Her gün 10 dakikadan sonrası bedava

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone limitleri yıkmaya devam ediyor!!!

Vodafone`dan eşi benzeri görülmemiş bir tarife geliyor. Vodafone Kontörlü Cep Limitsiz Tarife ile, önödemeli abonelerimiz Vodafone içi limitsiz görüşmenin tadını her gün tadabilecek.

İşte yenilik;

• Günde sadece 10 dakika ücretli görüşmenin ardından, Vodafone içi limitsiz görüşme imkanı, üstelik ayda sadece 100 kontör yükleme şartıyla herkese….
    Harcadığınız kontörler için endişelenmeye son! Günde sadece 10 kontör harcayarak tüm Vodafone’lularla limitsiz görüşme imkanı elinizde....
    • İlk defa kontörler 60 saniyede değil, 6 saniyede düşüyor! Yani 6 saniye konuştuğunuzda artık 1 dakika ücretini kontörlü tarifede bile ödemeyeceksiniz.
    Vodafone içi (yurtici) aramalar dakikasi 1 kontorden ucretlendirilmekte olup ucretlendirme periyodu 6 sndir (6 saniyede 0,1 kontor düşmektedir), yurticindeki diger operatorleri ve sabit hatlari aramanin ise dakikasi 2 kontorden ucretlendirilmekte olup ucretlendirme periyodu 6 sndir (6 saniyede 0,2 kontor düşmektedir).
Sadece konuştuğunuz kadar kontör ödeme imkanı ilk defa Vodafone’da!!!

Aboneler 10 dakikaya ulaşmak için kullanılacak servis “*123#14#” dir.

eylemsi35

Üye
eylemsi35

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Süper bir kampanya:)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir kampanya:)

Yanlız bu bir kampanya değil arkadaşlar tarife...Benim esas hoşuma giden Vodafone ile dakikası 1 kontör diger operatör ile dakikası 2 kontör ve saniye bazlı olması süper bişey.

s.volkan

s.volkan

Üye
Vodafone bu tarifesi ile herşeyi değişirmiştir..

Süper süper süper

papi40

papi40

Üye
10 günde 100 kontor biter zaten. neresi süper süper süper . abartılacak bir tarife değil o kadar

--------------- Ekleme ---------------

aveanın 55 kontorluk kampanyası daha iyi. fakat aveada arayacağım kimse yok.
aylık sabit kontor olsa daha iyi olurdu.

s.volkan

s.volkan

Üye
10 günde 100 kontor biter zaten. neresi süper süper süper . abartılacak bir tarife değil o kadar

aveanın 55 kontorluk kampanyası daha iyi. fakat aveada arayacağım kimse yok.
aylık sabit kontor olsa daha iyi olurdu.

Sevgilisi olan adamlar ayda 500 kontör harcıyor ,500 de karşı taraf harcıyor etti sana 1000 kontör..

Bu sistemde normal aramalarına deavm ederken akşam ektradan bedava geliyor..

Ben günde 5 dakika kesin konuşuyorum akşamda 5 kız arkadaşımıza feda ederiz etti sana 10 :) sonraso bedava..

Ayrıca saniye bazlı ilk kontörlü tarife...

Yani 6 sn de 1 kontör atıyor..

0,1 kontör diye bir kavramı duydun mu hiç hayatında :)

Duymadın..

İşte o yüzden süper

banka sistemindeki bil java ve flasha karşı bir garipler

mesajı editleyemedim..

6 snde 1 kontör yanlış yazım :)

6 snde bir kontör atımı olacaktı :D

sA'

sA'

Üye
Dün reklamını gordum =)
2 turkcell hatımdan birini taşıycam guzel kampanya

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Bence Çok Da Güzel Bi Tarife Deqil.Niye Diceksiniz
1-Günde 10 Kntr Harcadıktan Sonra Tüm Vodafonelularla Bedava Konuşsan Ne Yazarki 10*30=300 Kntr Ayda Sadece 100 KntrDü ya.
2-Eee Benim 100 Kntrüm Var 10 Günmü Konuşabilecem Sadece Bedavaya.10 Gün Feda Edeceqim Her Gün için 10 Kntr Ve Bedava Konuşabilecem Sadece
Artılarına Gelince
+Şebeke içi 1 Kntr,Şebeke Dışı 2 Kntr Olması
+Ücretlendirmenin de 6 Saniyede 0,1 Kntr Üzerinden Olması
Genel Kanı: Şu Anda En Uygun Hat Trcell Faturalı Kampuscell Diyorum.

atilla kagan

Üye
Kontörlü hatlarda sınırsız var mıydı yoktu ilk çıkaran kim oldu yine Vodafone HELAL OLSUN ADAMLARA BAYANLARA..

hakancoban

hakancoban

Üye
Bence kontorlü cep limitsiz uygulaması saçma.Faturalı kullanmak daha tutarlı gibi görünüyor...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell GNC Pepsi kampanyasından kazanmış olduğum 2009 kontör bu ay bitti. Günde en az 1 saat kız arkadaşımla konuşuyorum. Bu kampanya da bir elternatif ama yukarıda arkadaşlarımız da hesaplamış zaten. Pek de ucuz gibi görünmüyor.

paradox1026

paradox1026

Üye
Bence Çok Da Güzel Bi Tarife Deqil.Niye Diceksiniz
1-Günde 10 Kntr Harcadıktan Sonra Tüm Vodafonelularla Bedava Konuşsan Ne Yazarki 10*30=300 Kntr Ayda Sadece 100 KntrDü ya.
2-Eee Benim 100 Kntrüm Var 10 Günmü Konuşabilecem Sadece Bedavaya.10 Gün Feda Edeceqim Her Gün için 10 Kntr Ve Bedava Konuşabilecem Sadece
Artılarına Gelince
+Şebeke içi 1 Kntr,Şebeke Dışı 2 Kntr Olması
+Ücretlendirmenin de 6 Saniyede 0,1 Kntr Üzerinden Olması
Genel Kanı: Şu Anda En Uygun Hat Trcell Faturalı Kampuscell Diyorum.
(BENCE AVEA)
Bunun dışında arkadaşa katılıyorum.

myparadisem

Üye
zaten normalde bi günde 10 köntürden fazla konuşuyorum tam bana göre bi tarife
tşkler vodafone

.-''''-.,.-''''-.
TeŞeKkÜrLeR
". ."
'''-.,.-

Üst Alt