TonlaKazan Yeni Tonik Başlığı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yigitcaner

yigitcaner

Üye
Yeni getirilen saçma kurallar yüzündendir... Ben de kurallara yeterli görülmediğim için aranmıyorum ve protesto olarak da konu ya da mesaj falan açıp yazmıyorum...:@:@
Neyi protesto ediyorsunuz ki? Forumda hiçbir aktifliği olmayan kullanıcıları arayarak zamanla aktif olan kullanıcılar da aranamaz duruma gelinebilirdi.Ben de yaklaşık 1 hafta kadar aranmadım ve şartları yerine getirdikten sonra tekrar aramaya başladılar..

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya arkadaşlar ben halen aranmıyorum siz ne kural koyduysanız bende de mevcut neden arama yapılmıyor...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Neyi protesto ediyorsunuz ki? Forumda hiçbir aktifliği olmayan kullanıcıları arayarak zamanla aktif olan kullanıcılar da aranamaz duruma gelinebilirdi.Ben de yaklaşık 1 hafta kadar aranmadım ve şartları yerine getirdikten sonra tekrar aramaya başladılar..

Benim tek eksiğim konu sayısı ve bunun için de gereksiz konular açıp forumu kirletmek istemiyorum. Yoksa şartları yerine getirmek çok kolay... :nono::nono:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya ben bişe duydum artık ücretli olacakmış herhalde aylık 12 kontör kadar düşüreceklermiş yani çalarken dinlete geçeceklermiş varmı öle bişe piri.reis belki benim konumu dh de okumuştur

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Toka kazanı artık 1 sene kullanmam. Her yöne 2 saat aldım.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar belki herkesin bildiği bir şey ancak bilmeyenler için sölemek istiyorum. Eğer sevdiğiniz bir ton varsa ve bu tonu boş yakalarsanız, sürenizin dolmasını beklemeden tekrar o tonu seçin. Örneğin ben gnçtrkcll tonunu seviyorum ve diğer tonları seçmek istemiyorum. Dün 5 kişilik boş yer vardı ve ben daha 2 günüm olmasına rağmen iptal edip tekrar aynı tonu seçtim ve sürem 7 güne uzadı. Tabi ki bunun için sürekli siteyi takip etmek gerekiyor ;);)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yeni tonikler eklendi ama hepsi kapıldı.

vedodido

Üye
yaa bi kapamıyom sunları yaa:agla

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
yetişin yetişin 90kişilik yerler boş :)

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Burger King melodiside aktif olmuş.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
en son baktığımda yer vardı 200kişilik kadar ama şuan bilmiyorum...

thecarbon

Üye
saol bılgı ıcın

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Bilgi için sağol. Emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt