Alex Beşiktaş'a mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tunahan53

tunahan53

Üye
    Konu Sahibi
Alex Beşiktaş'a mı?

Bugün yapılan toplantının sonuna doğru bir yöneticinin "Başkanım eğer Alex ile sözleşme yenilemezsek büyük ihtimalle Beşiktaş'a gidecek dediği ve Alex'in astronomik bir rakam istediği ve bu yüzden Aziz Yıldırım'ın Alex'i istemediği ve Alex'in yakın çevresine Beşiktaş'a gidebilirim dediği öğrenildi.

Dwyane_Wade

Üye
Çok doğru bir haber...(!)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alex Beşiktaş a mı gidecekmiş :) Astranomik komik durum. :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Diablosa katılıyorum komik bir durum Alex gitmez bence:)

tunahan53

tunahan53

Üye
    Konu Sahibi
olamazmı

lovestar

lovestar

Üye
nemize lazım alex malex abi.saçma sapan konular açıp çoluk çolugun eline oyuncak verir gibi fenerlilerin agzına laf veriyonuz ya...:nono:

Dwyane_Wade

Üye
nemize lazım alex malex abi.saçma sapan konular açıp çoluk çolugun eline oyuncak verir gibi fenerlilerin agzına laf veriyonuz ya...:nono:

sizin takımı toplasanız bizim alex kadar etmez...:)

lovestar

lovestar

Üye
burda alex iyi veya kötü oyuncudur diye bir konuyu konuşmuyoruzki.sadece asparagas bir haber üstüne yapılan yorumlar bütünü...

Dwyane_Wade

Üye
burda alex iyi veya kötü oyuncudur diye bir konuyu konuşmuyoruzki.sadece asparagas bir haber üstüne yapılan yorumlar bütünü...

Evet yaa...Bu saçma sapan transfer haberleri de can sıkmaya başladı...:@

lovestar

lovestar

Üye
aynen şimdide gereminin ismi geçiyor beşiktaşla.bak bu doğru olsun isterdim gercekten.:)

lovestar

lovestar

Üye
valla bilmiyorum geremi beni heyecanlandırdı.bizim hastanede iki saglıkcı abimiz var gs li.onlarla nöbetlerde genelde kadroları yazarız olası onbirleri falan cıkarırız.bugünde mesaide geremi size geliyo falan duyunca bi hevesle bjk 11 ini yazdım.defansta toraman sivok zapo kurtuluş veya e.dağ dörtlüsü ortada tello delagado cisse geremi.yusufu forvet arkasında sarkık futbolcu olarak tek forvette nobre yazdım.geremi gelirse kafamdaki ideal 11 bu.nasıl ama.artık geremi olmasa serdar ozkan o boşlugu kapatır:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geremi Bjk ye yakışır.. İngiltede fazla şans bulamıyor..Türkiyeyi tercih eder bence..Yaşı 32..Fenerbahçe bu oyuncuyu almış yada listesinde olsa kesin yaşlı adam falan denilirdi..Ama kaliteli oyuncu yakışır Bjk ye. ;)

lovestar

lovestar

Üye
türkiyeye de alışkın gençlerbirliğinden falan ama onun transferi birazda cissenin gidişine baglıymıs...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cisse gibi adamın ne işi Bjk de..Neden tutuyorlar anlamış değilim..Dünyanın parasını alıyor boş yere.

lovestar

lovestar

Üye
idare ediyo gene hiç yoktan iyi.ama geremi gelecekse gitsin hiç umurumda değil.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
sizin alex emekli yaşında artık onu emekliye ayırın.:kop::kop::kop::kop::ehe:ehe:ehe

SeRDR

SeRDR

Üye
yasşlı olması deil yararlı olması önemli
10 alex eden eder delgado mu yoksa alex mi?
alex size gelse havada kaparsınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı.. Türkiyeye gelenler hep Alex le kıyaslandı yok 10 gömlek büyük falan filan dediler 1 sene duramadan defolup gittiler..Alex Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyunlardan biridir. :oke: İsteyen yok mok desin İSTATİSTİK LERE BAKSINLAR GÖRÜRLER.

maxut53

Üye
ewt arkadasımızın dediği gibi çok doğru haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt