Mutlaka Okuyunuz.Turkcell için bir uyarı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mutlaka Okuyunuz.Turkcell için bir uyarı!
Arkadaşlar Turkcell için bir uyarı yapmak istiyorum sizlere.

Turkcell'in vermiş olduğu hediye kontörler ve hediye konuşma süreleri ile ilgili hepiminiz mutlaka bilmesi gereken bir şeyden bahsedeceğim.

Turkcell hattınızda eğer ki hediye kontör varsa, bildiğiniz üzere önce hediye kontörlerinizi kullanırsınız. Fakat çok önemli bir ayrıntı var. Eğer hattınızda hediye kontörünüz varsa ve konuşmanız sırasında hediye kontörleriniz/hediye konuşma süreniz biterse bulunduğunuz tarife üzerinden ücretlendirilimezsiniz.

Hattımızda 5 Hediye kontörümüz olsun. Kampüs tarifesinde bulunan bir kişi ( Hediye Kontörün DK'sını 1 kontörden hesaplarsak eğer ) bu hediye kontörleri ile 5 dk konuşursa hediye kontörü biter ve asıl kontörleri üzerinden ücretlendirilmeye başlar. Bu ücretlendirme de Kampüs tarifesi Turkcell Kampüslülerle 10 DK'sı 1 Kontör üzerinden yapılmaz. Görüşmeye normal kontörleri üzerinden DK'sı 1 kontör olarak konuşmaya devam eder. Ayın şekilde Hattınızda bulunan Kampüs Tarifesi 2 saat süresinin bitiminde de bu şekilde olmaktadır. Turkcell'e yapılan şikayetlerde Turkcell bunun normal olduğunu ve kendilerinin haklı olduklarını belirtmektedir.

Bu hataya düşmemenizi, hattınızdaki hediye kontörleri takip ederek görüşmenizi öneririm arkadaşlar. Benzer sorunlar şu sıralarda çok yaşanmakta fakat MaxiCep üyeleri bunun artık farkında ;)

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler dostum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bundan çok canım yandı benim zamanında. :)

papi40

papi40

Üye
Öğrenmiş oldum teşekkürler

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tşk ederim

pegasus7

pegasus7

Üye
evet çok teşekkür ederim daha önce bende bu sorunu yaşamıştım saolsun bilgilendirdiler emeğine sağlık

kezman_796

Üye
2 gün önce başıma geldi yinede arkadaşların bilgilenmesi gerekir

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
benim başıma gelmedi inşallah da gelmez...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Elbette bu konuda Turkcell haklı. Mantıken düşününce herkesin bunu anlaması gerekiyor.

ysr86

ysr86

Üye
Elbette bu konuda Turkcell haklı. Mantıken düşününce herkesin bunu anlaması gerekiyor.
Kesinlikle turkcell bu konuda haklı değil.. Turkcell tamamen hırsızlık üzerine işleyen bir kurum olma yolunda hızla ilerliyor milletten nasıl olurda para tırtıklarım yolunda. İlk kampuslü olduğum zaman birkere bu tufaya düştüm haybeden 10 kontörüm gitmiş oldu 10 kontör=100 dk verdiği hediye dakika süresi ise 120 dk yani bunu bende öle veya böyle geri almış oldu. Kontörünüz azaldığı zaman habire uyarı yapıp kontör yükleyin demeyi biliyor hediyelerde biteceği zaman uyarması gerekir tabi hırsız olmasaydı böyle yapardı... Neyse kendimiz dikkat edecez paramızı hırsızlara kaptırmayacağız yapacak başka bişey yok en kaliteli hizmeti veren olduğu sürece kullanmaya devam

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle turkcell bu konuda haklı değil.. Turkcell tamamen hırsızlık üzerine işleyen bir kurum olma yolunda hızla ilerliyor milletten nasıl olurda para tırtıklarım yolunda. İlk kampuslü olduğum zaman birkere bu tufaya düştüm haybeden 10 kontörüm gitmiş oldu 10 kontör=100 dk verdiği hediye dakika süresi ise 120 dk yani bunu bende öle veya böyle geri almış oldu. Kontörünüz azaldığı zaman habire uyarı yapıp kontör yükleyin demeyi biliyor hediyelerde biteceği zaman uyarması gerekir tabi hırsız olmasaydı böyle yapardı... Neyse kendimiz dikkat edecez paramızı hırsızlara kaptırmayacağız yapacak başka bişey yok en kaliteli hizmeti veren olduğu sürece kullanmaya devam

Turkcell'in bu hatasına düşen çok arkadaşımız var. GSM ile ilgili bir çok şeyi biliyor ve kendisi de bu hataya düştü. Turkcell'in bunu bilerek yaptığını düşünüyoruz. Zira bunu önleyebilecek bir Operatör.
Farklı bir hata da SMS Çekiliş kampanyasında oldu. Bunu haber verdiğim için bana 40 kontör verdiler ama hatayı düzeltmediler.

Her zaman dediğim gibi, Turkcell en cazip operatör çıkartmış olduğu kampanyalar ile. Ama Turkcell kullanıyorsak eğer çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ne zaman ne olacağı belli olmaz :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O kadar da umursamıyorum açıkçası, hatalarıyla günahlarıyla bundan iyisi var mı bu ülkede? Yok. Vodafone gelecek diye sevindik noldu? Kendi kendine takılıyor...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hm Peki Tmm SAgol

cool_eagle

Üye
benm çok başım yandı :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt