Avea Live Messenger Aylık Sadece 40 Kontör!!

Sponsorlu Bağlantılar

kanaryam_ab

Üye
Walla ben de bayaaa bi süredir aboneyim bu servise . Benden fazla kontor gitmedi.

FQXT

FQXT

Üye
arkadasım kullanıyo ve sureklı dusuyo msn den avea acılen bı cozum bulmalı yoksa cok vazgecen olacak bu msn ısınden...

Uni

Uni

Üye
arkadasım kullanıyo ve sureklı dusuyo msn den avea acılen bı cozum bulmalı yoksa cok vazgecen olacak bu msn ısınden...
ben bu konuyu ve buna ek olarak listemin tamamını göster'e'mediğini söyledim müşteri hizmetlerine, ayarlarınızı sıfırlıyoruz telefonu kapatıp tekrar açın bağlantı düşmesi probleminiz çözülmüş olacaktır dedi (sorunum esas olarak program açılırken benden bağlantı seçmemi istemesinden sonra bağlantıyı seçince bağlantınız kesildi demesi ve kendini sonlandırması). Yaptım, bağlantı kesilmesi problemim çözüldü ama listem yine tam değil. Çevrimiçi-çevrimdışı kısmı da çalışmıyor. Listemden teker teker bulmam gerek çevrimdışı olanların arasından çevrimiçi olanları. Bu sorunumu da şöyle açıkladı: "şu anda 50 kişiye kadar destek veriyor program". E benim listem 200 den fazla kontak içeriyor dedim birşey söyleyemedi. Dedim bu 'JAVA' versiyonundan başka bir versiyonunuz var mı, epey kötü bu program, yok dedi geliştirilme aşamasında. 'Koskoca' GSM operatörü, bu kadar kötü yazılmış bir messenger uygulaması yayımlayabilir. Düşünüp C++ ile adam gibi çalışır Symbian için bir uygulama yazamamışlar bile. E dedim o zaman MSN'in orjinal kendi yazılımını ya da herhangi başka yazılım kullansak olur mu dedim aynı kampanya dahilinde, ona da olmaz dedi.. Benim şalter attı elbet. Bunca senedir Symbian ile ilgileniyorum, bu kadar kötü bir messenger uygulaması görmedim.

----

eski yazımı okuyanlara dip not; söylediğim taktik çalışmıyor. Kontür felaket düşüyor hem de. 10 kB 1 kontür şeklinde ücretlendiriliyor.

chekirghe

Üye
ya arkadaşlar bnm telefonuma da böyle bir sms geldi bnmde hoşuma gitti telefonumda msn olması fikri ve uygulamayı indirdim.Peki bu programı indirdiğimde bu uygulama otomatik olarak başlıyomu yada nasıl başlıyor (yani ücretlendirme sistemi ve programı kullanma) ve eğer otomatik başlıyorsa bunu nasıl iptal edebiliriz!..cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!..

Lacoste1983

Üye
Ya Beş Para Etmez Avea Msn Düştü Otomatikman 40 Kontörüm Birdaha Avea Msn Kullanmam Keşke Onaylamasaydım Turkcell Şimdi 7 Kontöre Düşürdü Haftalık :(

Uni

Uni

Üye
ya arkadaşlar bnm telefonuma da böyle bir sms geldi bnmde hoşuma gitti telefonumda msn olması fikri ve uygulamayı indirdim.Peki bu programı indirdiğimde bu uygulama otomatik olarak başlıyomu yada nasıl başlıyor (yani ücretlendirme sistemi ve programı kullanma) ve eğer otomatik başlıyorsa bunu nasıl iptal edebiliriz!..cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!..
program otomatik başlıyor. Başlatılsın mı diye soruyor en azından benim telefonumda HEP. (n95 8gb) Ayrıca siz msn e bağlı olmasanız da o anda cep telefonunuz üzerinden, sizi online gösteriyor. Online gösterirken size yazılan mesajları da size iletmiyor. beş para etmez bir java uygulaması. Sakın diyorum. Gereksiz.

carpediem42

Üye
arkadaslar nokia symbian yeni modeller için orjinal msn programı veriyor üstelik türkce ve programı kurmak ücretsiz. msn ye baglanmak için avea nın haftalık 9 kontora paket 5 satın alıyorum ve bütün hafta cevrimici oluyorum..

mehmet kurt

Üye
arkadaşlar msn i nasil iptal edicez

hakan058

hakan058

Üye
turkcellde 28 kontör :D

ilo53

ilo53

Üye
vodafonede bedava

hamitf1tr

Üye
walla ben live msn 8.5 indirdm java versiyonu avea kullanıyorum 3500c telefonum avea msn uyumlu tel listesinde yok ama çatır çatır giriyorum.

marmara_2

Üye
TurkceLL Farkı demişsin ama Turkcell de Aylık 30 köntor hatta Kampüslülere daha uucuz bi ara 3 Kontordü ;););)

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ne ugrasıonuz bence vodafone guzel bedava :)

alperen1313

alperen1313

Üye
avea nın 40 k üyle uğraşmaktansa vodafone msn i tercih ederim .... hem daha kaliteli ... hem destek anlamında vodafone müşteri hizmetleri gprs departmanı da daha sağlıklı yardımcı oluyor

felonye

Üye
arklar aveada net paketi var mı aylık sitesinden bakıom bulamıom bilen varsa acık cvp versin

--------------- Ekleme ---------------

nasıl uye oluosun o pakete onu yzrsanız mutlu olurum :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Üye olmak için MSN Yaz'ıp 5500 göndermeniz gerekmektedir.

handsome51

Üye
beyler avea msn aboneliği ücretsiz süresi bittiği zaman otomatik olarak yenilenmektedir yani buda istemeyenler için kötü bi durumdur bi anda 40 kontör gidiyor oyüzden dikkatli olmalıyız süre bitince sanırsan MSN İPTAL yazıp 5500 gönderiyoruz daha fazla bilgisi olan varsa bilgilendrsin

carnewam21

carnewam21

Üye
yaa arkadaşlar turkcellde haftalık 7 knt aylık 28 knt oluyor

40 knt nerde 28 knt nerde..

bende şaşıorum artık bu paradox'a yaww arkadaşım turkcell napmış sana anlamadım ki tmm sevmeyebilirsin ama bari kampanyalarına çamur atma

turkcell de aylık 60 knt demissin yanlış demissin 28 knt:nono:

maxitr

maxitr

Üye
eger fiyatlar daha aynıysa turkcelle bakarak pahalı cunki ben bu ayın 11 de cepte msn kullanmaya basladım ilk ay ücretsiz ondan sonraki aylarda ise 4 ytl ye msn le konusmaya devam ediyorsun ..

--------------- Ekleme ---------------

bence fiyat uygun degil turkcell'de ilk ay ücret alınmıyor vede ücret alınmayan aydan sonraki kullanımda aylık ücreti 4 ytl olarak fatraya yansıyor bu konuda turkcell bir atak gerceklestirmiş bence fiyatı diger operatörlere bakarak uygun ))(((((

Üst Alt