kizak acik olsun
15 dk icinde yon cizelgesi cikacak
sonra mapsi ac kullan digerini kapata bilirsin kimizaman uzun surebilir
Bide nokia mapsta gps kullanimi acik
olmali

trust-cloud

trust-cloud

Üye
kardes sagolda sencede gps de sorun vardır dımı
kardes sen kafaya takmısın illa bozuk die bozuk diosan servise yolla ama aç mapı bekle yarım saat bekle bulmazsa bozuk olabilir benımkı bulana kadar ben kafayı yemıstım ama biraz sakın ol

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen kafaya takmısın illa bozuk die bozuk diosan servise yolla ama aç mapı bekle yarım saat bekle bulmazsa bozuk olabilir benımkı bulana kadar ben kafayı yemıstım ama biraz sakın ol
saol bırader dedıını yaptım tam telefonu kırcaktımkı geldı kızak acık olmasındaymıs ıs ama sureklı uydu kesılıo gelıo kesılıo gelıo ve kızak kapalıken gps kullanılamıyormu otobusun ıcınde gıderken sureklı kopuyo baglantı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt