arkadasım kullanıyo ve sureklı dusuyo msn den avea acılen bı cozum bulmalı yoksa cok vazgecen olacak bu msn ısınden...
ben bu konuyu ve buna ek olarak listemin tamamını göster'e'mediğini söyledim müşteri hizmetlerine, ayarlarınızı sıfırlıyoruz telefonu kapatıp tekrar açın bağlantı düşmesi probleminiz çözülmüş olacaktır dedi (sorunum esas olarak program açılırken benden bağlantı seçmemi istemesinden sonra bağlantıyı seçince bağlantınız kesildi demesi ve kendini sonlandırması). Yaptım, bağlantı kesilmesi problemim çözüldü ama listem yine tam değil. Çevrimiçi-çevrimdışı kısmı da çalışmıyor. Listemden teker teker bulmam gerek çevrimdışı olanların arasından çevrimiçi olanları. Bu sorunumu da şöyle açıkladı: "şu anda 50 kişiye kadar destek veriyor program". E benim listem 200 den fazla kontak içeriyor dedim birşey söyleyemedi. Dedim bu 'JAVA' versiyonundan başka bir versiyonunuz var mı, epey kötü bu program, yok dedi geliştirilme aşamasında. 'Koskoca' GSM operatörü, bu kadar kötü yazılmış bir messenger uygulaması yayımlayabilir. Düşünüp C++ ile adam gibi çalışır Symbian için bir uygulama yazamamışlar bile. E dedim o zaman MSN'in orjinal kendi yazılımını ya da herhangi başka yazılım kullansak olur mu dedim aynı kampanya dahilinde, ona da olmaz dedi.. Benim şalter attı elbet. Bunca senedir Symbian ile ilgileniyorum, bu kadar kötü bir messenger uygulaması görmedim.
----
eski yazımı okuyanlara dip not; söylediğim taktik çalışmıyor. Kontür felaket düşüyor hem de. 10 kB 1 kontür şeklinde ücretlendiriliyor.