Karısına genelevde rastladı...

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Karısına genelevde rastladı...
Karısına genelevde rastladı

Karısına genelevde rastlayan adamın ilk tepkisi, "Burada ne işin var?" oldu. Reuters haber ajansı bu haberi 2008 yılının en popüler haberi olarak seçti.

Aynı yastığa 14 yıl baş koyan çift genelevde karşılaştı. Kadın, kocasına ek gelir için bu işi yaptığını söyledi.
Polanyalı bir koca, 14 yıllık karısını genelevde yakaladı. Polonya'da yayımlanan Super Express gazetesi, Polonyalı kocanın gittiği genelevde çalışan kadınlar arasında karısını gördüğünü yazdı. Gazeteye konuşan koca, şaşkına döndüğünü ve kendisini rüyada zannettiğini söyledi. Super Express, genelev yakınlarındaki bir mağazada çalışan kadının kocasına ek gelir için bu işi yaptığını söylediğini kaydetti.
Gazete, 14 yıldır evli çiftin boşanma aşamasında olduğunu belirtti.
FİLM GİBİ
Yaşanan inanılmaz olay, akıllara ünlü yönetmen Luis Bunuel'in Joseph Kessel'in romanından uyarlanan "Gündüz Güzeli"(Belle De Jour) filmini getirdi.

Aslında kocasını seven ama rastlantı ve merak sonucu hafta içi gündüz saatlerinde genelevde çalışan Severine(Catherine Deneuve) adlı bir kadının öyküsünü anlatan film erotik sinemanın başyapıtlarından biri olarak nitelendiriliyor.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yuh....

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Peki Kadının Kocası Ne Arıyormuş Orada ??
Bence Kadın da Tazminat Davası Açmalı..

Adam Gidince Normal..
Karısı Çalışınca Hemen Boşa..

Oh Ne Ala Memleket..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yazık Adama Dicem Ama Biraz Sahip Cıksamıs Karısına :pro:

ouSahin

ouSahin

Üye

Adam Gidince Normal..

Oh Ne Ala Memleket..

Karısının orda çalışması normal de Adamın genelevine gitmesi anormal mi?

Atakan

Atakan

Üye
Tövbe Tövbe...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ihım Bi GEnel Ev PErsonelıle bı musterı uzunden Aranız BOzulmasın Arkıler Sakin Olun !

fom59

fom59

Üye
Başka iş yok sanki...Neyse olan olmuş.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Karısının orda çalışması normal de Adamın genelevine gitmesi anormal mi?

Söz Konusu Haber Adam Sanki Haklıymış Gibi Yayımlanmış..

Gazeteye konuşan koca şaşkına döndüğünü ve kendisini rüyada zannettiğini söyledi. Super Express genelev yakınlarındaki bir mağazada çalışan kadının kocasına ek gelir için bu işi yaptığını söylediğini kaydetti.
Gazete 14 yıldır evli çiftin boşanma aşamasında olduğunu belirtti.

Ben Kadının Orada Çalışması Normaldir Diye Bir İddiada Bulunmadım.. Adamın Geneleve Gitmesi Son Derece Normalmiş Gibi Kadın Suçlanmış.. Biri de Çıkıp "Be Adam Genelevde Çalışıyor Diye Kadını Boşuyorsan Senin Ne İşin Var Orada" Dememiş mi ?

Kaldı ki Kadın "Ek İş Yapmak İstedim" Diye Kendini Savunmuş.. Bu Durumda Muhtemelen Maddi Durumları İyi Değil ve Gelirleri Giderlerini Karşılayamıyor..

Adam Buna Rağmen Geneleve Gidiyorsa Kadın da Pekâlâ Bunu İntikam İçin Yapmış Olabilir..

Ülkemizde Yoksulluk Yüzünden Fuhuş Bataklığına Gömülmüş Bahtsızların da Hikâyesi Böyle Değil mi ??

Pure Life

Pure Life

Üye

Adam Gidince Normal..

Oh Ne Ala Memleket..

Ben Kadının Orada Çalışması Normaldir Diye Bir İddiada Bulunmadım.. Adamın Geneleve Gitmesi Son Derece Normalmiş Gibi Kadın Suçlanmış.. Biri de Çıkıp "Be Adam Genelevde Çalışıyor Diye Kadını Boşuyorsan Senin Ne İşin Var Orada" Dememiş mi ?

Kaldı ki Kadın "Ek İş Yapmak İstedim" Diye Kendini Savunmuş.. Bu Durumda Muhtemelen Maddi Durumları İyi Değil ve Gelirleri Giderlerini Karşılayamıyor..

Adam Buna Rağmen Geneleve Gidiyorsa Kadın da Pekâlâ Bunu İntikam İçin Yapmış Olabilir..

