Normal N73 um var Sıyah Kasa Takmak ıstıyorum ama bı sorum var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Normal N73 um var Sıyah Kasa Takmak ıstıyorum ama bı sorum var..
ARkadaslar bnde normal n73 var kırmızı ama kapagı eskıdı ve yazıları falan sılındı tus takımı uzerınde bnde kapak alacagıma 10 ytl ye.dıyorumkı tamamen kasasını degıstıreyım buda 35 ytl falanmıs.sorum su kasasını degıstırsem telım sıyah olsa N73 me gıbı herhangı bı sorun olurmu telefonun ıcının acılması gerekırmı kasa degıstırırken??bılgılı arkadaslar bunu yapmamı onerırler mı acaba??

Ozan

Ozan

Admin
Kapak alıp içini dışını yani komple kasasını değiştiren arkadaslarım oldu bir problem yok, dikkatli açıp topladıktan sonra bir sorun yok ..

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Kapak alıp içini dışını yani komple kasasını değiştiren arkadaslarım oldu bir problem yok, dikkatli açıp topladıktan sonra bir sorun yok ..

bazılarına anlatamadım da kardesım sen anlamısssın derdımı komple heryerı sıyah olcak yanı.pekı bır sorum daha olcak telefonun vıdası falan acılıyormu kasa degısırken?bunn tele zararı olurmu??bazı arkadaslar dıyorkı hıc ugrasma kasaya 35 verecegıne snn telın uzerıne 50 ver N73 me al sıyah dıyorlar sence hangısı mantıklı?

mami24

mami24

Üye
valla bende düsünüyodumama bence iyi bi teknisyenin eline düşmedimi teline yazık olur valla yani riskli bi iş

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bi sorun olcanı sanmam

Ozan

Ozan

Admin
bazılarına anlatamadım da kardesım sen anlamısssın derdımı komple heryerı sıyah olcak yanı.pekı bır sorum daha olcak telefonun vıdası falan acılıyormu kasa degısırken?bunn tele zararı olurmu??bazı arkadaslar dıyorkı hıc ugrasma kasaya 35 verecegıne snn telın uzerıne 50 ver N73 me al sıyah dıyorlar sence hangısı mantıklı?
Vidaları açılıyor tabiki, uygun saatçi tornovidası ile, aşındırmadan zorlamadan açarsın dikkatlice ve tekrar vidaları aynı yerlerine takarsın sonucta biraz el becerisidir böyle hassas ufak vidalı cihazları açıp kapatmak :) Bir sorun olmaz bence .

Hatta Nokia 6300 ün kasasını komple sarı, komple beyaz yapan arkadaşım da var mesela, vidalarını önümde açıp topladı ve kapattı hiçbir problem yok :)

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Vidaları açılıyor tabiki, uygun saatçi tornovidası ile, aşındırmadan zorlamadan açarsın dikkatlice ve tekrar vidaları aynı yerlerine takarsın sonucta biraz el becerisidir böyle hassas ufak vidalı cihazları açıp kapatmak :) Bir sorun olmaz bence .

Hatta Nokia 6300 ün kasasını komple sarı, komple beyaz yapan arkadaşım da var mesela, vidalarını önümde açıp topladı ve kapattı hiçbir problem yok :)

asıl sormak ıstedıgım hanı telefoncular acılmıs bu telefon falan muhabbetıne gırmezler degılmı kasasını degıstırırsem_??

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Cihaz garantiden çıkar ve kasaların orjinali bile cihaza tam olarak oturmuyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Adminim kusura bakmayın konuyu hortlatacagım ama bende düşünüyorum telefon baya bir yıprandı komple değiştirmek istiyorum kasasını falan.Siyah kasa tam olarak oturur mu DÜz N73 e

battalseyit

Üye
usta kasa değiştirmek gerçekten riskli iştir.işin uzmanından yaptırmazsan telefonunun birçok özellikleri bozulur.örnek olarak foto,video çekmeyebiliyor.mikrofon zara görebiliyor.o yüzden becerikli birinden yaptır.ama sana şunu söliyeyim her zaman orjinal kasa iyidir.sonradan takılan kasalar cihaza tam uymayabilior

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Şöyle yapacagım ya Orjinal ME kasasını alıp Düz n73 ile değiştirecegım.TElefoncuya değiştirecegım kasasını.Çok yıprandı ya

ltfllh

ltfllh

Üye
iyi bir telefoncu deiştirise bişey olmaz ama n73 leri baya bilmesi lazım o kamera filmi fln onlar çok hassas

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Riskli.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Turkcell Teknik servisi var ondan yaptıracam Ama 50 lira dedi yav

mny4343

Üye
açman gerek malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt