carbide uı 3.4 yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aras_dora

aras_dora

Üye
    Konu Sahibi
carbide uı 3.4 yardım lütfen...
:heyo::heyo::heyo: arkadaşlar carbide uı3.4 kullanıyorum tema oluşturdum yanlız sertifika hatası diyor ne yapmalıyım lütfen acilen yardım:heyo:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edebilecek yokmu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Temanın düzenleme tarihini değiştir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sertifika tarihi geçmiş diyorsa telefonun tarihini geri alıp öyle dene.yok eğer korumalı nesne yüklenemez hatası veriyor ise sertifikalandırman lazım.

aras_dora

aras_dora

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nasıl sertifikalandırırım ......

uur.bocegi

uur.bocegi

Üye
bu carbide uo adlı programı nerden bulabilirim ???

aras_dora

aras_dora

Üye
    Konu Sahibi
anl tr kardeş olmadı dedğin programlar çalışmadı telefonda hala sertifika sorunu var carbide de yapmam lazım telefonda değil yaptığım temaları sitelerde paylaşmak için lütfen yardımmmm

freelion

Üye
anl tr kardeş olmadı dedğin programlar çalışmadı telefonda hala sertifika sorunu var carbide de yapmam lazım telefonda değil yaptığım temaları sitelerde paylaşmak için lütfen yardımmmm
programda sertifika ayarı var "no signed" gibi birşey yazıyor paketlerken (sise çevirirken) öyle paketle sorun olmaz. Bir de "allow copying" var, kopyalamaya izin ver diyo onu da tıkla. İnşallah işine yarar...

demircan67

demircan67

Üye
kardeş nokia.com sitesinden register yapman gerekiyor. bunun içinde nokia.com üyesi olman lazım. bunu yaptığın zaman yılını kendin belirlediğin bir sertifika süresi oluyor. benmde bi sorunum var tema resmini tam ekran yapamıyorum. bilen varsa bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt