paylaşım için saol güzel oyunlar
gokhans_life Üye Konu Sahibi yorumlar için saolun selim-baros' Alıntı: 6600 için ne önerirs in Genişletmek için tıkla ... çalışabilcek herşeyi . Hepside iyi oyun ama büyük ihtimal çoğu çalışır 6600 da
yorumlar için saolun selim-baros' Alıntı: 6600 için ne önerirs in Genişletmek için tıkla ... çalışabilcek herşeyi . Hepside iyi oyun ama büyük ihtimal çoğu çalışır 6600 da
psikoalper Üye Bu Oyunarın Çoğu "java" dır yani ".sis" değil dolayısıyla symbian platformunda değil java platformunda çalışır Dikkatine!!!
Bu Oyunarın Çoğu "java" dır yani ".sis" değil dolayısıyla symbian platformunda değil java platformunda çalışır Dikkatine!!!
_addo Üye arkadas olmus link niye yenilemiyosunuz ki ayıp ya ben baska sitedende indirebilirim bole olmaz ki
gokhans_life Üye Konu Sahibi yorumlar için saolun _addo' Alıntı: arkadas olmus link niye yenilemiyosunuz ki ayıp ya ben baska sitedende indirebilirim bole olmaz ki Genişletmek için tıkla ... linklerin hepside sağlam sen indirmeyi bilmiyorsan o senin sorunun.Ayrıca o kadar kişi indirdi bi tek sen sorun çıkardın düşün bakalım neden?
yorumlar için saolun _addo' Alıntı: arkadas olmus link niye yenilemiyosunuz ki ayıp ya ben baska sitedende indirebilirim bole olmaz ki Genişletmek için tıkla ... linklerin hepside sağlam sen indirmeyi bilmiyorsan o senin sorunun.Ayrıca o kadar kişi indirdi bi tek sen sorun çıkardın düşün bakalım neden?