yardım pc'nin hafızası durduk yerde doldu !

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
yardım pc'nin hafızası durduk yerde doldu !
benim pcye ccleanerı kurmuştum bir gün temizlik yaptırdım ve bilgisayarımı kapattım herşe y normaldi taki pc'yi açıncaya kadar bilgisayar ntdlr eksik ctrl+alt+delete yap falan diyordu taktım windows cd'sini bastım formatı ama yanlışlıkla sanırım eski sistemin üzerine kurdum çünkü şimdi bilgisayar en dandik cs 1.5 'te bile kasıyor kendini lütfen yardım!:agla

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaa birisi yardım etsin:(

Nazy

Nazy

Üye
ozaman tekrar format atın
ama diski biçimlendirerek

Ozan

Ozan

Admin
Bence ekran kartı sürücüsünü yüklememişsiniz :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
önemli dosyalarını yedekle öyle sağlam bir format at.
yapacak başka birşey yokki

tsuberk

Üye
o bilgisayarı en son kapatmadan önce ne yaptın? sorun burda eger psp paylaşım programı kullanıyorsan ( ares limewire bearshare ) orada indirecegin seyler de hd nde asıl yeri kadar gözükür indirdigin kadar degil asıl boyutu kadar görünür hardiskin boyutuna yaklastıgın icin olabilir o programdaki yüklenmekte olanları veya yüklenenleri kontrol et derim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
o bilgisayarı en son kapatmadan önce ne yaptın? sorun burda eger psp paylaşım programı kullanıyorsan ( ares limewire bearshare ) orada indirecegin seyler de hd nde asıl yeri kadar gözükür indirdigin kadar degil asıl boyutu kadar görünür hardiskin boyutuna yaklastıgın icin olabilir o programdaki yüklenmekte olanları veya yüklenenleri kontrol et derim

bilgisayarı kapatmadan önce, c'root dizindeki ldr dedektörünü silmiş arkadaş :ehe:ehe daha ne yapacak...
bende bu hataya 2defa düştümde:ehe... hadi onu geçelimde, arkadaşım sanki konuyu hortlamışsın yaa...

Lütfen cevap yazmadan sol üst köşedeki tarihe dikkat edelim...:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bu şu demek, başlığın sol üst köşesinde yazının yazıldığı tarih bulunur... cevap yazmadan bu tarihe dikkat edelim... bknz.. 20.07.2008

dinccine

Üye
bilgisayarım>istediğin disk sürücüsü>özellikler>araçlar>istedigini seç parcalanmıs dosyaları birleştir>böylece boş yer kalmış olur

Üst Alt