"The Patriot"
Üye
işte buna gülünür
Dünyanın dev markalarını protesto edenlerden olmaktansa dünyaya bir dev marka katıp, bu şekilde diğer devlerin satışını düşürmeyi yeğlerim.

işte buna gülünür
Dünyanın dev markalarını protesto edenlerden olmaktansa dünyaya bir dev marka katıp, bu şekilde diğer devlerin satışını düşürmeyi yeğlerim.

Kendin bir marka üretemeyecek kadar acizsen, üreteni alkışla. Bu da erdemdir.![]()
Doğanın dengesi işte, büyük balık küçük balığı yer.
Eziliyorum diye ezenin ne kadar acımasız olduğunu sergilemektense güçlenir, ben diğerini ezerim.
Filistin 7 milyon, Ürdün 6 milyon, Lübnan 4 milyon, Mısır 73 milyon, Suriye 19 milyon, Suudi Arabistan 26 milyon, Irak 27 milyon, İran 72 milyon.
Bunların toplamı 200 milyonu geçiyor.
İsrail’in sınır komşuları ve onların birkaç yüz kilometre ötedeki komşuları arasında "dost" olduğu bir tek ülke bile yok.
Sonuçta karşımızda küçücük bir ülke var. Nüfusu sadece yedi milyon!
Alıntıdır.
Zavallı İsrail
Eziliyorum diye ezenin ne kadar acımasız olduğunu sergilemektense güçlenir, ben diğerini ezerim.
Filistin 7 milyon, Ürdün 6 milyon, Lübnan 4 milyon, Mısır 73 milyon, Suriye 19 milyon, Suudi Arabistan 26 milyon, Irak 27 milyon, İran 72 milyon.
Bunların toplamı 200 milyonu geçiyor.
İsrail’in sınır komşuları ve onların birkaç yüz kilometre ötedeki komşuları arasında "dost" olduğu bir tek ülke bile yok.
Sonuçta karşımızda küçücük bir ülke var. Nüfusu sadece yedi milyon!
Alıntıdır.
Zavallı İsrail
Şimdiye ne kadar ne üretmişsin ki dünya devleriyle kafa kafaya mücadele edeceksin. Gerçekçi olun hayaller aleminde yaşamayın. Alice harikalar diyarında misali yazı ve yorumlar görüyorum![]()

Ahmet harikalar diyarındaE üretememişsen bu da kendi sorunun oluyor. Kendin yapma, yapama hiç farketmez adamların yaptığına şey at. Ondan sonra da ben ona karşıyım ben buna karışıyım.
Senin mücadelenden daha anlamlıdır, onlar gibi birer firma kurmaya çalışmak. (bence)![]()

praetor senin yaşadığı ülke, şehrin, mahallen, evin bu şekilde bombalansa ve ailen bu şekilde katledilse acaba aynı bu şekilde cevap yazar mıydın?
çok doğru...şu diğer konuda birsürü markalar verilmiş mesela boykot amaçlı hadi dikkat edeyim diyorum ama hepsi hayatımda olan şeyler kaliteli ürünler ve kullanmak zorunda kalıyoruz halbuki boykot yerine daha kalıcı fikirler üretilse kaliteli ürünler piyasaya sürülse bizde onları almak zorunda kalmasak daha iyi olur...
diğer bir konu 7 milyon...200 milyon uçurum dev gibi bir rakam ve yanında bahsi edilmeyecek bir cüce oysa sonuç... gerçekten çok üzücü bir durum...
Yorumun aynen böyle olurdu diyorsan, sana helal olsun der tebrik eder, ellerinden de öperim.Üretme üretene laf et, ben beceriksizim becerikliyi de istemiyorum demekten başka bir şey değildir.
Paranın nereye kime gittiğine bakmam, eğer verdiğim ücretin hakkını veriyorsa ürün onu alırım kimin malı olduğu önemli değildir.
praetora sorduğum soruyu sadana soruyorum senin yaşadığı ülke, şehrin, mahallen, evin bu şekilde bombalansa ve ailen bu şekilde katledilse acaba aynı bu şekilde cevap yazar mıydın?
Yorumun aynen böyle olurdu diyorsan, sana helal olsun der tebrik eder, ellerinden de öperim.
Senin ülkende İş Bankası, Garanti, Akbank, Turkcell, Sabancı, Koç Grubu gibi devler var!..
Girip bir araştır bakalım bunlar dünyada kaçıncı sıradaki şirketler?..
Yavuz, Mekke'yi Medine'yi, kutsal emanetleri, halifeliği, Baharat Yolunu istiyordu!..
"Padişah olduğunda kendisine hediye göndermedi" diye, eskiden beri kafa tutan Memlüklüler'i dümdüz etti!..
İstediğini de aldı!!!
Bu iş böyledir kardeşim, ya güçlü olur ezersin ya güçsüz olur ezilirsin!
Doğanın dengesi bu!..
Osmanlı'nın Amerika'dan farkı nedir?
Biz ahlak, edep bilirdik!.. Her şeyin bir usulü vardı, teslim olana kıymaz, isyan edeni pişman ederdik!..
Türkün sonu nedir?
Ya birbirimizi yemeyi bırakır dikiliriz ya da sonumuz Irak gibi olur!..
Olay budur!..
Bu fikirlerim de ne Filistin'de olsam değişir ne 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'da Yahudi ne de 1945 yılında Hiroşima'da Japon!..
Bu adamlar dikilmesini bildi!.. Almanlar'a bakıyorum 2. Dünya Savaşı'ndan sonra, Japonlara, Yahudilere...
Bir de bize bakıyorum... Miras yedi çocuklar gibi Atamızın bize bıraktıklarını tüketmekle meşgulüz, sen 0 borçla al vatanı, kalkınmaya başla sonra borçlan da borçlan.
Satarsan memleket toprağını ona buna sonun Filistin olur kardeşim!.. İsrail o toprakları nasıl aldı?!
Boykotla olmuyor bu işler!.. Ben Fransız hamurunu boykot eden Türk Sultanı tanımıyorum!..
Hayal dünyasında yüzen sen misin biz miyiz?..
Nestle almayacakmışız!..
İyi.
Batar artık Amerika benim şapkam GAP'ten değil de Hüsamettin Dericilik'ten olursa...

Senin ülkende İş Bankası, Garanti, Akbank, Turkcell, Sabancı, Koç Grubu gibi devler var!..
Girip bir araştır bakalım bunlar dünyada kaçıncı sıradaki şirketler?..
Yavuz, Mekke'yi Medine'yi, kutsal emanetleri, halifeliği, Baharat Yolunu istiyordu!..
"Padişah olduğunda kendisine hediye göndermedi" diye, eskiden beri kafa tutan Memlüklüler'i dümdüz etti!..
İstediğini de aldı!!!
Bu iş böyledir kardeşim, ya güçlü olur ezersin ya güçsüz olur ezilirsin!
Doğanın dengesi bu!..
Osmanlı'nın Amerika'dan farkı nedir?
Biz ahlak, edep bilirdik!.. Her şeyin bir usulü vardı, teslim olana kıymaz, isyan edeni pişman ederdik!..
Türkün sonu nedir?
Ya birbirimizi yemeyi bırakır dikiliriz ya da sonumuz Irak gibi olur!..
Olay budur!..
Bu fikirlerim de ne Filistin'de olsam değişir ne 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'da Yahudi ne de 1945 yılında Hiroşima'da Japon!..
Bu adamlar dikilmesini bildi!.. Almanlar'a bakıyorum 2. Dünya Savaşı'ndan sonra, Japonlara, Yahudilere...
Bir de bize bakıyorum... Miras yedi çocuklar gibi Atamızın bize bıraktıklarını tüketmekle meşgulüz, sen 0 borçla al vatanı, kalkınmaya başla sonra borçlan da borçlan.
Satarsan memleket toprağını ona buna sonun Filistin olur kardeşim!.. İsrail o toprakları nasıl aldı?!
Boykotla olmuyor bu işler!.. Ben Fransız hamurunu boykot eden Türk Sultanı tanımıyorum!..
Hayal dünyasında yüzen sen misin biz miyiz?..
Nestle almayacakmışız!..
İyi.
Batar artık Amerika benim şapkam GAP'ten değil de Hüsamettin Dericilik'ten olursa...