Artık her hafta maxıcep uyelerı bedava konuşacak(hızmetımızde %90 degısıklık)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catex2

catex2

Üye
bende varım çekilişe katılıyorumn

binaryy

Üye
çekilişe katılıyorum

HmB_SaL

HmB_SaL

Üye
çekilişe katılıyorum

mustafa919191

Üye
çekilise katılıyorum

xxsemihxx2

Üye
ben katılmak istiyorum

atakan_abi

atakan_abi

Üye
çekilise katılıyorum

ycancan

Üye
Çekilişe katılıyorum.

pegasus7

pegasus7

Üye
Bu hizmetinizin birinci amacı, ise ki öyle uzakta olupta annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle veya herhangi bir arkadaşlarıyla konuşmak için maddi durumu iyi olmayan üyelerin katılması daha doğru, çünkü benim ailem yanımda, sevdiklerimde aynı şekilde...

Öğrenim gören nice gençlerimiz var, gün geliyor belki yiyecek ekmekleri olmuyor ana babaya hasret, yare hasret kalıyorlar en azından bir ses duymak adına yapılan bu hizmet Allah'ın taktiri ile ihtiyacı olan kardeşlerimize hayırlı olsun...

Ben eğer seçilmeye hak kazandıysamda, bu hakkımın başka bir kardeşe verilmesini rica ediyorum...

Allah emeklerinizi zayi etmesin

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Bu hizmetinizin birinci amacı, ise ki öyle uzakta olupta annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle veya herhangi bir arkadaşlarıyla konuşmak için maddi durumu iyi olmayan üyelerin katılması daha doğru, çünkü benim ailem yanımda, sevdiklerimde aynı şekilde...

Öğrenim gören nice gençlerimiz var, gün geliyor belki yiyecek ekmekleri olmuyor ana babaya hasret, yare hasret kalıyorlar en azından bir ses duymak adına yapılan bu hizmet Allah'ın taktiri ile ihtiyacı olan kardeşlerimize hayırlı olsun...

Ben eğer seçilmeye hak kazandıysamda, bu hakkımın başka bir kardeşe verilmesini rica ediyorum...

Allah emeklerinizi zayi etmesin
Süpersin bee kardeşim çok güzel bir yazılı açıklama yapmışsın...:op::op::oke::oke:

hasisa

hasisa

Üye
gerçekten küçük ama bir o kadarda hayırlı bir iş çıkartmışsınız teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun:spr

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
arkadaşlar ben yazılan yazıları okuduktan sonra yarışmadan çekiliyorum kusura bakmayın bu saatte haber verdiğim için inşallah ihtiyacı olan kişi konuşur...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Ilk önce yarışmayı düzenleyen arkadaşa çok teşekkürler.2ci sıraya seçilmiş durumdayım ama düşündüm ki çok ihtiyacı olan kişi yararlansin diye yarışmadan çekiliyorum.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bakıyotum yavaş yavaş herkes çekiliyor inşallah doğru yeri bulur gerçi sadece ben katılıyorum yazısını yazanları bedava konuşturacak sevgilim olsaydı çıkmazdım ama konuşacak kimsemde yok düşündüm...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni şekli ile yayınlandı. Özel mesajlarınızı bekliyorum

neckles

neckles

Üye
Çekilişe katılıyorum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bu ne, ne gelen var ne giden. Çekilip yaptık talipler beş beşe geldi. Çekilişi kaldırdır herkes katılsın dedik. Ama suç bende değil. Suç turkcell de gelene gidene bedava veriyor. Öyle oluncada buraya bakan yok. Neyse ihtiyacı olanları bekliyorum. Bu arada "bu degirmenin suyu nerden geliyor" diyorsanız. Iki gün bedava kampanyasından geliyor.

Hazır karta geçiş yaptım ayda 21 tl ye 8 ev cep bir de iki gün var konuş babam konuş. Eeeee dedim hep biz mi konuşalım ve aklıma böyle birşey geldi. Bunu iki gün kampanyasından yararlanan herkes yapar aslında. 3 yakınımı arıyorum ve telefonu (evde) herkese vererek bayram yapıyoruz. Birazda üyelerimiz yapsın dedik.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya bu bedava iki günde bir sorun çıkmaz değilmi babamın telefonundan konuşuyorum ama sonra bbir bkluk çıkarsa babamın dilinden kurtulamam...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bu bedava iki günde bir sorun çıkmaz değilmi babamın telefonundan konuşuyorum ama sonra bbir bkluk çıkarsa babamın dilinden kurtulamam...

eğer başka bir kampanyaya katılmamışsan sorun çıkmaz. Ben geçen ay tam 44 saat konuştum. 20 saat kalmıştı. Elimden gelse onuda bitirirdim ama olmadı. Bu turkcell e bir şey bırakılmaz. Yiyebildiğin kadar ye hesabı

--------------- Ekleme ---------------

Başka kampanya dan maksatım. Başka kontrat kampanya. Örnek; cayma belli kampanyası veya yeni faturalı hat alanların özel iletişim vergisi birden kampanyası gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt