Galatasaray transfer listesi 2009

Sponsorlu Bağlantılar

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray transfer listesi 2009
GS TRANSFER LİSTESİ
MAKUKULA
PANTELIC
M.YILDIZ
CRESPO
GEREMİ
SUAZO
ANİCHEBE
AMOAH
NKUFO
RIQUELME
LUCİANO
JAJA
DUDU
WAGNER LOWE
SAVİOLA
KURANYİ
BAJRAMOVİÇ
RAFINHA
M.GOMES
İBRAHİMA BA
PİQUONE
ILIC
BEASLY:megafon:

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Dwyane_Wade

Üye
Vay be Galatasaray'a bak...Neyse ben sana şunu söyleyeyim...Sen bol keseden atıyorsun...:)

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bu listenin kaynagını merak ettim:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Rüyalarla yaşamak güzeldir :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
DiaBLoS™;1193740' Alıntı:

katılıyorum ;) 24 yıl fb nin türkiye kupası kabus gibi rüyaları kadar olmasada güzel

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS™;1193740' Alıntı:
bide fb nin kileri gorsek ne yıldızlar vardır orda :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizler alınabilecekleri görürürüz..Bol keseden sallamayız..Borç batağından çıkın daha sonra böyle oyuncuları belki formalarını getirebilirsiniz :)

Henry kardeş sen valla ayarsın he? Normal biri olarak sana yorum yapılmaz ;) Biz neden bahsediyoruz sen neden bahsediyon :) Her zaman ki gibi alakasızsın. ;)

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
sayın diablos ve fbli arkadaşım fb en son turkıye kupasını en son ne zaman aldı taş devrindemiiii
HEM UEFA YADA EUROPE SUPER CUP ALDINIZMI HİÇ :eheRÜYANIZDAAAAA

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Al işte bu da 2 :)

Fazla söze gerek yok..

xkadir61

xkadir61

Üye
:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ne gerek var bu kadar isime...Şu anda Türkiyenin en kaliteli ve geniş kadrosuna sahibiz.3kupaya birden adayız en az 2sini alacaz zaten :) kewell ücretsiz geldi arda ücretsiz mevcut zaten :) baros 5,5 milyon euroya geldi 14 e değil üstelik aldı başını gidiyor affetmiyor :D biz yeteriz bize para harcamaya gerek yok :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Ne gerek var bu kadar isime...Şu anda Türkiyenin en kaliteli ve geniş kadrosuna sahibiz.3kupaya birden adayız en az 2sini alacaz zaten :) kewell ücretsiz geldi arda ücretsiz mevcut zaten :) baros 5,5 milyon euroya geldi 14 e değil üstelik aldı başını gidiyor affetmiyor :D biz yeteriz bize para harcamaya gerek yok :oke:
aman arslansem şimdi sanda 3 diycek birileri..bırakalımda onlar rüyalarında saysınlar kupalrını ve iddia ediyorum %70 fenerlilerin; gs nin fb den büyük olduğunu biliyorlar :oke:

degerli43

degerli43

Üye
Bunların hiçbirine gerek yok. Ümit Karanın yerine bi forvet alınabilir

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
sayın diablos ve fbli arkadaşım fb en son turkıye kupasını en son ne zaman aldı taş devrindemiiii
HEM UEFA YADA EUROPE SUPER CUP ALDINIZMI HİÇ :eheRÜYANIZDAAAAA

Fenerbahcenin türkiye kupasını en son ne zaman aldığını dedeme sordum bana büyükdedende bilmez derdi dedi.:ehe:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu transferlerin çoğunun gerçekleşeçeğini sanmıyorum.

qurbuz

qurbuz

Üye
ANİCHEBE
AMOAH
NKUFO
RIQUELME
LUCİANO
JAJA
DUDU
WAGNER LOWE
SAVİOLA
KURANYİ
BAJRAMOVİÇ
RAFINHA
M.GOMES
İBRAHİMA BA
PİQUONE
ILIC
BEASLY

bunlar biraz 90'lara atmak gibi:::::(gol deil):ehe

robinho32

Üye
bence onları rüyalarımızda görsekte yeter zaten bol alternatifli mükemmel bi kadromuz var paralar diğer amatör branşlara aktarılırsa bence çok daha güzel şeyler olur artık sadece futboldan şampiyonluk beklemiyoruz...

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
görüş yazan herkese teşekürler

eQooo

eQooo

Üye
çok şey istiyor bu galatasaray... :)