Nikahlı Eşine Bekaret Davası Açtı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Bir öğretmen kendisine resmi nikah yapan ancak imam nikahı kıymayan kocasına, bekaretini bozduğu gerekçesiyle dava açtı

Malezya’da 30 yaşındaki bir öğretmen kendisine resmi nikah yapan ancak imam nikahı kıymayan kocasının bekaretini bozduğu gerekçesiyle tam 1 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Vatan'ın haberine göre öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Çin asıllı kadın, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, ”Beni dini nikah yapacağım diye kandırdı. Ama dini nikahı olmadan da bekaretimi aldı“ diye konuştu.

CEREN

CEREN

Üye
böyle bi durumda kımse kımseye zorla bişe yapamaz bana göre

Salihyet

Salihyet

Üye
evlenmeden olmaz muhabbeti :S :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hiç gülceğim yoktu bee... :ehe :ehe

e be akıllım sende dini nikah olmadan aynı eve gitmeseydinn allaaa allaaa... :) :)

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bence kadın istemsse erkek yapmazdı :D:D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Millet delirmiş ya :D Neye mahkeme açacağını şaşırmış:) Oldu olacak beni hamile bıraktı diye de dava açsın :kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hasta herhalde bu adam :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tüm dünyaya reklam olmuş baksanıza 8 ay sonra bile konuşuyoruz bunun konusunu. :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aylar sonra yine güldürdü aynı konu beni... :D :D ne insanlar var yarabbim ya... :) :) :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nikahlı Eşine Bekaret Davası Açtı...Bir öğretmen kendisine resmi nikah yapan ancak imam nikahı kıymayan kocasına, bekaretini bozduğu gerekçesiyle dava açtı.Malezya’da 30 yaşındaki bir öğretmen kendisine resmi nikah yapan ancak imam nikahı kıymayan kocasının bekaretini bozduğu gerekçesiyle tam 1 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Vatan'ın haberine göre öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Çin asıllı kadın, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, ”Beni dini nikah yapacağım diye kandırdı. Ama dini nikahı olmadan da bekaretimi aldı“ diye konuştu.

Çin malı işte... :hmmm

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kadın Bir Bakıma Haklı..

Resmî Nikâh Kadar Dinî Nikâh da Önemli..:hmmm

Neye Güldüğünüzü Anlayamadım.. :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...