Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam 24 Saattir Ayaktayım...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Tam 24 Saattir Ayaktayım...
Dün 17.15 sularında uyanmıştım, dün gece hiç kafamı yastığa koymadan ders çalıştım. Bugün sınava gittim geldim ve hala da uyumamış bulunuyorum.
24 saat oldu, eğer forumdan çıkarsam bilin ki 2 günlük kış uykusuna yatmışımdır sevenlerim merakta kalmasın.
c3r3n
Üye
DiaBLoS
Moderator
Yapma ya okadar da sürmez.. Annen falan kaldırır belki ahmet..
ben ayda 8 veya 9 kez 24 saat ayaktayım.nöbet tutuyorum çünkü.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
17 saat aralıksız uyku, tuvalete bile uyanmadım. Bu durum devam edecek özellikle 12-16 ocak arasında 4 gün boyunca geceleri oturup gündüz 4 civarında yatacağım. Malum finaller...
lovestar
Üye
bu şekilde olmaz kardeş.kendine daha düzenli bir çalışma programı ayarlamalısın.normal hayatın devam etmeli.uyku yemek gibi ihtiyaçlarını aksatmamalısın.zihin zinde olmadıktan sonra günde 40 kitap okusan ne yazar...
erfc20
Üye
24 saatten sonra 24 saat uyuman lazımdı
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
lovestar için ucunda akademik kariyer var gerekirse 3 gün uykusuz kalabilirim. Basit bir sınıf geçme değil bu. Eğer öyle olsa geçen seneki gibi yata yata da geçerim. Ama benim için çok önemli.
lovestar
Üye
eğer senin için fydalı olacağını düşünüyrsan düzensiz çalışmaya devam.umarım başarılı olursun...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Şuanda gayet iyi gidiyor, şurada 15 gün bir dönemim kaldı. Sonra rahatım.