100MB INTERNET, 2000 KONTOR, 30000 MMS vs...= 6 tl (ytl)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
100MB INTERNET, 2000 KONTOR, 30000 MMS vs...= 6 tl (ytl)
Merhaba arkadaşlar. 100MB INTERNET, 30000 MMS, 2000 KONTOR vs...= sadece 6 tl (ytl) nasıl mı.

Bölge bölge fiyatlar değişiyor, trabzonda 6 tl. neden mi bahsediyorum. Bu işin kurnazlığından. Şehrinizde bir bayiden kontörsüz bir avea veya vodafone alın (trabzonda 6 tl olduğu için bu fiyat verilmiştir)
açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra sizdeki turkcell numarası ile aldığınız ve açılan numarayı önerin (forumda arkadaşını şöyle başlığı altında duyurulmuştur) daha sonra turkcell extrakara veya iletişim merkezlerinden numara taşıma talebinde bulunun. İşte bu kadar. Gelsin şimdi hediyeler. Numaranız taşındığında size nelermı gelecek.

1. 100 MB internet (1 aylık)
2. 30000 MMS (günlük 1000 aylık toplam 30000)
3. 2000 kontör (tavsiye ettiğin hat seninse 2000 kontörden faydalanabilirsin, aksi halde 1000 kontör)
4. Yeni hattın içinde 20 normal kontör
(+10 kontör www.maxicep.com/turkcell/hemen-10-kontor-ya-da-5sms-kazanabilirsiniz-177180.html)
5. Takımın golleri 1 ay bedava cebinde
6. Çalarken dinlet 1 ay bedava
7. Bütün haberler 1 ay boyunca cebinde
8. Kontör yuklersen (150 kontöre 5, 250 kontöre 10 saat turkcell içi dakika)
9. Her yöne 1 kontör

internet mms gibi servisleri nasıl alacağınıza dair buyrun link http://www.maxicep.com/turkcell/numara-tasiyana-turkcellin-butun-hediyeleri-burada-185013.html

Bunların hepsine sadece 6 tl ye sahib olabilirsiniz. (kontör fiyatı ile 33 kontöre)Avantajlar bitince kartı ne yaparsanız yapın oda size kalmış. Isterseniz başka operatöre geçin, isterseniz atın, satın ister kullanın.

papi40

papi40

Üye
ben turkcellden aveaya taşıdığım numarayı diğer turkcellimle önerdim. zaten hizmeti turkcellden alıyor dedi.:@

GsM Cell

GsM Cell

Üye
Bende vodafone ve Avea'dan iki numaramı turkcell'e taşıdım fakat sadece 20 kontör geldi ve 1-15 Mart arası 1000 kontör gelecek fakat diğer bahsettiklerin yok...Senin dediğin nasıl oluıyor anlamadım...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bende GSM Cell'in dediği gibi anlmadım biraz uctunmu sen:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende vodafone ve Avea'dan iki numaramı turkcell'e taşıdım fakat sadece 20 kontör geldi ve 1-15 Mart arası 1000 kontör gelecek fakat diğer bahsettiklerin yok...Senin dediğin nasıl oluıyor anlamadım...

daha önce forumda konu açılmıştı o yüzden anlatmadım. Aşağıdaki linke tıkla diğer internet mms goller cepte gibi servislerin nasıl alacağını yazıyor. Buyur http://www.maxicep.com/turkcell/numara-tasiyana-turkcellin-butun-hediyeleri-burada-185013.html

kavutlar

kavutlar

Üye
Aynısını yapıcaktım! :oke:Süper taktik arkadaslar ben bi kere yaptım . Ama bi sorum var 1 kere taşıdığın numarayı bi daha ne zaman taşıyabilirim ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aynısını yapıcaktım! :oke:Süper taktik arkadaslar ben bi kere yaptım . Ama bi sorum var 1 kere taşıdığın numarayı bi daha ne zaman taşıyabilirim ?

Şuan taşıma işleminde limit yok ama yakın zamanda ayda 1 kere limiti getirilecek.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cool_eagle

Üye
ben turkcellden aveaya taşıdığım numarayı diğer turkcellimle önerdim. zaten hizmeti turkcellden alıyor dedi.:@

birader geçmeden önce niye yollamdın :D tekrar vodafona geç sonra dönersin :D:D

Uni

Uni

Üye
şimdi ben anlayamadım tam. Bende şu anda 1 turkcell 1 avea hat var. Turkcell i yeni aldım, bu yazıyı yeni gördüm :( mesela avea ya da vodafone hat alıyoruz en ucuzundan, sonra açılıyor hat, hat açılınca turkcell extra ya gidip numara taşıma işlemine giriyoruz yeni hat ile. öyle mi?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi ben anlayamadım tam. Bende şu anda 1 turkcell 1 avea hat var. Turkcell i yeni aldım, bu yazıyı yeni gördüm :( mesela avea ya da vodafone hat alıyoruz en ucuzundan, sonra açılıyor hat, hat açılınca turkcell extra ya gidip numara taşıma işlemine giriyoruz yeni hat ile. öyle mi?

yeni bir hat alman şart değil. Herhangi bir avea veya vodafone hattını turkcelle taşıma talebinde bulun. Ama önce turkcell numaranla o taşıyacağın numarayı davet et. (forumda nasıl olacağı var)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaşasın 3 vodafone hat aldım (6+6+6=18 tl) ve dün taşıma başvurusunda bulundum. Tam 5000 kontör 1000 dakika, 300MB internet, 3 ay boyunca mms, 3 ay takımın golleri cebimde. Yaşasın, yaşadım.

vedodido

Üye
biraz uçmussun galiba :D