Ülkemizde Yoksulluk Yüzünden Fuhuş Bataklığına Gömülmüş Bahtsızların da Hikâyesi Böyle Değil mi ??

:alkis:alkis:yuru:good: bu sözün üstüne söz tanımıyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
D:d:d:D::D:D:D

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Ben konu hakkında ki yorumumu yapayım...Öncelikle al birini vur ötekine...:D:D Nedense hiç üzülecek bir durum görmüyorum tam komedi bnce ... Msinal maddi durum ek gelir vs. için bu iş yapılmaz daha adam akıllı iş bulamamış mı kesinlikle yok maddi durum bilmem ne bu durumun savunması olamaz öyle şey mi olur...diğer meseleye gelince adamda haklı durumda değil adamın orda ne işi var...bence kadın duygu sömürüsüyle yok maddi durum bilmem ne diyip kendini acındırıacağına samimi olup kocasına direk senin ne işin varsa bnmde o işim var deseydi...:ehe:ehe Eğer bahsedilen olayda haksızlık acınacak bir durum olsaydı emin olun üzülürdüm ama yok kardeşim al birini vur ötekine...:ehe bu arada komik birşey daha kadının parayı kazandığı yerden kadın parayı kocasına veriyo (dediğine göre) adamda parayı alıp aynı yere tekrar parayı yatırıyo yani kayıp yok dönüşümlü :ehe:ehe:ehe:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben konu hakkında ki yorumumu yapayım...Öncelikle al birini vur ötekine...:D:D Nedense hiç üzülecek bir durum görmüyorum tam komedi bnce ... Msinal maddi durum ek gelir vs. için bu iş yapılmaz daha adam akıllı iş bulamamış mı kesinlikle yok maddi durum bilmem ne bu durumun savunması olamaz öyle şey mi olur...diğer meseleye gelince adamda haklı durumda değil adamın orda ne işi var...bence kadın duygu sömürüsüyle yok maddi durum bilmem ne diyip kendini acındırıacağına samimi olup kocasına direk senin ne işin varsa bnmde o işim var deseydi...:ehe:ehe Eğer bahsedilen olayda haksızlık acınacak bir durum olsaydı emin olun üzülürdüm ama yok kardeşim al birini vur ötekine...:ehe bu arada komik birşey daha kadının parayı kazandığı yerden kadın parayı kocasına veriyo (dediğine göre) adamda parayı alıp aynı yere tekrar parayı yatırıyo yani kayıp yok dönüşümlü :ehe:ehe:ehe:ehe

İyi de İrem Ben O Amaçla da Olabilir Demek İstedim.. Söz Konusu Olay Zaten Polonya'da Gerçekleşiyor.. Erkeklerin Çalıştığı Genelevlerin Bulunduğu Bir Ülke.. Yani Genelevler Normal Kafeterya Gibi Gidilen Yerler Olarak Görülüyor.. Eğer Sözüm Ona Kadın Gerçekten Maddi Açıdan Yardımcı Olmak İstiyorsa O Ülkede Bence Gayet Normal.. :) Ama Benim Demek İstediğim Erkeğin Hiçbir Suçu Yokmuş Gibi Kadın Suçlanıyor..

Dediğin Gibi Tirajikomik Bir Vaka Daha Var.. Para Dönüp Dolaşıp Yine Geneleve Geliyor.. :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Dj Airmax™;1183680' Alıntı:
:alkis:alkis:yuru:good: bu sözün üstüne söz tanımıyorum
Teşekkürler Airmax.. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2'si de denklerini bulmuş. Biri ne için gidiyor, diğeri ne için gidiyor belli yani. Öyle adama böyle kadın. :)

akula

akula

Üye
arkadaslar gelin aramızda para toplayalım bu adama yılbası hediyesi gönderelim hatta hediyeyi bile seçtim tahta cilası varille almak lazım anca yeter o kadar boynuza :D :D :D

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaslar gelin aramızda para toplayalım bu adama yılbası hediyesi gönderelim hatta hediyeyi bile seçtim tahta cilası varille almak lazım anca yeter o kadar boynuza :D :D :D
:kop::kop::kop:

Daisy

Daisy

Üye
Bu konu daha önceden paylaşılmış. :)

Ama trajikomik bir durum yani. Güldüm açıkcası. :ss

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tencere yuvarlanmış şlap diye kapağınada rastlamış.

ouSahin

ouSahin

Üye

düşüncene saygı duyuyorum dostum benimki sadece soruydu :) cvpladıgın için saol...

Ihım Bi GEnel Ev PErsonelıle bı musterı uzunden Aranız BOzulmasın Arkıler Sakin Olun !

amacım tartışma ortamı yapmak degildi
eternitylife...

c3r3n

c3r3n

Üye
Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmus...