Çağrı at kazan! Kayıt yok başvuru yok!(sonuclar açıklandı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yarışmayı kazanan faturalı hat sahibinin belirteceği bir hazır kart numarasına yükleme yapılırsa daha iyi olmaz mı?

yarışmayı düzenleyen siz olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz ama dediğimiz gibi o9lursa daha iyi olur bence.

bilal kardeşim. Zaten kazanan kişiye kontörlu bir hat numarası bildirmesi için pazartesi saat 12:00 a kadar izin verdim. Bu konuda yazıyor. Birazdaha dikkatli olursam göreceksin. Kontörlu bir numara bildirmezse yedek yani ikinci olan aboneye hediye edilecektir.

piri.reis

piri.reis

Üye
tamam teşekkürler. inşallah konuyu görür

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. :)

erfc20

erfc20

Üye
böyle yarısma görmemistim :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok mantıklı ve çok güzel aynı zamanda da değişik bir yarışma oldu :) Teşekkürler Recep ;) Kazanan arkadaşımızı tebrik ederim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Keşke yarışma saatlerini akşam yapsaydınız, gündüzleri çoğu kişi dışarıda oluyor. :oke:

basrimutaf

basrimutaf

Üye
üçüncü numara benim numaram. :)

ilk 15 dk nabız ölçtüm. sonra bıraktım. Kazanan arkadaşa hayırlı olsun. güzel oldu.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yarışmayı kazanan numara 533lü bir numara olarak görünüyor ama belki numarasını hazır karta taşımış olamazmı. böylede bir durum var..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üçüncü numara benim numaram. :)

ilk 15 dk nabız ölçtüm. sonra bıraktım. Kazanan arkadaşa hayırlı olsun. güzel oldu.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yarışmayı kazanan numara 533lü bir numara olarak görünüyor ama belki numarasını hazır karta taşımış olamazmı. böylede bir durum var..

basri kardeşim öncelikle selam. Senin dediğin doğru fakat ben onuda düşündüm, ve hediye kontöru talihlinin hattına yüklemeye çalıştım. Fakat hata verdi. Yaptığım bir kaç girişim sonucu abonenin faturalı olduğunu. Öğrendim. Eğer yarışmanın sonucunu merak ederde bu konuyu tekrar okursa hediyesini alabilir. Bundan fazla bir şey yapmam diğer yarışmacıya (yedek yarışmacıya) haksızlık olur. Umarım beni anlamışsınızdır.

basrimutaf

basrimutaf

Üye
forum uyesi değilse ve bu konuya şans eseri veya bir arkadaşı sayesinde katıldıysa, ve hali ile burayıda okumuyorsa kontorler yedek talihliye gidecek..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Forum üyesi olmayan birisi bence o numarayı tam da yarışma saatlerinde araması, bayağı bir şans olur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt