i450 ön kamerasını kullanma yardım!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

i450 güzel mi??

• evet

Kullanılan: 24 88.9%
  • hayır

Kullanılan: 3 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemmmal

Üye
    Konu Sahibi
i450 ön kamerasını kullanma yardım!!!!!!!!!
Arkadaşlar bende i450 var ama ön kamerasını bir türlü açamadım açmayı bilen varsa yazsın lütfen çok ihtiyacım var:):):)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin

Güzel bir cihaz. Bence kullanılır.

CRAZYBOYYCANER

Üye
bende i450 almayı düşünüyorum memnun musun?

--------------- Ekleme ---------------

ön kamerayı test etmek için *#0*# açılan menüden 8 i seç ve dene

kemmmal

Üye
    Konu Sahibi
bende i450 almayı düşünüyorum memnun musun?

--------------- Ekleme ---------------

ön kamerayı test etmek için *#0*# açılan menüden 8 i seç ve dene

valla ben memlunum hoş bir telefon özellikleri güzel:oke:

dedebaba001

Üye
çok saoll gözüküyor

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
telefonların çoğunun ön kamerası sadece 3g için kullanılıyo o yüzden ön kamera ıle fotoğraf falan çekemezsin

ivdg

ivdg

Üye
ben 5800 aldım. İlk açtığımda kamerayı açıp seçeneklere baktım. ön kamerayla ilgili seçenek yoktu. ama sonra güncelleme yaptım. Şimdi seçeneklerde 'ön kamerayı kullan' diye seçenek çıktı. Bence i450'de de problem budur.

mehmet 1905

Üye
Ben *#0*# yapıp 8 i seçince gri ekran geliyor. Görüntü yerine gri bir ekran geliyor benim telefonda mı sorun var yoksa sizde de böyle mi?

LauTeR

LauTeR

Üye
harıka bır telefon tavsıye edılır ....

yaksiko

Üye
şu anda kullanıyorum kızak haricinde iyi fena deel

hasandota

Üye
ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyom bu telefonu 3G le konusmada yaptım gayet güzel.. ön kamerada bende gosteriyo sende bi hata olsa gerek... ama telefonu 3 defa servise gönderdim mesaj gelirken mesaj yollarken arama gelirken ve arama yaparken donuyo.. en sonunda tüketici haklarına başvurdum verdiğim parayı geri almak için..

haltie

haltie

Üye
güzel bencede anket sonucu doğru kızağıda nokiaya bin basar zaten telefon nokia içeriği taşıyor ayrıca s60 serisi ve samsungun kasa olayı birleşmiş güzel telefon

nakrebimas

Üye
kardeş *#0*# yaptında 8 e bas ön kamera açılınca 2 kere 8 e bas galeride test mod isimli çektiğin fotoyu görceksin yani foto çekebiliosun yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt