Çağrı at kazan! Kayıt yok başvuru yok!(sonuclar açıklandı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çağrı at kazan! Kayıt yok başvuru yok!(sonuclar açıklandı)
Yarısma sonuçları

TEBRIKLER. KAZANAN KİŞİ VERDIĞI HAZIRKART NUMARASINA HEDIYE KONTORU YUKLENMISTIR HAYIRLI GÜNLERDE KULLANMASI DILEGIYLE VE TURKCELLIN KAMPANYASINA KATILMISSA O KAMPANYADA DA IYI SANSLAR DILIYORUM.

(alınan bilgiye göre talihli site üyesi değildir. Bu nedenle yarışmayı kazandığından, bu gün saat 13:43 de haberi olmuş. Bir aksilik çıkmadığı için hediyesi belirttiği numaraya 1 saat 6 dakika sonra (saat 14:49 gece) hattına yüklenmiştir. Kendisine sitemize üye olmasını talep ettim ve tebrik ederek. Iletişimi kestik.

MISAFIRLERINE HEDIYELER DAGITAN BAŞKA BIR SITE YOK........MISAFIRLERINE BILE HEDIYE VEREN TEK SITE OLMAKLA GURUR DUYUYORUZ.

Yarısmaya katılan kısılerın numaraları ve cagrı sayısı

1. 0533 **7 62 43 ((59 cagrı))
2. 0539 **6 67 66 ((55 cagrı))
3. 0539 **4 34 22 ((41 cagrı))
4. 0535 **2 92 04 ((25 cagrı))
5. 0534 **6 06 73 ((2 cagrı))
6. 0532 **2 62 38 ((2 cagrı))
toplam cagrı :184

not: Yarısma esnasında gızlı numara ıle atılan cagrılar gecersız sayılmıstır.

Tekrardan baska bır etkınlıkte buluşmak dılegıyle.....!

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Teşekkürler Recep :) Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Meşgul uyarısı vereceğinden dolayı herhalde en çok çağrı atabilen 7-8 kez falan atar. :)

papi40

papi40

Üye
bence cuma açıklanmasın. cumartesi o saatte açıklansın ve bir saat içinde bitsin. böylece üyeler maxicep.comda kalır :oke:

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler

alien61

alien61

Üye
vodafone hattım var olurmu yani ödül için uygunmudur? başka nezaman yapabilirsiniz?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vodafone hattım var olurmu yani ödül için uygunmudur? başka nezaman yapabilirsiniz?

evet. Tüm operatörler bu kampanyadan faydalanabilir. Fakat hediye kontör turkcell için mayimum 24 saat diğer operatörler için en fazla 1 haftadır, bu süreler den fazla olandır. En azı ise turkcell için 30 dakika diğer operatörler için 1 gün içinde yüklenir.

Yüklenecek hediye kontör abonenin 90 günlük kullanım süresini uzatacaktır, yani normal kontördür. Parça kontör değildir.

Aynı anda kontör banka üzerinden yükleneceği için turkcell in yaptığı ve diz üstü bilgisayar ve çeşitli hediyeler vereceği kampanyaya da 1 kez katılma hakkına sahib olacaktır. Yani bir tarla iki kuş hesabı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir yarışma olacak :) Recep'i yönetimde aramızda görmek isteriz ki böyle aktifliğine devam ederse Ozan'ın gözünden kaçmaz.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
katılan arkadaşlara başarılar

use2000

use2000

Üye
yarışma iptal mi? Halen bir gelişme yok

basrimutaf

basrimutaf

Üye
meşgul hep

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hat şuanda aktif arayabilirsiniz :)

use2000

use2000

Üye
Saat kaçta bitiyor?

--------------- Ekleme ---------------

sanırım yarışma bitti

basrimutaf

basrimutaf

Üye
ilk 10 15 dk çağrı attım defalarca. ama sonrdan sıkıldım. bıraktım.
kazanan arkadaşa tebrikler :)

use2000

use2000

Üye
Sonuç ne zaman açıklanıyor?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geç kaldık, dışardaydım maalesef...

Kazanan arkadaşa tebrikler. :oke:

paradox1026

paradox1026

Üye
25 Kontor için değmez bence...
1 saat boyunca düşürmek için uğraş ama 1 kişi kazansın benim emeğimede ödül verilmesin:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
25 Kontor için değmez bence...
1 saat boyunca düşürmek için uğraş ama 1 kişi kazansın benim emeğimede ödül verilmesin:(

25 kontör bu kadar az bir meblağ ise senden 25 kontör istiyorum paradox. Hemde süre uzatan şekilde. 3 ay doluyor da benim. :oke:

piri.reis

piri.reis

Üye
Yarısma sonuçları

oncelıkle katılanlara tesekkurler
kazanan kısı faturalı oldugu ıcın bır seyı unuttu hedıyenın kontor oldugunu. Bu yuzden bızde yedek talıhlı secmek zorunda kaldık. Kazanan kısı en gec pazartesı saat 12:00 a kadar hedıyesının yuklenmesını ıstedıgı numarayı cagrı attıgı numaraya sms ıle ıletmemesı durumunda. Hedıye 25 kontor yedek talıhlının (yarısma ıkıncısının) hattına yuklenecektır. Kazanan kısıye hıcbır sekılde bılgılendırme mesajı ıle uyarı yapılmayacaktır.

Yarısmaya katılan kısılerın numaraları ve cagrı sayısı

1. 0533 **7 62 43 ((59 cagrı))
2. 0539 **6 67 66 ((55 cagrı))
3. 0539 **4 34 22 ((41 cagrı))
4. 0535 **2 92 04 ((25 cagrı))
5. 0534 **6 06 73 ((2 cagrı))
6. 0532 **2 62 38 ((2 cagrı))
toplam cagrı :184

not: Yarısma esnasında gızlı numara ıle atılan cagrılar gecersız sayılmıstır.

Tekrardan baska bır etkınlıkte buluşmak dılegıyle.....!

yarışmayı kazanan faturalı hat sahibinin belirteceği bir hazır kart numarasına yükleme yapılırsa daha iyi olmaz mı?

yarışmayı düzenleyen siz olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz ama dediğimiz gibi o9lursa daha iyi olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt